Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

h1a2s3o
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la h1a2s3o » 21 nov 2013, 20:25

http://www.transfermarkt.de/de/senad-hu ... 19302.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Naravno nikako ne mislim da ga treba voditi u Brazil, niti da u skorije vrijeme treba dobiti poziv ali moze se propratiti momak. Ko zna, mozda nekad i bude nesto od njega posto je relativno mlad. Igra za tim koji je trenutno na III mjestu u Mađarskoj ligi.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 nov 2013, 20:40

Elegant je napisao/la:Da mi je samo znati koliko vas prati tu mađarsku ligu ... cisto sumnjam da iko od vas gleda te utakmce tog kluba. Ako sudite o njegovoj kvaliteti na osnovu youtube snimaka od 3-5 minuta upucaj te se.

Ali eto neka vam bude i dalje ga dizite u nebesa iz samo vama znatih razloga.
Jesi ti stvarno glup il se samo praviš :?: :?: pa se glupiraš sa jednim te istim postom na svakoj temi :roll:

čuj Mađarsku ligu i youtube, pa mali je igro sasvim dovoljan broj utakmica za mladu i A repku da se vidi da posjeduje kvalitet, ti lupaš tu kao da je on neka nepoznanica kao da se tek pojavio pa ga raja gledala preko youtuba
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 nov 2013, 21:10

Odigrao je svakako 10 utakmica za U-21 tim i 7 za A tim. A eto, inace ga gledamo svi po youtube ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 21 nov 2013, 21:50

Ma ne obazirite ste na ovu maskotu foruma, taj još nije napisao smislen komentar. Od Željine teme, pa do ovih reprezentativnih, nema gdje se nije izblamir'o. Čuj, molim te, ne pratimo mađarsku ligu pa ne znamo kakav je Bešić. Oj živote!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 21 nov 2013, 22:10

bez veze napadate covjeka davno je to bilo...... i bilo je jos dobrih reprezentativaca pa sad trenutno nicem ne valjaju ni za svoj klub kamoli za reprezentaciju

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 21 nov 2013, 22:12

Koliko je teško shvatiti da je Bešić trenutno prekrižen zbog svog ponašanja i da neće dobiti poziv dok ne popravi ponašanje i dok se ne izvini Jagodiću. Igrač koji izbjegava igrati za reprezentaciju (nebitno u kojem uzrastu) ne zaslužuje braniti boje države! To je Bešić uradio nakon što mu je pružena šansa da igra za "A" reprezentaciju dok je igrao u 4. ligi. Halo bolan, to ukazano povjerenje treba opravdati, trebaš biti primjer drugim igračima kako se bori za dres. On je trebao biti nosilac igre mlade reprezentacije jer je činjenica da je momak strašan potencijal i zbog toga ga je Sušić posuđivao Jagodiću kad je bilo bolje da igra nego da sjedi na klupi. Samo je trebao pokazati profesionalan odnos do kraja u mladoj reprezentaciji i sad bi bio standardan član "A" tima. Ne igra Bešić za Jagodića, ni za Sušića, ni za Osima ni za svog menadžera. Igra za svoju državu. Ako to izbjegavaš onda je jasno da ne igraš srcem!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 nov 2013, 23:57

obagol je napisao/la:Koliko je teško shvatiti da je Bešić trenutno prekrižen zbog svog ponašanja i da neće dobiti poziv dok ne popravi ponašanje i dok se ne izvini Jagodiću. Igrač koji izbjegava igrati za reprezentaciju (nebitno u kojem uzrastu) ne zaslužuje braniti boje države! To je Bešić uradio nakon što mu je pružena šansa da igra za "A" reprezentaciju dok je igrao u 4. ligi. Halo bolan, to ukazano povjerenje treba opravdati, trebaš biti primjer drugim igračima kako se bori za dres. On je trebao biti nosilac igre mlade reprezentacije jer je činjenica da je momak strašan potencijal i zbog toga ga je Sušić posuđivao Jagodiću kad je bilo bolje da igra nego da sjedi na klupi. Samo je trebao pokazati profesionalan odnos do kraja u mladoj reprezentaciji i sad bi bio standardan član "A" tima. Ne igra Bešić za Jagodića, ni za Sušića, ni za Osima ni za svog menadžera. Igra za svoju državu. Ako to izbjegavaš onda je jasno da ne igraš srcem!
Kad mi ti i svi ostali objasnite zasto on MORA igrati za mladje uzraste( i to vec 2.,3. ciklus,iako je jasno da ima kvalitet za A repku),a drugi ne igraju ili nisu morali(a imali su kraci staz u repci od njega)onda cu podrzati ovaj tvoj post...Do tada se zgrazam zbog dvostrukih arsina! :evil:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 nov 2013, 00:05

NEZALAGANJE je napisao/la:Kad mi ti i svi ostali objasnite zasto on MORA igrati za mladje uzraste( i to vec 2.,3. ciklus,iako je jasno da ima kvalitet za A repku),a drugi ne igraju ili nisu morali(a imali su kraci staz u repci od njega)onda cu podrzati ovaj tvoj post...Do tada se zgrazam zbog dvostrukih arsina! :evil:
Ne mora igrati za mladu selekciju, ali se sad doveo u situaciju da ga samo to može oprati. Zar je to tako teško shvatiti. Već je bio u A selekciji, karijera mu je krenula naniže i pozvan je da pomogne U21, kao Zahirović i Stevanović.

