Jedan nas prijasnji kadet, Edis Tahiri, vrlo dobar igrac, cini mi se nastupao i za U17 BiH; igrao za nase kadete, presao u juniore Sarajeva, a navija za Zelju.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Nadam se da ce nam djeca poceti navijati za nas kad osvojimo titulu.
Jedan nas prijasnji kadet, Edis Tahiri, vrlo dobar igrac, cini mi se nastupao i za U17 BiH; igrao za nase kadete, presao u juniore Sarajeva, a navija za Zelju.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ako stvari gledas koje vrijede u svijetu onda si u pravu.Nedostatak Olimpica nisu navijaci nego nerad uprave stvarima koje su van fudbala.Bezbroj je bilo utakmica gdje smo pokradeni i sudije kaznjavane a bodovi otisli,ne zelim nikoga uvrijediti ali sam podatak da u duelima sa komsijama nikada nam nije sviran penal u nasu korist a protiv nas vise od desetak,Savez nam dva puta ukrade izlaz u Evropu a Zrinja ni danas ne moze dobiti lovu od UEFE zbog poreza.U klubu je sutnja i niko se ne zali, ocito odlucili igrati na duze staze.Ako se ne dopusti reprogram poreza ili ne usvoji zakon o otpisu poreza jeli onda ostaje fakat da samo velez,siroki i olimpic ce u evropu.I sta biva da je nas sef lud i nije mogao zavaliti olimpic i uzeti titulu a sada kukati.Mislim da ne lazemo se, vecina nabrojanih klubova vuce dugovanja veca od sedam mio KM i voda je dosla do grla,mi imamo vremena,nije nam neka frka.tu i tamo je napisao/la:upravo zbog toga sam i rekao ovo, dakle Olimpicu nedostaje sve ostalo, a imaju igrace.irh je napisao/la:tu i tamo je napisao/la:
Površno je razmišljati da titule dolaze sa nekoliko dobrih igrača. Igrači jesu bitni, ali treba sagledati kompletnu sliku. Snaga kluba, rad uprave, uslovi za rad, podrška klubu, navijači itd. Tu ne želim reći ništa loše za bilo koji klub, da se ogradim
i kada bi ove igrace prebacio na Grbavicu, Kosevo, BL... itd. vec bi se znao sampion.
ovako Olimpic ako izbori europu to ce biti ogroman uspjeh, ali i to tesko.
dobro ba, nije sve tako crno bijelo...svejedno je napisao/la:tu i tamo je napisao/la:irh je napisao/la: Ako stvari gledas koje vrijede u svijetu onda si u pravu.Nedostatak Olimpica nisu navijaci nego nerad uprave stvarima koje su van fudbala.Bezbroj je bilo utakmica gdje smo pokradeni i sudije kaznjavane a bodovi otisli,ne zelim nikoga uvrijediti ali sam podatak da u duelima sa komsijama nikada nam nije sviran penal u nasu korist a protiv nas vise od desetak,Savez nam dva puta ukrade izlaz u Evropu a Zrinja ni danas ne moze dobiti lovu od UEFE zbog poreza.U klubu je sutnja i niko se ne zali, ocito odlucili igrati na duze staze.Ako se ne dopusti reprogram poreza ili ne usvoji zakon o otpisu poreza jeli onda ostaje fakat da samo velez,siroki i olimpic ce u evropu.I sta biva da je nas sef lud i nije mogao zavaliti olimpic i uzeti titulu a sada kukati.Mislim da ne lazemo se, vecina nabrojanih klubova vuce dugovanja veca od sedam mio KM i voda je dosla do grla,mi imamo vremena,nije nam neka frka.
koliko ce se truditi Zeba u Olimpicu ako u Zelji nije davao sve od sebe, znaci jos manje, hoce li Torlak i Muharemovic "ginuti" ko u FKS... hoce malo sutra. I kako onda biti ozbiljan klub.
ima tu svega...
Ako stvari gledas koje vrijede u svijetu onda si u pravu.Nedostatak Olimpica nisu navijaci nego nerad uprave stvarima koje su van fudbala.Bezbroj je bilo utakmica gdje smo pokradeni i sudije kaznjavane a bodovi otisli,ne zelim nikoga uvrijediti ali sam podatak da u duelima sa komsijama nikada nam nije sviran penal u nasu korist a protiv nas vise od desetak,Savez nam dva puta ukrade izlaz u Evropu a Zrinja ni danas ne moze dobiti lovu od UEFE zbog poreza.U klubu je sutnja i niko se ne zali, ocito odlucili igrati na duze staze.Ako se ne dopusti reprogram poreza ili ne usvoji zakon o otpisu poreza jeli onda ostaje fakat da samo velez,siroki i olimpic ce u evropu.I sta biva da je nas sef lud i nije mogao zavaliti olimpic i uzeti titulu a sada kukati.Mislim da ne lazemo se, vecina nabrojanih klubova vuce dugovanja veca od sedam mio KM i voda je dosla do grla,mi imamo vremena,nije nam neka frka.
