svi bi mi voljeli da on pređe neki top klub, pitanje samo koliko je to realnotalkshow je napisao/la:volio bi da edin ode u inter ili milan
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
milan tesko jer imaju dosta napadaca, ali inter moze... nisu vise top klub, a i liga nije trkacka tako da bi dzeko mogao igrati svoj stilHariTz je napisao/la:svi bi mi voljeli da on pređe neki top klub, pitanje samo koliko je to realnotalkshow je napisao/la:volio bi da edin ode u inter ili milan
Džeko, kako svi znamo voli Milan od djetinjstva.. Sad' da pređe u glavnog rivala.. Još tu je i smanjenje platetalkshow je napisao/la:milan tesko jer imaju dosta napadaca, ali inter moze... nisu vise top klub, a i liga nije trkacka tako da bi dzeko mogao igrati svoj stilHariTz je napisao/la:svi bi mi voljeli da on pređe neki top klub, pitanje samo koliko je to realnotalkshow je napisao/la:volio bi da edin ode u inter ili milan
Mada, moguće je, slažem se za stil igre, više bi mu godio
pa nema fudbalera koji je igrao za milan a nije za inter
kod njih je to normalno
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ne znam... Ja mislim da je ona prva utakmica sezone protiv Newcastlea bila poslje Grcke.soxx je napisao/la:Zabio je i Ibisevic 8 pa niko ni rijeci. Dzeko je los u zadnje vrijeme, od grcke nije odigrao dobre utakmice.
U glavnom, svaka trenutna konstruktivna kritika prema Edinu je opravdana, jer od svih nasih igraca kod Edina je najveca razlika izmedu "kako igra" i "kako moze da igra". Daleko najveca.
Mogu ti se zaklet majkom da ovaj "pljuvac i ljigavac" moli Boga, Gospodara Svjetova da ce taj dan sto prije doci. Prije Brazila ako moze.O, progutat cete svoje rijeci, pljuvaci i ljigavci.![]()
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Prvo, niko ne zna njegov privatni zivot i nema razloga da zna. Ko ga je syebo to nebi trebalo da bude ikome interesantno, a pogotovo ako mu se radi o djevojci, zeni, rodbini itd. Nije ok takva prica.mone je napisao/la:syebala ga Amra, nemoj se nerviratiConsigliere je napisao/la:O, progutat cete svoje rijeci, pljuvaci i ljigavci.![]()
Kompleksi se upalili, a vremena i previse. Kad citam sve ovo sto se o Edinu pisalo zadnjih dana pomislio bi da se radi kakvom kriminalcu i propalici, a ne o covjeku koji se nicim izazvan, iz mocvare nase lige popeo do statusa svjetske zvijezde.
Zaboravljaju se golovi Belgiji, Francuskoj, Grckoj, maestralna asistencija protiv Litvanije... Kad je najvise trebalo, bio je tu.
Ali, naravno, bitnije je sto nije dao gol Argentini, iako nije imao niti jedan centarsut niti koristan pas u 90 minuta...
Bijedo bozija...a i jest igrački propo
Drugo, ne znam jeli igracki propo - npr. sta ako sad promjeni klub i pocne zabijat gol po utakmici i ispostavi se da nije propo. To se sve moze desiti. Napadacima se usponi i padovi cesto desavaju.
Trece, ali treba priznati da Dzeko trenutno nije onaj igrac koji je bio prije 3 godine. Jednostavno tone. Ne znam razlog - i nije fer pricati o Amri ili bilo kome drugom. Moze biti da nesto s njim nije ok. Ali to nije onaj igrac koji grize 90 minuta sto je nekad bio - i ovo mene ne cini pljuvacem, nego posmatracem.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
MostaracVelezovac je napisao/la:Prvo, niko ne zna njegov privatni zivot i nema razloga da zna. Ko ga je syebo to nebi trebalo da bude ikome interesantno, a pogotovo ako mu se radi o djevojci, zeni, rodbini itd. Nije ok takva prica.mone je napisao/la:syebala ga Amra, nemoj se nerviratiConsigliere je napisao/la:O, progutat cete svoje rijeci, pljuvaci i ljigavci.![]()
Kompleksi se upalili, a vremena i previse. Kad citam sve ovo sto se o Edinu pisalo zadnjih dana pomislio bi da se radi kakvom kriminalcu i propalici, a ne o covjeku koji se nicim izazvan, iz mocvare nase lige popeo do statusa svjetske zvijezde.
