FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 05 jan 2010, 20:44

Kopacke drama. :o :o :o :o :o

Ima da same zabijaju. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 jan 2010, 20:55

Evo nasao i ja.

slika

Skroz desno Alaba.
slika

A evo i majstora.
slika

Evo jos jedna i necu vise. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 jan 2010, 12:51

Bayern smanjuje plaće igračima

Njemački nogometni div Bayern, u kojem igraju hrvatski reprezentativci Ivica Olić i Danijel Pranjić, najavio je da će najvjerojatnije biti primoran smanjiti plaće svojim igračima.

- Bit ćemo prisiljeni smanjiti plaće svima, pa i nogometašima, čija su primanja dostigla maksimum. Svi oni će se za početak morati pomiriti sa činjenicom da produženje ugovora ne znači i povećanje plaće - rekao je direktor kluba Nerlinger.

Bayern je prošle godine ostvario prihod od 268 milijuna eura, a veliki plus je i plasman u drugu fazu Lige prvaka.

- Razgovarat ćemo sa svim igračima i za svakog posebno donositi odluku - poručili su iz Bayerna.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 06 jan 2010, 13:13

kad bi uspjeli da izganjamo kako aureliaj iz liverpoola
da nam dodje dzabe ima li pravo dobrog beka
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 jan 2010, 14:46

Jedna vrlo zanimljiva slika :lol:
slika
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 06 jan 2010, 15:06

Question: "Why do you shoot so many Threes?"

Antoine Walker: "Because there are no Fours."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 jan 2010, 20:04

Ribery: Možda i produljim s Bayernom

Premda se pola nogometne Europe otima za njegovim uslugama i mnogi ga mediji proglašavaju u ljeto sigurnim veznjakom Reala, Franck Ribery tvrdi da postoji mogućnost i da produlji vjernost minhenskom Bayernu...

Kakva god odluka bila francuski reprezentativac kazuje da će ju donijeti i objaviti prije početka Svjetskog nogometnog prvenstva koje u Južnoafričkoj Republici započinje sredinom lipnja.

- Postoji li mogućnost da ostanem u Bayernu? Naravno, klub ima šansu zadržati me, meni je ovdje lijepo, igram u jednom od najjačih europskih klubova - kazao je Ribery za web-stranice kluba s kojim ga ugovor veže do kraja sljedeće sezone.

Zasad još nije izvjesno da će Ribery biti spreman dočekati prvi dvoboj drugog dijela bundesligaškog prvenstva, u petak (15. siječnja) na Allianz Areni protiv Hoffenheima, premda je u utorak ujutro u Dubaiju, gdje se momčad nalazi na pripremama, odradio trening nakon što je u ponedjeljak morao propustiti vježbanje zbog zanoktica na objema nožnim palcima.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 jan 2010, 22:05

Evo negdje citam da po zakonu BL svaka ekipa mora imati u kadru 12 Nijemaca...Bayern ih trenutno ima 11, izuzmemo li Lella i Gorlitza (koji bi trebali dobiti sut-kartu). Ocekivati je da ce neko od ovih klinaca dobiti profi-ugovor, ili ce neko njemacko pojacanje stici na Isar.
Prije svega ce biti da ovi odroni ostaju jos neko vrijeme...
Vom Jäger zum Gejagten