Da nije odbio Jagodića, ništa se nebi desilo i vjerovatno bi sad bio član A tima, ali jedna glupost ga je dovela u situaciju da mora polizati što je pokakio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 22 nov 2013, 00:33

NEZALAGANJE je napisao/la:
obagol je napisao/la:Koliko je teško shvatiti da je Bešić trenutno prekrižen zbog svog ponašanja i da neće dobiti poziv dok ne popravi ponašanje i dok se ne izvini Jagodiću. Igrač koji izbjegava igrati za reprezentaciju (nebitno u kojem uzrastu) ne zaslužuje braniti boje države! To je Bešić uradio nakon što mu je pružena šansa da igra za "A" reprezentaciju dok je igrao u 4. ligi. Halo bolan, to ukazano povjerenje treba opravdati, trebaš biti primjer drugim igračima kako se bori za dres. On je trebao biti nosilac igre mlade reprezentacije jer je činjenica da je momak strašan potencijal i zbog toga ga je Sušić posuđivao Jagodiću kad je bilo bolje da igra nego da sjedi na klupi. Samo je trebao pokazati profesionalan odnos do kraja u mladoj reprezentaciji i sad bi bio standardan član "A" tima. Ne igra Bešić za Jagodića, ni za Sušića, ni za Osima ni za svog menadžera. Igra za svoju državu. Ako to izbjegavaš onda je jasno da ne igraš srcem!
Kad mi ti i svi ostali objasnite zasto on MORA igrati za mladje uzraste( i to vec 2.,3. ciklus,iako je jasno da ima kvalitet za A repku),a drugi ne igraju ili nisu morali(a imali su kraci staz u repci od njega)onda cu podrzati ovaj tvoj post...Do tada se zgrazam zbog dvostrukih arsina! :evil:
Koji su to igrači (ne računajući one koji su igrali za mlade ekipe drugih država pa smo ih preoteli)? Za mlade su igrali Salihamidžić, Džeko, Muslimović, ...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 nov 2013, 00:38

levat je napisao/la:
Koji su to igrači (ne računajući one koji su igrali za mlade ekipe drugih država pa smo ih preoteli)? Za mlade su igrali Salihamidžić, Džeko, Muslimović, ...
Prije svega mislim na Viscu i Stevanovica,koji su nakon jednog odradjenog ciklusa za mlade i zbog svog kvaliteta u tom momentu ,presli u A tim.Zasto se tako nije prebacio i Besic,vec mora igrati u tom uzrastu 2-3 puta sa kojekavim skorojevicima,a nije da nema kvalitet i nije da smo popunjeni na toj poziciji!?Da ne pominjem Zahirovica,koji je prosli ciklus imao pravo nastupa za mladi tim,ali je odigrao samo jednu tekmu(dosao kao ispomoc protiv Bjelosrusije) i odigrao ocajno da ocajnije ne moze.To je vidio svako ko je bio na Grbavici tu utakmicu.Naravno,'nagrada' mu je bila vracanje u A tim!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 nov 2013, 09:01

NEZALAGANJE je napisao/la: Prije svega mislim na Viscu i Stevanovica,koji su nakon jednog odradjenog ciklusa za mlade i zbog svog kvaliteta u tom momentu ,presli u A tim.Zasto se tako nije prebacio i Besic,vec mora igrati u tom uzrastu 2-3 puta sa kojekavim skorojevicima,a nije da nema kvalitet i nije da smo popunjeni na toj poziciji!?Da ne pominjem Zahirovica,koji je prosli ciklus imao pravo nastupa za mladi tim,ali je odigrao samo jednu tekmu(dosao kao ispomoc protiv Bjelosrusije) i odigrao ocajno da ocajnije ne moze.To je vidio svako ko je bio na Grbavici tu utakmicu.Naravno,'nagrada' mu je bila vracanje u A tim!
Zahirovic je bio 5 puta bolji za A tim nego Besic. Besic je takodjer dobijao sansu, ima 7 nastupa. Zahirovic je bio odlican na poziciji zadnjeg veznog, odbrana je bila vec formirana, tako da je Pape vjerovatno mislio da bi za Besica bilo bolje da igra u mladoj, gdje ce imati dodatne utakmice, a ne da sjedi na klupi. Sjeti se sta je bilo za Kolasinca, nisam siguran je li on ili njegov otac rekao da je ostao da odigra jos jednu utakmicu za mladi tim Njemacke, jer ce mu iskustvo pomoci. Eh to je igrac koji je pametan, on se bori za svaku utakmicu, a Besic bi haman radije na klupi sjedio nego igrao i sticao iskustvo. Dzaba njemu sav talenat na svijetu, ako on nije dobar u glavi, nema od njega nista. Bilo je i boljih igraca i vecih potencijala koje je glava sprijecila da postanu puno bolji igraci, Besic nije ni prvi ni posljednji. Prerano je sebi uzeo furseta da misli da je prerastao U-21 tim. Meni je licno na zadnjem veznom bolji Grahovac od njega.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 22 nov 2013, 10:22

