Neuer- Alaba - Dante - Boateng - Rafinha - Martinez - Lahm - Kroos - Muller - Robben - ManđukićBavaracZenica je napisao/la:Ajde da vidimo misljenja kak ce to izgledat sa nase strane
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
- Bayern@heart
- Kontakt:
Slažem se da će ovaj sastav istrčati na travnjak westfazena. Mislim da neće PEPko početi sa Geceom u ovoj utakmici da se nestvori veliki pritisak na njega ipak prvi put igra protiv bvba u dresu Bayerna. Očekujem dobru utakmicu od Robbena i MulleraStefan Effenberg je napisao/la:Neuer- Alaba - Dante - Boateng - Rafinha - Martinez - Lahm - Kroos - Muller - Robben - ManđukićBavaracZenica je napisao/la:Ajde da vidimo misljenja kak ce to izgledat sa nase strane
Kako nam sada fali samo Shaqiri
Ne bi me iznenadilo da vidim Alabu na lijevom krilu
Svako tri-četiri dana se igra, tako da imamo sreće sa dugom klupom. Thiago is back
Ne bi me iznenadilo da vidim Alabu na lijevom krilu
Svako tri-četiri dana se igra, tako da imamo sreće sa dugom klupom. Thiago is back
- anelbavarac
- Kontakt:
Ako Alaba bude igrao na lijevim krilu,onda bI mogao Contento na beka
Naravno to bi bilo jako lose za nas.
Naravno to bi bilo jako lose za nas.
Rafinha desno, Lahm lijevo :ugeek:
Javi must play, samo da se vrati na tih 100%, svako malo povrijeđen. Sa Thiagom dobijamo opet na širinu, samo da se vrati Xherdan, lično meni jedan od najdražih igrača
Mandžo je u ovakvim utakmicama jako potreban, njegov inat i agresivnost su ubitačni za velike utakmice. Robben će naravno opet biti jako motivisan, šteta pa nema Nevena.
Ako ga Gotze zabije, prekida se utakmica
Javi must play, samo da se vrati na tih 100%, svako malo povrijeđen. Sa Thiagom dobijamo opet na širinu, samo da se vrati Xherdan, lično meni jedan od najdražih igrača
Mandžo je u ovakvim utakmicama jako potreban, njegov inat i agresivnost su ubitačni za velike utakmice. Robben će naravno opet biti jako motivisan, šteta pa nema Nevena.
Ako ga Gotze zabije, prekida se utakmica
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Pa formacija se već zna.
Neuer
Rafinha Boateng Dante Alaba
Martinez
Muller Lahm Kroos Robben
Mandžukić
Neuer
Rafinha Boateng Dante Alaba
Martinez
Muller Lahm Kroos Robben
Mandžukić
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedan odlican viseo,zalostan i radostan jer u svijetu sporta ipak ima ljudskosti i merhameta.
Posebno dio od 6:25.VELICINE ljudske.
Jedan odlican viseo,zalostan i radostan jer u svijetu sporta ipak ima ljudskosti i merhameta.
Posebno dio od 6:25.VELICINE ljudske.
VOLIM BAYERN
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nasi kosarkasi veceras u Audi domu zijanili od Zelenogoraca, sasvim zasluzeno kada je u pitanje drugo poluvrijeme. Prvi period smo igrali poprilicno sigurno, drzali goste na odredjenom odstojanju dok su u drugom dijelu igraci pali, promasivali su sve i svasta a Zelenogorci su pogadjali i trice i bacanja, polagaje je bilo kao na treningu.
Na kraju poraz od 7 razlike, sto u ovom momentu nije bas trebalo, ali sta je tu je.
Na kraju poraz od 7 razlike, sto u ovom momentu nije bas trebalo, ali sta je tu je.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- el-fighter
- Kontakt:
Steta sto Ribery nece igrati jer sam bio sigurniji u pobjedu sa njim na terenu. No i pored njegovog odsustva mislim da mozemo do pobjede u ovoj utakmici sto bi nam znacajno olaksalo nastavak sezone. Ocekujem opet dobru partiju Robbena uz standardno dobre Lahma i Martineza.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Klasično podcjenjivanje protivnika i ruku na srce velika sramota za Bayern. Odbrana nije postojala.
Nihad opet dominirao.
Nihad opet dominirao.