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 07 jan 2010, 09:38

Potvrđeni transferi u siječanjskom prijelaznom roku:
Datum
Igrač
Iz kluba
U klub
Vrsta transfera
6.1.2010. Srđan Baljak Mainz Duisburg Trajni transfer
6.1.2010.
Marius Stankevicius Sampdoria Sevilla Posudba
6.1.2010. Salvatore Foti Sampdoria Piacenza Posudba
5.1.2010. Cristian Molinaro Juventus Stuttgart Posudba
5.1.2010. Andrea Dossena Liverpool Napoli Trajni transfer
4.1.2010. Sergio Floccari Genoa Lazio Trajni transfer
4.1.2010. Emílson Sánchez Cribari Lazio Siena Posudba
4.1.2010. Peer Kluge Nürnberg Schalke Trajni transfer
4.1.2010.
Andrea Bertolacci Roma Lecce Posudba
4.1.2010. Leandro Greco Roma Piacenza Posudba
4.1.2010. Goran Pandev
- Inter Trajni transfer
4.1.2010.
Geremi Newcastle Ankaragucu Trajni transfer
3.1.2010.
Alexander Baumjohann Bayern Schalke Trajni transfer
2.1.2010. I. Pià Napoli Torino Posudba
2.1.2010. Felipe Udinese Fiorentina Posudba
2.1.2010. Lorenzo Ariaudo Juventus Cagliari Posudba
2.1.2010.
Edu Suwon Blue Wings Schalke 04
Trajni transfer
2.1.2010.
Andreas Ottl
Bayern Nürnberg Posudba
1.1.2010. Ramazan Özcan Hoffenheim Besiktas Posudba
1.1.2010. Breno Bayern Nürnberg Posudba
1.1.2010. Luca Toni
Bayern Roma Posudba
1.1.2010. Papiss Cissé Metz Freiburg Trajni transfer
1.1.2010. David Suazo
Inter Genoa Posudba
1.1.2010. Jared Jeffrey Club Brugges
Mainz Trajni transfer
1.1.2010. David Beckham
LA Galaxy Milan Posudba
1.1.2010. Landon Donovan
LA Galaxy Everton Posudba
1.1.2010. Dario Cvitanich
Ajax Pachuca Posudba
1.1.2010. Ludovic Magnin
Stuttgart
FC Zurich
Trajni transfer
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jan 2010, 10:51

da se hoce završiti i ova saga oko Riberya ide mi vise na qrac..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 07 jan 2010, 10:55

Saurman je napisao/la:da se hoce završiti i ova saga oko Riberya ide mi vise na qrac..
Vala bas tako il nek ide il nek produzi vise :S
Volim te Zeljo!!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 jan 2010, 10:58

zlatandr je napisao/la:
Saurman je napisao/la:da se hoce završiti i ova saga oko Riberya ide mi vise na qrac..
Vala bas tako il nek ide il nek produzi vise :S

Ma ovo je ista ona sapunica koja se dešavala sa ronaldom;te hoće otići,te neće otići,te real ga hoće po svaku cijenu,te saf ga neda.Ribery je već realov igrač,garant. ;)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 07 jan 2010, 11:44

Sta mislite hocel otic Bilal u redove Reala ili ce produzit ugovor sa Bayernom?Kako sam sad citao njegov menadjer je izjavio da gotovo sigurno Ribery prelazi u Madrid, no medjutim Bilal negira to i kaze da jos nista nije odluceno te da ce sjest za stolom kao ljudi i da ce se to sve rijesit sto se tice njegovog odlaska odnosno ostanka.

Licno bih volio kad bi se to rijesilo sto prije, nije vise lijepo citat sad prelazi sad ne, nakon svega ovoga ne mozes biti ni strpljiv.Daj boze da ostane, al vidjecemo kako ce na kraju ispast.

SMRT FASIZMU!!!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 07 jan 2010, 12:34

najveci je problem u tome sto real nema toliku lovu sad da da za riberija,,oni da njega hoce to bi bilo rijeseno odmah danas,,kako je roben preko noci dosao u bayern lova na sunce i vodite ga...ribery sam nezna sta bi ,,,ali kao sto sam vise puta do sada rekao ribery ce da u ostane bayernu..
VOLIM BAYERN

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 07 jan 2010, 12:39

isakovich je napisao/la:najveci je problem u tome sto real nema toliku lovu sad da da za riberija,,oni da njega hoce to bi bilo rijeseno odmah danas,,kako je roben preko noci dosao u bayern lova na sunce i vodite ga...ribery sam nezna sta bi ,,,ali kao sto sam vise puta do sada rekao ribery ce da u ostane bayernu..
ko ba nema pare :? :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 07 jan 2010, 12:40

JameS 23 je napisao/la:
isakovich je napisao/la:najveci je problem u tome sto real nema toliku lovu sad da da za riberija,,oni da njega hoce to bi bilo rijeseno odmah danas,,kako je roben preko noci dosao u bayern lova na sunce i vodite ga...ribery sam nezna sta bi ,,,ali kao sto sam vise puta do sada rekao ribery ce da u ostane bayernu..
Vratio se neandertalac :lol:

"di je bio" :lol:

SMRT FASIZMU!!!