Post koji do sada najrealnije i najobjektivinije prikazuje situaciju sa doticnim likom. Forumasi bi disciplinu, respect do drzavnog dresa, a pozivali bi samo tako ovakve likove. Ili recimo Husejinovica ... Forumasi bi kvalitet, konstantnost rezultata, a mijenjali bi spiskove i pozvane igrace svakih sedam dana, od pazara do pazara ... Jednostavno, u nas nema objektivnog pogleda na stvari kako god da okrenes ...

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 22 nov 2013, 12:21

Ne mora on igrati za mlađe uzraste ali u tom trenutku, kad je proslijeđen mladoj reprezentaciji, je uporedo dobijao i pozive za A tim. A s obzirom na svoje godine, iskustvo i tadašnju situaciju sa klubom je bilo puno logičnije da igra za mladu reprezentaciju i da svojim profesionalnim pristupom pokaže da zaslužuje mjesto u A timu. To nije bio u stanju uraditi i zato sad nije član reprezentacije. Ja se nešto ne sjećam da su Višća, Stevanović, Zahirović, u svoje vrijeme Ibričić, Džeko, Ibišević, Pandža odbijali pozive

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 nov 2013, 13:08

Cuj gluposti, Nastasić, Marković, MItrović, Đuričić...i danas dan igraju za U21 Srbije, a on se nesto qrci... :roll:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 22 nov 2013, 13:57

gringobih je napisao/la:Nista mi sa Salaticem necemo dobiti sto nebi imali sa Zukanovicem na DM-u ;)
Gringo, nemogu da vjerujem... drugi put u istoj sedmici se slazemo u misljenju :mrgreen:

Gledo sam ga prosli put ns SF1 i nije mi se bas nesto dopo. Moze nam posluziti kao back-up jer Zahirovic kako izgleda propada (nadam se suprotnom i znas da sam ga branio, ali cim neigras redovno u Klubu i u repki nemozes dati 100% - vidi se i na Dzeki koji ipak moze i ima kvalitet kad hoce i koji ima tu i tamo nekih odigranij minuta) a Rahimic polako ali sigurno za penzije.

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 22 nov 2013, 19:08

može bit svašta,al s ličnog aspekta što se tiče Bešića,čim se ne provlači niđe ni u medijima,znači mrka kapa,a kakva nam je većina medija,otprilike bi moro izdvojit pola mjesečnih primanja zbog jednog medijskog članka :roll:
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 22 nov 2013, 19:28

More li mi neko reci sta se desava sa Bunozom? Mislim, kad vec zovemo Sunjica koji igra u Zoryi, sto ne bi momka koji igra u Wisli.......
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 22 nov 2013, 19:32

Pirke je napisao/la:More li mi neko reci sta se desava sa Bunozom? Mislim, kad vec zovemo Sunjica koji igra u Zoryi, sto ne bi momka koji igra u Wisli.......
I ja se pitam..a Buonza je za ovog tokmaka Pele, ubjedljivo najgori igrac u repci..a svi znamo da je jaka konkurencija za tu titulu :mrgreen:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 nov 2013, 19:37

MaksuzBaksuz je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Nista mi sa Salaticem necemo dobiti sto nebi imali sa Zukanovicem na DM-u ;)
Gringo, nemogu da vjerujem... drugi put u istoj sedmici se slazemo u misljenju :mrgreen:

Gledo sam ga prosli put ns SF1 i nije mi se bas nesto dopo. Moze nam posluziti kao back-up jer Zahirovic kako izgleda propada (nadam se suprotnom i znas da sam ga branio, ali cim neigras redovno u Klubu i u repki nemozes dati 100% - vidi se i na Dzeki koji ipak moze i ima kvalitet kad hoce i koji ima tu i tamo nekih odigranij minuta) a Rahimic polako ali sigurno za penzije.
Sve dok pises objektivno "istog si pravca i istoga smijera" kao i ja...Uvijek i vazda...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 nov 2013, 19:52

gringobih je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la:

Sve dok pises objektivno "istog si pravca i istoga smijera" kao i ja...Uvijek i vazda...
Istina.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, dubrovnik, FerdinandF, Iceplayer, LukavacBHF, MiranGlasnic, napapijri1987 i 45 gostiju.