OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Sloboda Tuzla
Ja sam poslije njegovog prvog odgovora odusto, vidim ne vrijedi 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
klasik je napisao/la:Ja sam poslije njegovog prvog odgovora odusto, vidim ne vrijedi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Od sutra (20.11) počinje prodaja ulaznica protiv Građanskog.
- biletarnica ispred SKPC „Mejdana“ (tribine „B“), od 12:00h do 17:00h u četvrtak i petak, a na dan utakmice od 17:00h;
- na Korzu u CD shopu „Mido“ od 09:00h do 21:00h;
- na Brčanskoj Malti u prodajnom objektu „Šećo“ od 08:00h do 17:00h;
- Pizzeria "Hartland" (samo sezonske karte).
Cijena karte za utakmicu je 2KM
- biletarnica ispred SKPC „Mejdana“ (tribine „B“), od 12:00h do 17:00h u četvrtak i petak, a na dan utakmice od 17:00h;
- na Korzu u CD shopu „Mido“ od 09:00h do 21:00h;
- na Brčanskoj Malti u prodajnom objektu „Šećo“ od 08:00h do 17:00h;
- Pizzeria "Hartland" (samo sezonske karte).
Cijena karte za utakmicu je 2KM
Pobjeda je bolja od orgazma!
Zna li moždaneko kako da pronađem strijelce s utakmice Sloboda Dita - Jugoslavija koja se odigrala 15 novembra 1981?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Utakmica OKK Sloboda – Građanski u direktnom prijenosu na RTV TK
Nermine,izgleda da ne zna niko.
Nermine,izgleda da ne zna niko.
Izgleda da je organizovano navijanje od strane Fukara, sta cete sad vi sto mrzite OKK? Vaša skupina, a kontra vašeg stava 
Zadnja izmjena: Ethel, dana/u 22 nov 2013, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
baš sam sad to vidio, svaka čast ako će biti organizovano navijanje .. tako i treba biti
uz svoj klub i grad !!!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- nesvrstani
- Kontakt:
klasik je napisao/la:Ja sam poslije njegovog prvog odgovora odusto, vidim ne vrijedi
post se odnosi na prozivke druge strane tj rivala... sto se moze i desit ce se i okk-a, ovo sto sam ja postavio
identicno bi bilo da se olimpic spojio sa slobodom ( sloboda ugasila olimpic promijenio ime u sloboda ) a kao sto
vidis na klipu nasladjivanje protivnicke strane... mene nerviraju ove press konferencije pred peharima kluba koji je ugasen jer ti pehari nisu ni pravno ni na bilo koji drugi nacin njihovi i nervira me najava derbija za bosnom i istorijat nekakvih susreta a tek ce da im bude prvi susret u istoriji postojanja. i sama pomisao na to da ce nas nekakve selendre ( skontaj sam koje ) oko toga peglat trebala bi da boli svakog navijaca. eto nadam se da ti je sad malo jasnije na sta sam mislio...