[/quote]
....................
Mislim da puno toga nisi u pravu. Slika je mnogo drugačija od toga što ti prikazuješ, ali eto mogu tu stati.
....................
Mislim da puno toga nisi u pravu. Slika je mnogo drugačija od toga što ti prikazuješ, ali eto mogu tu stati.
-
slobodnjak
- Kontakt:
Je li primjetio iko da je našoj ligi skočio rejting na kladonicama.Več par kola u vodećim kladionicama u BiH dopušteno je da bez problema igramo cjelu ligu. 
Samo ukazujem na cinjenice,ocito da se duva u pogresnom pravcu.Sve kosta ,titule,izlasci u evropu,sudije,lobiranje i dr.svakim danom je sve gore za neke klubove.Titula kosta oko 3 mio KM bar po izjavama ljudi iz vodecih klubova i gdje se doslo i sta se uradilo.Prica ko ce se truditi ili ne je navijacka a sustina je dotaklo se dno,kuda dalje i kako to su prava pitanja a posebno kako naci odgovor.Ne mozes pricati i sanjati o titulama a da ti neko oprosta stvorene dugove.
Zeba vam nije igrao jer sto mu je obecano nije isplaceno a Torlak je kao i Muharemovic vidno razocaran odnosom FKS prema njima.Mislis da ce Skaljic igrati bolje u zelji nego kod nas
ako nista imao redovna primanja ili M.Karic da daje vise u FKS nego kod nas 
Zeba vam nije igrao jer sto mu je obecano nije isplaceno a Torlak je kao i Muharemovic vidno razocaran odnosom FKS prema njima.Mislis da ce Skaljic igrati bolje u zelji nego kod nas
Opet se ovaj dušebrižnik Olimpica javio.:-)A vidim spomenu neko Muharemovića u kontekstu nedovoljne borbenosti a čovjek se trudi istinski za klub pa je zato i dobio kapitensku traku.Za Zebu ćemo vidjeti a za Torlaka ne bih komentarisao jer je isti došao u klub prije nešto više od dva mjeseca.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Lede gine na terenu za nas, ko je gledao utakmice prepoznace to.
Kokot se brzo uklopio i takodjer bori se zestoko, vrlo vrijedan igrac, i siguran sam da ce i Torlak zavoliti ekipu uskoro ako nije vec.
Moze se kladiti da Leotar izgubi protiv Borca i izgubiti pare.
Kokot se brzo uklopio i takodjer bori se zestoko, vrlo vrijedan igrac, i siguran sam da ce i Torlak zavoliti ekipu uskoro ako nije vec.
Zanimljiva liga.slobodnjak je napisao/la:Je li primjetio iko da je našoj ligi skočio rejting na kladonicama.Več par kola u vodećim kladionicama u BiH dopušteno je da bez problema igramo cjelu ligu.
Moze se kladiti da Leotar izgubi protiv Borca i izgubiti pare.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- invincible1921
- Kontakt:
dzaba sva pojacanja muharemovic i duljevic kljucni igraci olimpika ove godine,pogotovo muharemovic.Da nije njega tesko bi olimpik bio u vrhu
=\_1921_/=
http://www.b92.net/news/pics/2013/11/18 ... 8_w640.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjajn tekst na B92
Sjajn tekst na B92
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:

Ne poredim dugovanja klubova, samo dizati NG u nebesa, a samo ovako zna poslovati.
Prikaži i svoj klub i datum.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ali sta bi se vec desilo da nam fali Regoje i Hamzic?
Nije ovo tenis da cemo potoniti cim nema jednog igraca, to smo vec prezivjeli vise puta u sezoni i ostasmo neporazeni u gostima, 12-13 utakmica za redom bez poraza dok su nam rezerve dobili vremena kao Duric protiv Zeljeznicara i Sarajeva, Jusufovic poceo dobivati vise vremena dok mu nije pala ona ozlijeda, Bibic lijevi bocni, Merajic, Mujezinovic, Stubican.