Što jednostavno kad može komplikovano. E upravo je to opis situacije u kojoj se nalazimo, naime Montepaski je zijanio pa njih evo i oficialno otpisujemo ali ova Zelengora sa ovom pobjedom je dosla na korak tu sa nama. Naša prednost u odnosu na njih jeste međusobni duel(bolja koš razlika takođe). Ostaju nam 2 gostovanja (Unicaja i Montepaski) i 2 kući (Olimpiakos i Galata). Računica kaže da sa 2 pobjede iz ova 4 meča smo 90% sigurni u toj TOP 16 fazi, ali moram ponoviti ovo večeras je bila SRAMOTA.Omerbavarac je napisao/la:Nasi kosarkasi veceras u Audi domu zijanili od Zelenogoraca, sasvim zasluzeno kada je u pitanje drugo poluvrijeme. Prvi period smo igrali poprilicno sigurno, drzali goste na odredjenom odstojanju dok su u drugom dijelu igraci pali, promasivali su sve i svasta a Zelenogorci su pogadjali i trice i bacanja, polagaje je bilo kao na treningu.
MIA SAN MIA!!!
Dok je ovog čojka na našem golu, ja se ne sjekiram 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sent from my Philips Smart TV.
Eto jos malo do najveceg derby-a u novom fudbalskom dobu, Real i Barca vise nisu zanimljivi kao ovaj match.
Mi sa novim trenerom i jednim jako bitnim novim igracem, do jucerasnjim clanom BvB-ea!!!
Iskreno da kazem, u svakoj utakmici, a pogotovo protiv zutalja hocu pobjedu, ali imam osjecaj ako ih sad stucemo da je sezona gotova i da nece biti vise zanimljivo.
Velika steta sto najbolji igrac svijeta ne igra
al opet kad vidimo ko sve ne igra kod zutih nemamo pravo na pobunu. Nadajmo se da ce uzvratna utakmica u Münchenu biti dosta kvalitetnija sto se tice postave igraca!!!
Mi sa novim trenerom i jednim jako bitnim novim igracem, do jucerasnjim clanom BvB-ea!!!
Iskreno da kazem, u svakoj utakmici, a pogotovo protiv zutalja hocu pobjedu, ali imam osjecaj ako ih sad stucemo da je sezona gotova i da nece biti vise zanimljivo.
Velika steta sto najbolji igrac svijeta ne igra
Stern des Südens
- Bayern@heart
- Kontakt:
Izgleda da ostajemo bez Riberya do Svjetskog Klupskog Prvenstva
. Pep na presici reče da će Rib odsustovati dugo i da se NADA da će Franck biti spreman za finale Svjetskog klupskog prvenstva.
Nadam se da ovo neće obistiniti i da Rib vraća već protiv Braunšvajga
Nadam se da ovo neće obistiniti i da Rib vraća već protiv Braunšvajga
- anelbavarac
- Kontakt:
Nikako da budemo kompletni u punom rosteru,svako malo pa nam se povrijedi igrac,nazalost ovog puta najbolji
Ali koga nema bez njega se mora,jos malo pa derbi mislim da ce to biti pravi test za nas, pobjedom 99,9% titula u Bundesligi bice osigurana.
Kako pise Bild Robben bi sutra mogao na mjesto Riberya,dok bi Muller djelovao po lijevoj strani.
Ali koga nema bez njega se mora,jos malo pa derbi mislim da ce to biti pravi test za nas, pobjedom 99,9% titula u Bundesligi bice osigurana.
Kako pise Bild Robben bi sutra mogao na mjesto Riberya,dok bi Muller djelovao po lijevoj strani.
anelbavarac je napisao/la:Nikako da budemo kompletni u punom rosteru,svako malo pa nam se povrijedi igrac,nazalost ovog puta najbolji![]()
Po meni sasvim realna varijanta,jer koliko znamo Robben moze podjednako dobro igrati na obje strane.
Pa ne znam sto se toliko cudite da bi Franck mogao odsustovati? Ipak se radi o napuknucu rebra,sto nije toliko bezazleno i nevjerovatno boli...
Stern des Südens
Nakon onih startova ukrajinskih kozojebaca znao sam da neće na dobro izaći, šteta što ga neće biti u derbiju.
I bez najboljeg igrača svijeta možemo šibnuti Domuzare.
