Po' Zenice vidilorob do bagro je napisao/la:Jest,Sejla.HazardEden je napisao/la:Gospođica Fifić u pitanjurob do bagro je napisao/la:Bio je isto jedan slucaj jedne djevojke iz Zenice, koju je isto neko snimao dok su se bubali i postavio ih fraja hladno na njezin profil.![]()
![]()
Album covjek napravio, bilo je jedno 20 slika.![]()
![]()
Znaci nisam jedini vidio.
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- HazardEden
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..
A ja nisam 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- IlPrincipe
- Kontakt:
ni ja takođeriVar je napisao/la:A ja nisam
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
pravda za nas "slijepe" 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Gospodjica sljedece jutro došla u kafic s drugaricama s faksa laganini, kao da se nista nije desilorob do bagro je napisao/la:Bio je isto jedan slucaj jedne djevojke iz Zenice, koju je isto neko snimao dok su se bubali i postavio ih fraja hladno na njezin profil.![]()
![]()
Zar to niste postavili i na ovoj temi?
Ne znam da li je ona bila u pitanju ali neko je nešto slično davno stavljao. Baš me zanima da li su joj roditelji to vidjeli ili neka rodbina.
Ne znam da li je ona bila u pitanju ali neko je nešto slično davno stavljao. Baš me zanima da li su joj roditelji to vidjeli ili neka rodbina.
- rob do bagro
- Kontakt:
Semir u elementu:
ja očekujem PP home made-a te gosn iz zenice 
- legenda reala
- Kontakt:
Dobra plavka, Neutralni trebo si je zaganjati

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
I ja istoekonomist je napisao/la:ja očekujem PP home made-a te gosn iz zenice
legenda reala je napisao/la:Dobra plavka, Neutralni trebo si je zaganjati![]()
Da završim na fb-u, neću :ugeek:
Pravi materijal za Joffray-a aka Doonie Darko.
momci dali ima jos ko problema sa fb ja imam problema nakon sto se logujem sve uredu jedno 20 sekudni onda nakon toga mi se chat odjavi i obavijesti sa desne strane sta rade prijatelji se takodje diskonektuje dali je to smao kod mene problem ili je nes drugo u pitenju i ako ko zna kako da se to rijesi ako moze
Samo Sarajevo
i u mene isto, vjerovatno je do njih neki problem..kanarinac je napisao/la:momci dali ima jos ko problema sa fb ja imam problema nakon sto se logujem sve uredu jedno 20 sekudni onda nakon toga mi se chat odjavi i obavijesti sa desne strane sta rade prijatelji se takodje diskonektuje dali je to smao kod mene problem ili je nes drugo u pitenju i ako ko zna kako da se to rijesi ako moze
- tyler durden
- Kontakt:
semir01 je napisao/la:Je li ovo ta![]()
Pa imal gdje taj video, klip, slika ovo ono
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.