Ima da same zabijaju.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Vala bas tako il nek ide il nek produzi vise :SSaurman je napisao/la:da se hoce završiti i ova saga oko Riberya ide mi vise na qrac..
zlatandr je napisao/la:Vala bas tako il nek ide il nek produzi vise :SSaurman je napisao/la:da se hoce završiti i ova saga oko Riberya ide mi vise na qrac..
ko ba nema pareisakovich je napisao/la:najveci je problem u tome sto real nema toliku lovu sad da da za riberija,,oni da njega hoce to bi bilo rijeseno odmah danas,,kako je roben preko noci dosao u bayern lova na sunce i vodite ga...ribery sam nezna sta bi ,,,ali kao sto sam vise puta do sada rekao ribery ce da u ostane bayernu..
Vratio se neandertalacJameS 23 je napisao/la:ko ba nema pareisakovich je napisao/la:najveci je problem u tome sto real nema toliku lovu sad da da za riberija,,oni da njega hoce to bi bilo rijeseno odmah danas,,kako je roben preko noci dosao u bayern lova na sunce i vodite ga...ribery sam nezna sta bi ,,,ali kao sto sam vise puta do sada rekao ribery ce da u ostane bayernu..![]()
bio da ti ne kazem gdjerob do bagro je napisao/la:Vratio se neandertalacJameS 23 je napisao/la:ko ba nema pareisakovich je napisao/la:najveci je problem u tome sto real nema toliku lovu sad da da za riberija,,oni da njega hoce to bi bilo rijeseno odmah danas,,kako je roben preko noci dosao u bayern lova na sunce i vodite ga...ribery sam nezna sta bi ,,,ali kao sto sam vise puta do sada rekao ribery ce da u ostane bayernu..![]()
![]()
"di je bio"
i mi ga hoćemo dovest koje smo budale,ako ga uzmemo on i Robben su stvarno čudni nikada se do kraja ne oporave počnu igrati i obnove povreduThe Game je napisao/la:FRANCUSKI nogometaš Bayerna Franck Ribery (26) muku muči s vrlo neugodnom ozljedom za njegov sport - zanokticama na obadvama nožnim palcima.
Bayern od ovoga tjedna vježba u trening-kampu u Dubaiju, a francuski as kaže da je ozljeda postala vrlo bolna već po dolasku u Ujedinjene Arapske Emirate.
"Nije mi jedino jasno zašto? U nedjelju sam u Münchenu normalno trenirao, a nakon toga nisam nosio nove cipele ili čizme. Počelo me boljeti na letu za Dubai, te sam odmah po dolasku morao na tretman. Doktor je izvukao puno krvi i vode. Ozljeda je vrlo bolna", potužio se reprezentativac ''tricolora''.
Prema izvještajima iz Bayerna, Riberyjev nastup u prvoj utakmici u Bundesligi nakon zimske stanke, 15. siječnja u Allianz Areni protiv Hoffenheima, zbog aktualnih problema je upitan.
E ljudi moji koji smo mi pehovi, haj kad ga koljeno il ne znam neka "normalna" povreda zeza, ali brate zanoktice, e to je vec previse. Nek ga prodaju, mogu valjda naci nekog igraca umjesto njega, koji ce ga moci dostojno zamijeniti, jer u 2009 ja mislim da nije odigrao 10 utakmica kako treba![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.