Mora se uzeti u obzir da su i Muharemovic, i Torlak, i Smajic, i Regoje, i Vidovic, i Duljevic i Kapic bili odsutni nekad u toku ove prve polusezone. I ipak smo dogurali do sestog mjesta za sada. Eno protiv Slavije smo bez Torlaka i Duljevica postavili novi rekord u ovoj sezoni, jedino je Siroki nas stigao u tome.
A i mislim da vecina naroda koji prati nasu ligu ne zna kakvo je pojacanje Stubican na primjer. Hamzic sta je sve spasio, on je vazan dio ekipe kao i Rizvanovic.
Kako bi vec namucili ostatak lige kad bi svi igraci bili zdravi, prisutni i igrali, poput Subasica i Smajica, Zeba dolazi, bice zanimljivo docekati mart.
Mora se uzeti u obzir da su i Muharemovic, i Torlak, i Smajic, i Regoje, i Vidovic, i Duljevic i Kapic bili odsutni nekad u toku ove prve polusezone. I ipak smo dogurali do sestog mjesta za sada. Eno protiv Slavije smo bez Torlaka i Duljevica postavili novi rekord u ovoj sezoni, jedino je Siroki nas stigao u tome.
A i mislim da vecina naroda koji prati nasu ligu ne zna kakvo je pojacanje Stubican na primjer. Hamzic sta je sve spasio, on je vazan dio ekipe kao i Rizvanovic.
Kako bi vec namucili ostatak lige kad bi svi igraci bili zdravi, prisutni i igrali, poput Subasica i Smajica, Zeba dolazi, bice zanimljivo docekati mart.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
De bas me zanima ostatak lige, stavi citavu sliku.Pitar sa Kariba je napisao/la:
Ne poredim dugovanja klubova, samo dizati NG u nebesa, a samo ovako zna poslovati.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Daleko da se može porediti sa dugovanjima recimo Čelika, Slobode, Sarajeva i kona. Ali sad da je Olimpic jedini "zdrav" kolektiv nije baš to tako.
http://rustywoodger.blog" onclick="window.open(this.href);return false; spot.com.au/2013/11/the-beautiful-language-of-football.html
Tekst jednog Australijanca koji je proveo neko vrijeme kod nas, tačnije u Zenici... Njegov doživljaj o Bosni i Hercegovini i našoj fudbalskoj ligi općenito. Na engleskom je pa ko hoće nek izvoli, samo spojite link...
Tekst jednog Australijanca koji je proveo neko vrijeme kod nas, tačnije u Zenici... Njegov doživljaj o Bosni i Hercegovini i našoj fudbalskoj ligi općenito. Na engleskom je pa ko hoće nek izvoli, samo spojite link...
Čelik Zenica 1945
Europska nogometna federacija (UEFA) potvrdila je da mostarski Zrinjski može dobiti svoju premiju za sudjelovanje u europskim natjecanjima, jer je platio sva svoja financijjska dugovanja zbog kojih su mu u prvom redu i bila stopirana.
Osim Zrinjskog Uefine uvjete ispunili su još splitski Hajduk te turski Trabzonspor.
Blokirano je i dalje šest klubova, a oni će biti podvrgnuti dodatnim kontrolama. To su Skonto (Latvija), Śląsk Wrocław (Poljska), Vitória SC (Portugal), Pandurii Târgu Jiu (Rumunjska), Petrolul Ploieşti (Rumunjska) i Metalurh Donjeck (Ukrajina).
Odluka o njima bit će donešena do kraja godine, objavila je UEFA:
Osim Zrinjskog Uefine uvjete ispunili su još splitski Hajduk te turski Trabzonspor.
Blokirano je i dalje šest klubova, a oni će biti podvrgnuti dodatnim kontrolama. To su Skonto (Latvija), Śląsk Wrocław (Poljska), Vitória SC (Portugal), Pandurii Târgu Jiu (Rumunjska), Petrolul Ploieşti (Rumunjska) i Metalurh Donjeck (Ukrajina).
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Kad je ovo bilo?zrinja05 je napisao/la:Europska nogometna federacija (UEFA) potvrdila je da mostarski Zrinjski može dobiti svoju premiju za sudjelovanje u europskim natjecanjima, jer je platio sva svoja financijjska dugovanja zbog kojih su mu u prvom redu i bila stopirana.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mokroguz je napisao/la:Kad je ovo bilo?zrinja05 je napisao/la:Europska nogometna federacija (UEFA) potvrdila je da mostarski Zrinjski može dobiti svoju premiju za sudjelovanje u europskim natjecanjima, jer je platio sva svoja financijjska dugovanja zbog kojih su mu u prvom redu i bila stopirana.
Danas.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.