Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Serie A
Ma nesto ne vjerujem da su Puskas i Kubala igrali za Spaniju ... ovako bez guglanja. Mrsko mi ionako 
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Jesu, drugL'Avvocato je napisao/la:Ma nesto ne vjerujem da su Puskas i Kubala igrali za Spaniju ... ovako bez guglanja. Mrsko mi ionako
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Čudna ova današnja omladina, umjesto da nešto nauče, oni i dalje dokazuju svoje neznanje i pokušavaju biti duhoviti. Tekst je pisao čovjek koji Calcio ima u malom prstu i znanje koje vi za deset života nećete imati. Da, deklarisani je navijač Milana, što je u ovom slučaju najmanje bitno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bas tako, u jednom dahu, nisam odavno procitao ovako kvalitetan tekstVirtu4l je napisao/la:Čita se u jednom dahu...Efekat ''Torinskog leptira''
Preksinoć je Rai Uno premijerno emitovao film "Farfala Granata" (torinski leptir), o životu jednog od najvećih driblera koje je italijanski fudbal ikad imao, Điđija Meronija. Film je probudio toliko emocija, ali i izazvao polemike, pa se već dva dana Italija iz vremena Balotelija i Pirla virtuelno preselila u zlatne 60-te.
http://rtcg.me/vijesti/izostreno/31693/ ... ptira.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- OmarSivori
- Kontakt:
Ne znam kako ga nije strah masona.Virtu4l je napisao/la:Čudna ova današnja omladina, umjesto da nešto nauče, oni i dalje dokazuju svoje neznanje i pokušavaju biti duhoviti. Tekst je pisao čovjek koji Calcio ima u malom prstu i znanje koje vi za deset života nećete imati. Da, deklarisani je navijač Milana, što je u ovom slučaju najmanje bitno.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne treba ti veliko znanje da znaš kako je Juventus kroz 100-godišnju historiju sistematski uništavao sve što mu se nađe na putu kao konkurencija. Pravo moćna zločinačka organizacija.Virtu4l je napisao/la:Čudna ova današnja omladina, umjesto da nešto nauče, oni i dalje dokazuju svoje neznanje i pokušavaju biti duhoviti. Tekst je pisao čovjek koji Calcio ima u malom prstu i znanje koje vi za deset života nećete imati. Da, deklarisani je navijač Milana, što je u ovom slučaju najmanje bitno.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Čovjek priča o poznavanju historije fudbala, a vi se odmah lozite 
- IlCapitano
- Kontakt:
Sve je to fino sto on poznaje toliku historiju, ali je sasvim drugi par cipela cmizdrenje kako Juventus, Agnelli i Fiat unistavaju sve redom zbog ljubomore.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Abete conferma: "Finale Champions 2016 a Milano"
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- IlPrincipe
- Kontakt:
kad već ne može Euro ili nedo Bog Svjetsko prvenstvo makar finale Lige Prvaka. Ovo mi dođe ono kao 'hajd evo vam makar nešto da se ne žalite.'adointer je napisao/la:Abete conferma: "Finale Champions 2016 a Milano"
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- OmarSivori
- Kontakt:
I niko da skoci..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Uvijek me nanovo odusevis svojim dubokoumnim komentarima 
Valjda se Inter i ove komsije poprave, pa da 2016 gledamo milansko finale LP
Nista se nebi moglo mjeriti sa tim trofejom 

Opljačkali kuću i prepoznali ih po trenirkama Juventusa

jadni Mihajlovic prvu igra sa Laziom pa odmah sledecu sa Interom 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- L'Avvocato
- Kontakt:
I on se bespotrebno gura u trenerske vode. Ne znam sta je vlasnicima klubova pa njega uposljavaju. Veliki je amater.
★★★
ma pusti, vodio Bolognu, Cataniju i Violu, a nigdje se nije 'proslavio' .. a tek sa repkom SrbijeL'Avvocato je napisao/la:I on se bespotrebno gura u trenerske vode. Ne znam sta je vlasnicima klubova pa njega uposljavaju. Veliki je amater.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Kao igrač, i kao trener - totalni kontrast. Mihi svaka čast na fantastičnim partijama koje je pružao u Calciu, ali realno gledajući kao trener je baš amater, kao što kaže @Avvocato.
[youtube][/youtube]
Novi trener Sampe, veliki patriota i Srbin.
[youtube][/youtube]
Novi trener Sampe, veliki patriota i Srbin.
26/5/2013: no, non ci siamo nutriti del vostro dolore, ci siamo nutriti del vostro odio, del vostro dileggio, così facendo avete creato dei soldati per la Lazio ed alla prima vera guerra possibile vi abbiamo spazzato via. #LIBERALALAZIO