NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 nov 2013, 22:49

Momak samo treba da se uozbilji, ne bude sebičan i bit će opet najbolji igrač lige. Toliko.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 20 nov 2013, 23:00

U ovoj ligi pocelo kao i u kosarkaskoj..dovedi crnca pa makar bio kloc, al je bitno da je crnac :lol:

Sretno Jedinstvo, volio bi sledece sezone gostovat u Bihacu..

sova12
Kontakt:

Post Postao/la sova12 » 20 nov 2013, 23:12

joksimovic je napisao/la:Mene čudi, da se ta vijest nije objavila na FK Lukavac,jer je ipak ,on dao puno Radničkom.Izgleda da se to brzo zaboravilo.Malo mi čudno ;)

da ti kažem nesto u ,,povjerenju,,,.....samo u LUKAVCU se pljuje po svojim igračima , pa zato i ova sva dešavanja oko jaranovića...ljubomora , zavist ...vise vole plaćat stranca , nego svog , ..nije ovo normalno..jaranović je trenutno najbolji igrač ,,radničkog,, prošlu sezonu je bio medju najboljim igračima lige...i da su normalni otjerali bi neke druge a on bi ostao.......nadam se da će dobro zaigrati u bihaću , pa da se ovi u lukavcu kuče u glavu.....sretno i jaranoviću i bihaću.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 20 nov 2013, 23:54

Jaranović nije igrao zadnji mjesec dana za Radnički tako da nisu ni pisali za njega. Jare je provjeren igrac tako da je odmah potpisan ugovor sa njim na 1.5 god. A sto se tiče crnaca oni su na probi, ako zadovolje ostaju, ako ne idu dalje.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 21 nov 2013, 01:35

NKJ je napisao/la:Jer za PL će se stvarati nova ekipa, sa tim da će ostati koji najbolji iz ove ekipe.
To je uradila i Gradina, naprimjer. Dok je Vitez zadrzao vecinu ekipe...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 21 nov 2013, 08:35

anonymous001 je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:Čuuuj Vojvodića-pa on ga je i napravio igračem,Samo taj momak, po onome što sam ja zaključio se malo više umislio,a tooo kod Voje ne prolazi baš.
ja se samo nadam da će dati sve od sebe kad bude igrao za Jedinstvo jer po nekim pričama on je jedan od najboljih igrača ove lige a kad sam pitao davno još za njega na ovom forumu neki iz Lukavca su rekli da je to više napuhano u smislu da i nije toliko kvalitetan igrač kako se priča ... a to sa Vojvodićem šta je bilo neznam baš . samo znam da ga je suspendovao :D

Toliko je dobar da nas je pojacao,ali kad su ga suspendovali.Tek tada smo poceli pobjedjivati sa 2 i vise golova razlike i poceli smo i sa gostovanja donositi bodove.
Sebican igrac...neda nikom lopte....zabije glavu u zemlju kao noj i ode po krilu..i onda mu mozes otvoriti kapiju da izadje.Prelazi u svoju polovinu i siri ruke i trazi loptu...i onda mulja po strani ...i jebote taj igrac...umjesto da ide u prazan prostor,posto je brz....ali ko zna mozda kod vas i nauci te stvari.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 21 nov 2013, 10:11

Ma daj josi ne prdi ovdje. Kad je bio kod vas bio je najbolji, evo prešao kod nas, nema pojma, kloc. Pričaš gluposti. Svi ga hvalite, svi govore da je dobar i sad priče neke. Ovaj transfer je davno dogovoren, možda mu se zato i nije dalo igrati, jer je znao da će kod nas, pa je malo odmarao od svega.
Kakav god da bude, on je godinu i po kod nas, i to je to. Pa da je najveći kloc.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 21 nov 2013, 12:37

Prvo da čestitam na pola titule :) nisam ovih dana bio aktivan ali eto, nikad nije kasno

vidjet ćemo hoćel do kraja biti cijela...

a što se tiče Jaranovića...po meni to nije pojačanje za PL

sretno i divimo se u Gračanici na proljeće
Undici stelle - ACM 1899

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 21 nov 2013, 18:40

slika

prvi brk Bihaća ... haha :lol:

sova12
Kontakt:

Post Postao/la sova12 » 21 nov 2013, 18:46

NKJ je napisao/la:Ma daj josi ne prdi ovdje. Kad je bio kod vas bio je najbolji, evo prešao kod nas, nema pojma, kloc. Pričaš gluposti. Svi ga hvalite, svi govore da je dobar i sad priče neke. Ovaj transfer je davno dogovoren, možda mu se zato i nije dalo igrati, jer je znao da će kod nas, pa je malo odmarao od svega.
Kakav god da bude, on je godinu i po kod nas, i to je to. Pa da je najveći kloc.
napisao sam već , a ,,zlobni,, komentari mojih lukavčana potvrdjuju ...samo lukavčani pljuju po svojim ljudima..nije se teško vratiti na stranice od prije nekog vremena, kad su se kleli u jaranovića , davao golove , i nije pao ni jedan gol a da on nije učestvovao u akciji, sad odjednom nevalja...eeeemoji lukavčani , ...ZAPNI ,,JARE,, I ZAIGRAJ KAKO ZNAS , IZ INATA, NEK TI BIHAĆ APLAUDIRA, A RADNIČKOM ,,UVALI,, 2 GOLA NA PROLJEĆE, KAD SU TAKVI KAKVI JESU.