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 07 jan 2010, 12:45

rob do bagro je napisao/la:
JameS 23 je napisao/la:
Vratio se neandertalac :lol:

"di je bio" :lol:
bio da ti ne kazem gdje :lol:

banovali me ovi tvoji :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 07 jan 2010, 14:03

FRANCUSKI nogometaš Bayerna Franck Ribery (26) muku muči s vrlo neugodnom ozljedom za njegov sport - zanokticama na obadvama nožnim palcima.

Bayern od ovoga tjedna vježba u trening-kampu u Dubaiju, a francuski as kaže da je ozljeda postala vrlo bolna već po dolasku u Ujedinjene Arapske Emirate.

"Nije mi jedino jasno zašto? U nedjelju sam u Münchenu normalno trenirao, a nakon toga nisam nosio nove cipele ili čizme. Počelo me boljeti na letu za Dubai, te sam odmah po dolasku morao na tretman. Doktor je izvukao puno krvi i vode. Ozljeda je vrlo bolna", potužio se reprezentativac ''tricolora''.

Prema izvještajima iz Bayerna, Riberyjev nastup u prvoj utakmici u Bundesligi nakon zimske stanke, 15. siječnja u Allianz Areni protiv Hoffenheima, zbog aktualnih problema je upitan.

E ljudi moji koji smo mi pehovi, haj kad ga koljeno il ne znam neka "normalna" povreda zeza, ali brate zanoktice, e to je vec previse. Nek ga prodaju, mogu valjda naci nekog igraca umjesto njega, koji ce ga moci dostojno zamijeniti, jer u 2009 ja mislim da nije odigrao 10 utakmica kako treba :roll: :roll:

El Pipita
Kontakt:

Post Postao/la El Pipita » 07 jan 2010, 14:06

The Game je napisao/la:FRANCUSKI nogometaš Bayerna Franck Ribery (26) muku muči s vrlo neugodnom ozljedom za njegov sport - zanokticama na obadvama nožnim palcima.

Bayern od ovoga tjedna vježba u trening-kampu u Dubaiju, a francuski as kaže da je ozljeda postala vrlo bolna već po dolasku u Ujedinjene Arapske Emirate.

"Nije mi jedino jasno zašto? U nedjelju sam u Münchenu normalno trenirao, a nakon toga nisam nosio nove cipele ili čizme. Počelo me boljeti na letu za Dubai, te sam odmah po dolasku morao na tretman. Doktor je izvukao puno krvi i vode. Ozljeda je vrlo bolna", potužio se reprezentativac ''tricolora''.

Prema izvještajima iz Bayerna, Riberyjev nastup u prvoj utakmici u Bundesligi nakon zimske stanke, 15. siječnja u Allianz Areni protiv Hoffenheima, zbog aktualnih problema je upitan.

E ljudi moji koji smo mi pehovi, haj kad ga koljeno il ne znam neka "normalna" povreda zeza, ali brate zanoktice, e to je vec previse. Nek ga prodaju, mogu valjda naci nekog igraca umjesto njega, koji ce ga moci dostojno zamijeniti, jer u 2009 ja mislim da nije odigrao 10 utakmica kako treba :roll: :roll:
i mi ga hoćemo dovest koje smo budale,ako ga uzmemo on i Robben su stvarno čudni nikada se do kraja ne oporave počnu igrati i obnove povredu
-----------Casillas----------
Ramos-Pepe-Albiol-Arbeloa
----------Lass--Xabi---------
Ronaldo----Kaka----Marcelo
-----------El Pipita----------
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 jan 2010, 14:26

Evo malo da se podsjetimo nekih igraca Bayerna, koji su obiljezili protekle dvije decenije. Neki od njih jos igraju, neki su postali treneri, scouti, TV-eksperti, dok su neki bave stvarima, nevezanim za fudbal...

Was aus diesen Bayern-Kickern wurde...

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 93906.html
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.