Forum
Re: Forum
Trenutno se bavimo znatno ozbiljnijim stvarima, livescoreom, aplikacijama, isl...
to bi bio poprilično neracionalan utrošak vremena, imajući u vidu da je 80% tih prevelikih slika na temi "ljepotice".
to bi bio poprilično neracionalan utrošak vremena, imajući u vidu da je 80% tih prevelikih slika na temi "ljepotice".
pa kako se onda žaliti na neopravdan ban?admin je napisao/la:nećeš.maminho je napisao/la:hoću li dobiti odgovor?
o banovima ne raspravljamo. Ja ne znam razlog, ali vjerovatno ti je trebao biti napisan prilikom bana.
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nije tema ljepotice jedina tema na forumu, no dobro kad se bude moglo bilo bi lijepo da se to odradi, nekad je tesko traziti istu sliku manje rezolucijeadmin je napisao/la:Trenutno se bavimo znatno ozbiljnijim stvarima, livescoreom, aplikacijama, isl...
Nema potrebe da tražiš istu sliku u manjoj rezoluciji kad već možeš iskoristiti onu koju imaš. Skineš neki 'image resizer' ili je smanjiš online prilikom uploada na Tinypic i ostale Image hosting sajtove. Sve bude gotovo u dva klikaQUARESMA 18<<< je napisao/la:nije tema ljepotice jedina tema na forumu, no dobro kad se bude moglo bilo bi lijepo da se to odradi, nekad je tesko traziti istu sliku manje rezolucije
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Teško im skinuti image resizer i podesiti sliku kako želi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Na imageshack prilikom upload-a fotke samo odabereš ono For message boards i to je to, nikakvi programi i slično.
"Problem" riješen.
"Problem" riješen.
640x480
Ne znam tačno al' ja postavljam 600x400 što je optimalna velčina.Ovdje se zna postaviti i 1600x1200.gojzerica je napisao/la:Aj ti da ja ne kalkulišem, koja je preporučena rezolucija slike za forum?Saurman je napisao/la:Teško im skinuti image resizer i podesiti sliku kako želi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
upravo to.maminho je napisao/la:pa kako se onda žaliti na neopravdan ban?admin je napisao/la:nećeš.maminho je napisao/la:hoću li dobiti odgovor?
o banovima ne raspravljamo. Ja ne znam razlog, ali vjerovatno ti je trebao biti napisan prilikom bana.
nikako.
žalbe ne primamo i o banovima ne raspravljamo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jesu li se samo meni pojavile ove reklame na forumu izmedju pdf-ova i sa strane foruma? 
I neke rijeci u obojene u zeleno i podvucene, to jest na tim rijecima imaju reklame
I neke rijeci u obojene u zeleno i podvucene, to jest na tim rijecima imaju reklame
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
mislim da su samo tebi, jer mi tako nešto nismo postavili i kod mene se ne pojavljuje.
pojavljuje li se kod još nekoga?
- BluesForever
- Kontakt:
Pojavljuje se meni Imtec akcija reklama.
A između pdf-ova mi se pojavljuje reklama Intesa Sanpaolo Banka. 
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
zaista bih zamolio da nas poštedite duhovitosti na ovim servisnim temama.
pokušavamo riješiti bugove i probleme. sa svojim pošalicama nam ne pomažete.
- BluesForever
- Kontakt:
Ozbiljno govorim da mi se te reklame pojavljuju.admin je napisao/la:zaista bih zamolio da nas poštedite duhovitosti na ovim servisnim temama.
Champions League Winners 2012
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Provjerio sam da mi se to javlja i na drugim stranica, to je nesto do internet explorera, zeza me. Hvalaadmin je napisao/la:mislim da su samo tebi, jer mi tako nešto nismo postavili i kod mene se ne pojavljuje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
molim te, napravi screenshot sa tim reklamama i postavi.BluesForever je napisao/la:Ozbiljno govorim da mi se te reklame pojavljuju.admin je napisao/la:zaista bih zamolio da nas poštedite duhovitosti na ovim servisnim temama.
Da li smijemo u temi "najveće misterije" otići malo "dalje", da pričamo o egzorcizmu, tj. nekim misterijama koje nisu baš svima jasne.
Do sad se nije desila ni jedna vjerska rasprava, većina ukazuje na to, savjetima, pa se nadam da neće biti odstupanja od teme.
Samo tražim(o) dozvolu, da se ne desi da se zaključa bez objašnjenja.
Hvala unaprijed
Do sad se nije desila ni jedna vjerska rasprava, većina ukazuje na to, savjetima, pa se nadam da neće biti odstupanja od teme.
Samo tražim(o) dozvolu, da se ne desi da se zaključa bez objašnjenja.
Hvala unaprijed
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.