Ma glupo je jos sada donositi neke zakljucke treba sacekati bar da grupe izvuku...
SP 2014 - Generalno
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: SP 2014 - Generalno
Nece Ibro iz pricipa!!!
Ma glupo je jos sada donositi neke zakljucke treba sacekati bar da grupe izvuku...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Mah nas može zezati samo što nemamo iskustva na velikim takmičenjima (i sreće da nam fali odn.da nam sudija svira 3 penala mi sve profulamo) i sl.tome.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Nevjerovatno je da na ovoj anketi ima jedna Engleska koju bi stavio tek za 19.favorita i Holandija koja je sila samo u kvalifikacijama(izuzmemo li SP2010),a nema jednog Portugala koji je 2004,2006,2012 igrao polufinala velikih takmicenja,a Englezi nisu to od 96.
Mislim da nema potrebe da ti objašnjavam zašto sam stavio Englesku i Holandiju.amer991 je napisao/la:Nevjerovatno je da na ovoj anketi ima jedna Engleska koju bi stavio tek za 19.favorita i Holandija koja je sila samo u kvalifikacijama(izuzmemo li SP2010),a nema jednog Portugala koji je 2004,2006,2012 igrao polufinala velikih takmicenja,a Englezi nisu to od 96.
Što se Portugala tiče, nije ubačen jer se u vijeme pravljenja ankete još uvijek nije bio plasirao na SP. Neka mi halale svi navijači Real Madrida.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sudionici Svjetskog prvenstva po broju stanovnika (u milijunima)
1. SAD – 317,1 milijun
2. Brazil – 201 milijun
3. Nigerija – 173,6 milijuna
4. Rusija – 143,5 milijuna
5. Japan – 127,3 milijuna
6. Meksiko – 118,4 milijuna stanovnika
7. Njemačka – 80,5 milijuna
8. Iran – 77 milijuna
9. Francuska – 65,8 milijuna
10. Italija – 59,8 milijuna
11. Engleska – 53 milijuna
12. Južna Koreja – 50,2 milijuna
13. Kolumbija – 47,3 milijuna
14. Španjolska – 46,7 milijuna
15. Argentina – 40,1 milijun
16. Alžir – 37,9 milijuna
17. Gana – 24,7 milijuna
18. Australija – 23,25 milijuna
19. Obala Bjelokosti – 23,2 milijuna
20. Kamerun – 20,4 milijuna
21. Nizozemska – 16,8 milijuna
22. Čile – 16,6 milijuna
23. Ekvador – 15,6 milijuna
24. Belgija – 11,2 milijuna
25. Grčka – 10,8 milijuna
26. Portugal – 10,6 milijuna
27. Honduras – 8,5 milijuna
28. Švicarska – 8,1 milijun
29. Kostarika – 4,7 milijuna
30. Hrvatska – 4,3 milijuna
31. BiH – 3,8 milijuna
32. Urugvaj - 3,3 milijuna
1. SAD – 317,1 milijun
2. Brazil – 201 milijun
3. Nigerija – 173,6 milijuna
4. Rusija – 143,5 milijuna
5. Japan – 127,3 milijuna
6. Meksiko – 118,4 milijuna stanovnika
7. Njemačka – 80,5 milijuna
8. Iran – 77 milijuna
9. Francuska – 65,8 milijuna
10. Italija – 59,8 milijuna
11. Engleska – 53 milijuna
12. Južna Koreja – 50,2 milijuna
13. Kolumbija – 47,3 milijuna
14. Španjolska – 46,7 milijuna
15. Argentina – 40,1 milijun
16. Alžir – 37,9 milijuna
17. Gana – 24,7 milijuna
18. Australija – 23,25 milijuna
19. Obala Bjelokosti – 23,2 milijuna
20. Kamerun – 20,4 milijuna
21. Nizozemska – 16,8 milijuna
22. Čile – 16,6 milijuna
23. Ekvador – 15,6 milijuna
24. Belgija – 11,2 milijuna
25. Grčka – 10,8 milijuna
26. Portugal – 10,6 milijuna
27. Honduras – 8,5 milijuna
28. Švicarska – 8,1 milijun
29. Kostarika – 4,7 milijuna
30. Hrvatska – 4,3 milijuna
31. BiH – 3,8 milijuna
32. Urugvaj - 3,3 milijuna
RIP CITY!
