DonPippo9 je napisao/la:Ma i ja sam pretpostavio, ali kako onda očekivati veću posjetu na tekmama kada su u ovim, slobodno mogu reći, jutarnjim terminima.DukeOfWellington je napisao/la:Pa ne može kasnije, smrkne se. Možda štede struju.DonPippo9 je napisao/la:E ko li izmisli termin za odigravanje tekme 13:00, i to još nedelja..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- masinovodja
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
S rajom na Grbavicu: Dva navijača trećeg uvode besplatno
http://fkzeljeznicar.ba/s-rajom-na-grba ... atno/7260/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/s-rajom-na-grba ... atno/7260/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
BRAVO !ipetm je napisao/la:S rajom na Grbavicu: Dva navijača trećeg uvode besplatno
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
odličan potez !
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
kaskader52
- Kontakt:
ovaj skakic nas ukopao protiv sarajeva u travniku daj boze da bude sve fer i korektno pa nek pobijedi bolji,pozz iz viteza.fedeltafrotta je napisao/la:
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma da im ti sudis, opet vam nema spasa...
Odlicna akcija uprave, sada jug izadje 4KM a sjever 6,666 KM... Da li ce ova akcija biti i protiv Borca??? Mislim da bi i na toj utakmici trebalo isto uraditi, bilo bi 7000 milion %...
Odlicna akcija uprave, sada jug izadje 4KM a sjever 6,666 KM... Da li ce ova akcija biti i protiv Borca??? Mislim da bi i na toj utakmici trebalo isto uraditi, bilo bi 7000 milion %...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Biće i protiv Borca.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ma da im ti sudis, opet vam nema spasa...![]()
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
i nas je u zenici protiv celika,go iz ofsjda i crveni hodzicu a trebao pokazati penal za naskaskader52 je napisao/la:ovaj skakic nas ukopao protiv sarajeva u travniku daj boze da bude sve fer i korektno pa nek pobijedi bolji,pozz iz viteza.fedeltafrotta je napisao/la:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Dobar marketing...... ovo ko da su klinci neki smisljali.......... ko da poziva na gey paradu

fina akcija
neko mi pita za sliku koja je izbrisana,nisam ja slikala vec kruzi po fb (navijacke furke )
neko mi pita za sliku koja je izbrisana,nisam ja slikala vec kruzi po fb (navijacke furke )
Željeznicar za život cijeli !
E jesi me nasmijao komšo. Šta sve neće napisati ovi padobranci, pardon kaskaderiBaja_Zvjerka je napisao/la:Ma da im ti sudis, opet vam nema spasa...![]()
- invincible1921
- Kontakt:
imam pitanje jendo,jel ova dvoica samo dobijju karet a ovaj udje bez karte ili i ovaj dobije kartu gratis 
=\_1921_/=
Udje bez karte.invincible1921 je napisao/la:imam pitanje jendo,jel ova dvoica samo dobijju karet a ovaj udje bez karte ili i ovaj dobije kartu gratis
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- invincible1921
- Kontakt:
e bgm cu je ja onda kupi pa nek jaran udje bez njeipetm je napisao/la:Udje bez karte.invincible1921 je napisao/la:imam pitanje jendo,jel ova dvoica samo dobijju karet a ovaj udje bez karte ili i ovaj dobije kartu gratis
=\_1921_/=
Bacite tal..invincible1921 je napisao/la:e bgm cu je ja onda kupi pa nek jaran udje bez njeipetm je napisao/la:Udje bez karte.invincible1921 je napisao/la:imam pitanje jendo,jel ova dvoica samo dobijju karet a ovaj udje bez karte ili i ovaj dobije kartu gratiskolekcija se mora povecavat
White shoes never lose !
White shoes never lose !
U nedjelju ako ne bude tri milje onda stvarni ne znam za koga se igra ovaj fudbal 
S RAJOM, znaci predobar slogan, obradovalo me ko malo djete, valjda ce nas se skupit 4 milje protiv viteza jer u nedjelju preuzimamo vrh
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Svaka cast za ovo, a apsolutna podrska klubu na ovome...
Nego, da vas pitam? Da li ovo sada znaci da ja sa godisnjom mogu uvesti nekoga?, ili pak trebamo da budemo dvojica sa godisnjim pa da uvedemo treceg? Hvala
Nego, da vas pitam? Da li ovo sada znaci da ja sa godisnjom mogu uvesti nekoga?, ili pak trebamo da budemo dvojica sa godisnjim pa da uvedemo treceg? Hvala
Odlican marketinski potez, ali ako se ne bude propratio plakatima, medijima bojim se da nece uroditi plodom
NO PYRO NO PARTY
- corleone87
- Kontakt:
Krenem ja sa dva prijatelja na tekmu i svaki od nas ocekuje da ce ova druga dvojica uzeti kartu i na kraju nijedan ne udje.
Sala mala,dobar potez valjda ce navuci jedno 3-4 milje.
Sala mala,dobar potez valjda ce navuci jedno 3-4 milje.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Babayaro, bvsic, Levin, MisterBlue, sakahuligana i 90 gostiju.