Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
i to kod moje familije uzimas instrukcije? 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bolje nemoj kod njegove familije uzimat, bolje ljiljanu odma odeš 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
postovan si 
- reds_forever
- Kontakt:
NijeBosniacum Lilium je napisao/la:i to kod moje familije uzimas instrukcije?
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Cuj imam veće šanse,30 bodova iz statike,što znači da ti možeš izgubiti 15 i da opet ispuniš cilj,a ja smijem samo 5 izgubiti,logika.. 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a vidi, kad udjes u nas krug poslovanja onda imas tu dosta benificija i snizenja. Taj nas porodicni biznis ima sirok dijapazon usluga
Nesto slicno kao Yakuze. Cak placamo porez drzavi

evo npr. ovaj ultrazvuk srca, ceka se 3 mjeseca kad se narucis, ja aBd iduce sedmice idem
dzaba ti svi fakulteti svijeta, vi morate 3 mjeseca cekati 
evo npr. ovaj ultrazvuk srca, ceka se 3 mjeseca kad se narucis, ja aBd iduce sedmice idem
- reds_forever
- Kontakt:
Jest, al ti tih 5 bodova mozes izvuc i na teoriju, znaci, 100%, tvoje je samo da naucisNarin je napisao/la:Cuj imam veće šanse,30 bodova iz statike,što znači da ti možeš izgubiti 15 i da opet ispuniš cilj,a ja smijem samo 5 izgubiti,logika..
A kvalitet uslugaBosniacum Lilium je napisao/la:a vidi, kad udjes u nas krug poslovanja onda imas tu dosta benificija i snizenja. Taj nas porodicni biznis ima sirok dijapazon uslugaNesto slicno kao Yakuze. Cak placamo porez drzavi
![]()
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Chat
Ljudi,nesto mi padne na pamet...
Sta znaci ono "two girls,one cup"?
Sta je to?
Sta je to?
Keep walking.
Cautinho je napisao/la:Ljudi,nesto mi padne na pamet...
Sta je to?
2 cure, jedna šolja logičnoCautinho je napisao/la:Ljudi,nesto mi padne na pamet...
Sta je to?
Pojedu nešto iz jedne šolje, nešto gadno
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kvalitet kao i cijena, pretty damn high 
daj ba kautinjo, ogadilo mi je to život, a da ne spominjem kako je to meni ogadilo "po dvije djevojke"Cautinho je napisao/la:Ljudi,nesto mi padne na pamet...
Sta je to?
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Join the dark side.
spavaj neutralni 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
A čekam nešto, valja još dva sata izdržati 
Idi spavaj ti ili gledaš po fb-u slike random djevojaka sa "Osobe koje možda poznajete"
Idi spavaj ti ili gledaš po fb-u slike random djevojaka sa "Osobe koje možda poznajete"
pa pogleda se ponešto, ima ovih ljubljančanki uh
, al' visim na filmoviziji 
- HazardEden
- Kontakt:
Ustaj pišat Ajvare 
[youtube][/youtube]
Kralj i kraljica narodne muzike na djelu
[youtube][/youtube]
Kralj i kraljica narodne muzike na djelu
- HazardEden
- Kontakt:
Ne znam gdje da postavim ovo pa ću ovdje
Nakon onih slika o onim prikazama na stadionu

nastavlja se reklama samsunga i adidasa
Beckenbauer je trener tog tima
[youtube][/youtube]
dalje se izabiraju igrači, prvi je Messi, koji će bit kapiten tog tima
[youtube][/youtube]
zatim, slijedi Goetze
[youtube][/youtube]
slijedeći je Oscar iz Chelsea,
[youtube][/youtube]
Za par dana če izabrati još jednog ostaje da vidimo ko je taj, mislim da će bit Pirlo il Ronaldo
Nakon onih slika o onim prikazama na stadionu

nastavlja se reklama samsunga i adidasa
Beckenbauer je trener tog tima
[youtube][/youtube]
dalje se izabiraju igrači, prvi je Messi, koji će bit kapiten tog tima
[youtube][/youtube]
zatim, slijedi Goetze
[youtube][/youtube]
slijedeći je Oscar iz Chelsea,
[youtube][/youtube]
Za par dana če izabrati još jednog ostaje da vidimo ko je taj, mislim da će bit Pirlo il Ronaldo
Ako je reklama Adidasa, Ronaldo neće biti garant 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, samoposmatram i 5 gostiju.