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 21 nov 2013, 19:04

jaranović...........naj strašljiviji igrač kojeg znam, ko mu od protivničkih igrača zaprijeti na početku utakmice momak se izgubi,a da ne spominjem jedan oštriji start.velika greška uprave jedinstva,on samo hoće svjež novac a vidio da ga u Bihaću ima,uvjerit će te se u ove riječi u nastavku prvenstva.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 21 nov 2013, 19:06

7april je napisao/la:jaranović...........naj strašljiviji igrač kojeg znam, ko mu od protivničkih igrača zaprijeti na početku utakmice momak se izgubi,a da ne spominjem jedan oštriji start.velika greška uprave jedinstva,on samo hoće svjež novac a vidio da ga u Bihaću ima,uvjerit će te se u ove riječi u nastavku prvenstva.
Uvjerit cemo se u tvoje rijeci da nisu stina, na kraju sezone ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 21 nov 2013, 21:14

7april je napisao/la:jaranović...........naj strašljiviji igrač kojeg znam, ko mu od protivničkih igrača zaprijeti na početku utakmice momak se izgubi,a da ne spominjem jedan oštriji start.velika greška uprave jedinstva,on samo hoće svjež novac a vidio da ga u Bihaću ima,uvjerit će te se u ove riječi u nastavku prvenstva.

Neka on bude loš. Jedan igrač ne čini ekipu. Sigurno će biti konkurencije velike. Ne mora značiti da će on igrati ikako. Može on sjediti na klupi, a po ugovoru ima koliko će para primati, pa ako mi trenutno imamo para u klubu, jel ih dajemo bezveze, dijelimo ih. Sigurno da ne. Pametno se ulaže. I vi se za svog Jaranovića ne bojte.

indijanac1989
Kontakt:

Post Postao/la indijanac1989 » 21 nov 2013, 22:26

Extra igrac i svaka vam cast sto ste ga doveli, kod nas je poprimio ulogu vodje na terenu pa se malo osilio i siguran sam da ce kod vas biti standardno dobar jer nije u svojoj avliji pa da sefuje, kao sto je to bio slucaj ovdje...Meni je iskreno zao sto nas je napustio. Pozz

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 22 nov 2013, 12:02

NKJ je napisao/la:

Neka on bude loš. Jedan igrač ne čini ekipu. Sigurno će biti konkurencije velike. Ne mora značiti da će on igrati ikako. Može on sjediti na klupi, a po ugovoru ima koliko će para primati, pa ako mi trenutno imamo para u klubu, jel ih dajemo bezveze, dijelimo ih. Sigurno da ne. Pametno se ulaže. I vi se za svog Jaranovića ne bojte.
Nije Jaranović iz Gračanice.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 22 nov 2013, 14:20

Casp3r je napisao/la:Nije Jaranović iz Gračanice.
tačno, on je iz grada heroja i junaka, gdje kamenuju i šamaraju protivničke igrače i djecu :roll:

a sad ozbiljno, lik je iz Lukavca
Undici stelle - ACM 1899

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 22 nov 2013, 14:24

Napisao sam da nije iz Gračanice jer je gore napisano "Vi se za svog Jaranovića" korisniku koji je iz Gračanice, a to šta si ti skontao iz mog posta, pa morao da odreaguješ na taj način, meni je stvarno nejasno. Pozdrav.

Nego kad smo već tu, obzirom da je Nadarević u Jedinstvo došao do zime, da li postoje naznake da će od marta slijedeće godine nastaviti u Bihaću?

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 22 nov 2013, 14:38

baltazar1 je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:Nije Jaranović iz Gračanice.
tačno, on je iz grada heroja i junaka, gdje kamenuju i šamaraju protivničke igrače i djecu :roll:

a sad ozbiljno, lik je iz Lukavca
Vec sam jednom pisao ali nije zgoreg ponovit. Kad u nas bude kao u najnizoj seoskoj ligi nacelnik opstine sjedio na klupi sa rezervnim igracima i usput djelio pravdu samarima prema protivnickim sluzbenim licima onda se javi sa slicnim komentarom. Plus imate jos stvari na ponos kao sto je transparent kojim pozdravljate ljude koji su vam samarali sugradjanina na pravdi Boga. Valjda prpa da i vi ne prodjete slicno il sta li je ??

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 22 nov 2013, 15:37

Casp3r je napisao/la:Nego kad smo već tu, obzirom da je Nadarević u Jedinstvo došao do zime, da li postoje naznake da će od marta slijedeće godine nastaviti u Bihaću?
Prenosim ti riječi koje je rekao naš predsjednik:"Nije istina da je Nadarević došao po pare u Jedinstvo i nije istina da nas napušta na polusezoni." Pored ovoga ništa više ne znam.
Pozdrav.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.