ne znam u kakvom broju i na sta ce to liciti al nadam se da ce fukare zapalit mejdan pa da se vidi razlika
sa i bez... jer ovo do sada je bilo pozoriste osim na momente
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
mislim da odmah kazem ranije nisam davao simpatije ovom klubu koji je nastao ovako gdje su zamrznuli Sloboda Ditu i uzeli njene kadrove, odnosno mladje selekcije, ali sam brzo svatio da je to ipak nas klub nasa Sloboda..mi nismo imali tih novaca da podignemo nasu Ditu nazad moramo da budemo svjesni toga..svakom kome ides svi te opet gledaju kao onu nasu Sloboda Ditu ...pa sta smo mi to drugaci od Delija jesmol mi to bolji nesto od njih/..kako oni podrxsvju novu KK Crvenu Zvezdu koja je dozivjel ovo isto sto smo i mi..hajmo samo jako do pobjede u ovom kolu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:mislim da odmah kazem ranije nisam davao simpatije ovom klubu koji je nastao ovako gdje su zamrznuli Sloboda Ditu i uzeli njene kadrove, odnosno mladje selekcije, ali sam brzo svatio da je to ipak nas klub nasa Sloboda..mi nismo imali tih novaca da podignemo nasu Ditu nazad moramo da budemo svjesni toga..svakom kome ides svi te opet gledaju kao onu nasu Sloboda Ditu ...pa sta smo mi to drugaci od Delija jesmol mi to bolji nesto od njih/..kako oni podrxsvju novu KK Crvenu Zvezdu koja je dozivjel ovo isto sto smo i mi..hajmo samo jako do pobjede u ovom kolu
Jesmo
- nesvrstani
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:mislim da odmah kazem ranije nisam davao simpatije ovom klubu koji je nastao ovako gdje su zamrznuli Sloboda Ditu i uzeli njene kadrove, odnosno mladje selekcije, ali sam brzo svatio da je to ipak nas klub nasa Sloboda..mi nismo imali tih novaca da podignemo nasu Ditu nazad moramo da budemo svjesni toga..svakom kome ides svi te opet gledaju kao onu nasu Sloboda Ditu ...pa sta smo mi to drugaci od Delija jesmol mi to bolji nesto od njih/..kako oni podrxsvju novu KK Crvenu Zvezdu koja je dozivjel ovo isto sto smo i mi..hajmo samo jako do pobjede u ovom kolu
slazem se, ali ne treba toliko forsirati pricu o nekoj istoriji susreta sa rivalima i onim peharima i pricom kosarka
se vratila u grad, pustiti da vrijeme ucini svoje... treba biti svjestan da se dita nikad nece vratit i da je ova sloboda trenutno jedino sto imamo i sto cemo imati ( valjda nece za 50 godina bit ookk ) i polako je poceti prihvatati pa s vremenom mozda i poraz
zaboli, sad trenutno idem jer sam pozelio kosarku i mejdan je idealan za ubit subotu vece pa dalje cemo vidjeti, ko zna...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma jedino da neko plati to sto dugujemo i vratit ce se..ali to se nikd nece desiti..ja bi volio da mi svi kao navijaci mozemo skupit to i odplatit pa da nemoramo plamudit da ovo nije nasa Sloboda i td..ali ebiga braco moramo se pomiriti sa tim da je sad to tako kako je ..kazem kad je Zvedda u kosarci mogla uraditi to, a eno je sad treha i Partizana , onda zasto nebi i mi se pomirili sa tim..ja sam se pomrio ebiga sta cubarem mi ovaj stari grb daje jos snage da bodrim ovaj klub ...istina u dursi me boli to sto to nije ono sto smo nekad imali ali boze moj
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
wienultras
- Kontakt:
Ako neko ima kakav link za kosarku veceras volio bi pogledati slobodu znam da su sanse male al eto ako se moze preko neta gledat volio bi link da se postavi
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ja mislim da na onom justintv-u ako to jos postoji je bio TK link nekad davno, pa pokusaj to izguglat, nac.wienultras je napisao/la:Ako neko ima kakav link za kosarku veceras volio bi pogledati slobodu znam da su sanse male al eto ako se moze preko neta gledat volio bi link da se postavi
-
wienultras
- Kontakt:
znali neko kako mogu naci utakmicu na tv,nema ovaj justin tv ugasen heheh ljudi imali ko kako naci tk ovaj
-
wienultras
- Kontakt:
cestitke na pobjedi,odlicno,
"Bitno je istaći kako je Mejdan ponovo bio pun bez obzira što je Sloboda prethodna dva meča izgubila.
Statistike govore kako je u Ligi 12 utakmice Slobode u Mejdanu gledalo više ljubitelja košarke nego na svim drugim utakmicama."
Sa jednog portala.
Statistike govore kako je u Ligi 12 utakmice Slobode u Mejdanu gledalo više ljubitelja košarke nego na svim drugim utakmicama."
Sa jednog portala.
Huh evo sad kući,čestitke momcima na pobjedi mada je moglo biti i više razlike.
Čupo mi je prejak bio 2-3x koraci,pa da doda loptu pa ne ide,pa zicer profula ali dobro je izvuko se na kraju
Čupo mi je prejak bio 2-3x koraci,pa da doda loptu pa ne ide,pa zicer profula ali dobro je izvuko se na kraju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.