Zaboravljaju se golovi Belgiji, Francuskoj, Grckoj, maestralna asistencija protiv Litvanije... Kad je najvise trebalo, bio je tu.
Ali, naravno, bitnije je sto nije dao gol Argentini, iako nije imao niti jedan centarsut niti koristan pas u 90 minuta...
Bijedo bozija...a i jest igrački propo
Drugo, ne znam jeli igracki propo - npr. sta ako sad promjeni klub i pocne zabijat gol po utakmici i ispostavi se da nije propo. To se sve moze desiti. Napadacima se usponi i padovi cesto desavaju.
Trece, ali treba priznati da Dzeko trenutno nije onaj igrac koji je bio prije 3 godine. Jednostavno tone. Ne znam razlog - i nije fer pricati o Amri ili bilo kome drugom. Moze biti da nesto s njim nije ok. Ali to nije onaj igrac koji grize 90 minuta sto je nekad bio - i ovo mene ne cini pljuvacem, nego posmatracem.
Svaka cast za ovaj post i onaj o Kolasincu.
boli te neka stvar Džeksone, da sam ja na tvome mjestu poručio bih ovima,
odoh ja iz reprezentacije, odveo sam sirotinju na svjetsko, dosta od mene, a vi sad slobodno razmatrajte da li na svjetskom da centarfora igra Karić ili Pliska.....meni ovo ne treba..
Samo, eto Džekson nije pogan k'o ja.....a ja bih tako, bogami
odoh ja iz reprezentacije, odveo sam sirotinju na svjetsko, dosta od mene, a vi sad slobodno razmatrajte da li na svjetskom da centarfora igra Karić ili Pliska.....meni ovo ne treba..
Zato ti mlatiš po tastaturi, a Edin mlati po Manchesteru.gost je napisao/la:Samo, eto Džekson nije pogan k'o ja.....a ja bih tako
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Naravno, zato i jeste veliki.....što se ne obazire na sitne duše...da se obazirao, i on bi kao i ja kuckao po tastaturi.....Virtu4l je napisao/la:Zato ti mlatiš po tastaturi, a Edin mlati po Manchesteru.gost je napisao/la:Samo, eto Džekson nije pogan k'o ja.....a ja bih tako
" onclick="window.open(this.href);return false;
Edin je veliki patriota, a ti mis. Velika razlika.gost je napisao/la:
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Važan je onaj prvi dio rečeniceAjsKjub je napisao/la:Edin je veliki patriota, a ti mis. Velika razlika.gost je napisao/la:
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovi sto pljuju Edina, nek ih je sram i stid. Isti takvi ce mu se u sljedecih par utakmica klanjati kad udje u formu.
I da, ovdje dobro razlikujem kritiku i pljuvanje. Kritike je ostre zasluzio za njegove nastupe, za njegovu formu, kao i igre u Cityu i repci, ali nas najbolji strijelac svih vremena pljuvanje sigurno nije zasluzio.
I da, ovdje dobro razlikujem kritiku i pljuvanje. Kritike je ostre zasluzio za njegove nastupe, za njegovu formu, kao i igre u Cityu i repci, ali nas najbolji strijelac svih vremena pljuvanje sigurno nije zasluzio.
Najjača tema na dunjaluku 
Edin je davao golove samo amaterima dok je Van Persie sve golove u kvalifkacijama dao NJemačkoj,Italiji i Engleskoj haaaahaaaha
opušteno ljudi ba vratit će se Džeko samo polako
Edin je davao golove samo amaterima dok je Van Persie sve golove u kvalifkacijama dao NJemačkoj,Italiji i Engleskoj haaaahaaaha
opušteno ljudi ba vratit će se Džeko samo polako
Ipak ima nesto cudno. od utakmice sa Argentinom dosli i prosli toliki pljuvaci a nigdje Pisca

U međuvremenu je otkrio da postoje i neke druge teme na forumuMozambik je napisao/la:Ipak ima nesto cudno. od utakmice sa Argentinom dosli i prosli toliki pljuvaci a nigdje Pisca![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A sta da komentarisem? Bolje cutati na ono sve.
EdDzeko Great night at @AB_Fdn launch tonight!

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Molim lijepo sve pljuvace da ovdje javno napisu sta su oni postigli i zivotu. Ako nista nisu postigli, a vjerovatno nisu, onda neka idu u zaborav.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Confiance, dsulejm, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Honorar, kakarut, kolezeljovac, Mocvara1991, MrPink, Pact1921, signalidunapark, UtdBiH21 i 116 gostiju.