**** koga mi imamo za predsjednika, veli šuker da se nada da nebumo u skupini sa bih, pa krepilu krepilski cijela javnost već zna jakosne skupine, ali izgleda da si ti uistinu retardiran
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Ne mogu vjerovati da je to izjavio.maminho je napisao/la:**** koga mi imamo za predsjednika, veli šuker da se nada da nebumo u skupini sa bih, pa krepilu krepilski cijela javnost već zna jakosne skupine, ali izgleda da si ti uistinu retardiran
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bgmi jači je od onoga što se izuva na pješačkom

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Brend je idiot, ali nisam vidio nigdje da je ovo izjavio...maminho je napisao/la:**** koga mi imamo za predsjednika, veli šuker da se nada da nebumo u skupini sa bih, pa krepilu krepilski cijela javnost već zna jakosne skupine, ali izgleda da si ti uistinu retardiran
RIP CITY!
- Goalgetter
- Kontakt:
Covjek je samo rekao da se ne zeli sresti sa nama, nista nije govorio za skupinu. Znaci sigurno da misli na osminu/cetvrtfinale.Drago mi je što su naši susjedi u Brazilu, ali se ne bih volio susreti tamo sa njima. Dosta nam je utakmica sudbine i istine. Ne želim da me shvatite da se bojim Bosne i Hercegovine, ali sa njima ne bih volio igrati,“ kazao je Šuker.
To je već druga priča.
Jaka mu je i ova da će Hrvatska igrati prijateljsku sa Kosovom, čim ih FIFA prizna.
Jaka mu je i ova da će Hrvatska igrati prijateljsku sa Kosovom, čim ih FIFA prizna.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sad još i čuva međuljudske odnose u regiji haha zahebo je sve ministreVirtu4l je napisao/la:To je već druga priča.
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Yebo majku, nisam znao da ih ima toliko. Dosta ovih drzava ima vise stanovnika nego sto sam mislio. Ali ovaj Urugvaj je fenomen. Svaka cast momciluci.3. Nigerija – 173,6 milijuna
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
trebali bi mi onda 2. prijateljskuVirtu4l je napisao/la:To je već druga priča.
- alan_kardec
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Yebo majku, nisam znao da ih ima toliko. Dosta ovih drzava ima vise stanovnika nego sto sam mislio. Ali ovaj Urugvaj je fenomen. Svaka cast momciluci.
najmnogoljudnija afrička država. imaju veliku bazu fudbalera, ali amaterizam i loša infrastruktura ih ukopava.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Dobro sve al sta je sa Urugvajem
Premalo st. A veci su npr. od BiH mozda tri-cetiri puta... Mislio sam da imaju bar 10 miliona minimalno...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
najveca prodaja kondoma po glavi stanovnika, etotrxel je napisao/la:Dobro sve al sta je sa UrugvajemPremalo st. A veci su npr. od BiH mozda tri-cetiri puta... Mislio sam da imaju bar 10 miliona minimalno...
talkshow je napisao/la:najveca prodaja kondoma po glavi stanovnika, etotrxel je napisao/la:Dobro sve al sta je sa UrugvajemPremalo st. A veci su npr. od BiH mozda tri-cetiri puta... Mislio sam da imaju bar 10 miliona minimalno...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Znaci predzadnji smo po broju stanovnika, mislim da smo i po povrsini.. Iza nas je Kostarika. Uvijek sam govorio da je to drzava koja je povrsinom najpribliznija nama (km2), ali ipak smo je veci..
P.S Veci smo je za Ragibovu sumu, i Antinu plantazu duhana
P.S Veci smo je za Ragibovu sumu, i Antinu plantazu duhana
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Jel moguće da je tebi Engleska toliki trn u oku?Centre forward je napisao/la:Jel' moguće da je neko glas'o i za Englesku ?![]()
![]()
Šta bi bilo da osvoje nešto, mor'o bi preć na tablete za smirenje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.