I bez najboljeg igrača svijeta možemo šibnuti Domuzare.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Šteta za kinga sa ožiljkom, ali postoje nade da se on i prije vrati na zeleni teren. Povreda je takve prirode da je nezahvalno prognozirati.
Vom Jäger zum Gejagten
Kad vec nesto ne postujes, metni malo D, moj drago.Saurman je napisao/la:I bez najboljeg igrača svijeta možemo šibnuti Domuzare.
PS: Otkad je pedofilko najbolji igrac svijeta?
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Kako je smiješan ovaj pritisak Ronalda, portugalskog saveza na Fifu da se dadne titula Ronaldu
Nije ništa osvojio prošle sezone i njemu da ide nagrada, jašta. Pa Messi je imao bolju statistiku od njega prošle sezone.
Uglavnom da je taj pritisak urodio plodom pokazuje i činjenica da je najmanja kvota upravu na Ronaldu. Kako sam negdje čitao kvota na njega iznosi 1.40
Vidite, nemam ja ništa protiv njega, milina ga je gledati na terenu, baš kao i Messi-a, ali što se tiče prošle sezone Ribery je odigrao maestralno. Francuz je od dolaska u Bayern svake sezone napredovao a vrhunac je doživio upravo prošle sezone. Ove je počeo strašno, šteta za ovu povredu ali šta se može.
Uglavnom, Ribery je osvojio već jednu nagradu, a bitnije od te nagrade su titule koje je osvojio prošle sezone, a nadam se ako Bog da i ove.
Što se tiče samog derbija, uskraćeni smo za mnoge igrače koji su sami vrh Evrope. Sigurno bi derbi s njima bio još kvalitetniji, ali protiv povreda se ne može. Bayern je po meni favorit iako igra u gostima, jednostavno je veliki hendikep povreda Hummelsa i Subotića. Ako stavi Bendera na stopera BvB će nastradati, ne zbog njega na stoperu, nego zbog činjenice da neće imati pravog ratnika na poziciji zadnjeg veznog, Kehl je sličan Sahinu.
Što se tiče naše ekipe, Lahm treba igrati na beku, a Javi napokon u prvih jedanaest. Ono što bi ja volio vidjeti je:
Neuer, Lahm, Alaba, Dante, Boateng, Javi, Kroos, Gotze, Muller, Robben i Mandžukić. Mislim da bi naši bili zadovoljni i sa bodom jer BvB mora i nama doći. Fali mnogo Ribery, a i Shaqiri.
Nije ništa osvojio prošle sezone i njemu da ide nagrada, jašta. Pa Messi je imao bolju statistiku od njega prošle sezone.
Uglavnom da je taj pritisak urodio plodom pokazuje i činjenica da je najmanja kvota upravu na Ronaldu. Kako sam negdje čitao kvota na njega iznosi 1.40
Vidite, nemam ja ništa protiv njega, milina ga je gledati na terenu, baš kao i Messi-a, ali što se tiče prošle sezone Ribery je odigrao maestralno. Francuz je od dolaska u Bayern svake sezone napredovao a vrhunac je doživio upravo prošle sezone. Ove je počeo strašno, šteta za ovu povredu ali šta se može.
Uglavnom, Ribery je osvojio već jednu nagradu, a bitnije od te nagrade su titule koje je osvojio prošle sezone, a nadam se ako Bog da i ove.
Što se tiče samog derbija, uskraćeni smo za mnoge igrače koji su sami vrh Evrope. Sigurno bi derbi s njima bio još kvalitetniji, ali protiv povreda se ne može. Bayern je po meni favorit iako igra u gostima, jednostavno je veliki hendikep povreda Hummelsa i Subotića. Ako stavi Bendera na stopera BvB će nastradati, ne zbog njega na stoperu, nego zbog činjenice da neće imati pravog ratnika na poziciji zadnjeg veznog, Kehl je sličan Sahinu.
Što se tiče naše ekipe, Lahm treba igrati na beku, a Javi napokon u prvih jedanaest. Ono što bi ja volio vidjeti je:
Neuer, Lahm, Alaba, Dante, Boateng, Javi, Kroos, Gotze, Muller, Robben i Mandžukić. Mislim da bi naši bili zadovoljni i sa bodom jer BvB mora i nama doći. Fali mnogo Ribery, a i Shaqiri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.