Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
sta cu, dobra je to ideja sa SEO ovcavina. Die beste ovcavina aus Sandzak lands
tako nekako uglavnom
prijavite se za stjuarda 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma neću kolega,baš mi gotivno.samo_lijevo je napisao/la:joj uvijek ista prica.
llilium pise o poslovnim idejama,ali naravno nema para.
Narin samo pise o fakultetu.Bojimm se da ne izgubi pocetnu euforiju nakon prvih parcijala.
Idem na sve živo šta ima na ovom fakultetu,demonstrature i tako te stvarice,zna biti jako korisno i poučno.
Pozdrav za redsicu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
once u go Saban... 
- reds_forever
- Kontakt:
I za tebeNarin je napisao/la:Ma neću kolega,baš mi gotivno.samo_lijevo je napisao/la:joj uvijek ista prica.
llilium pise o poslovnim idejama,ali naravno nema para.
Narin samo pise o fakultetu.Bojimm se da ne izgubi pocetnu euforiju nakon prvih parcijala.![]()
Idem na sve živo šta ima na ovom fakultetu,demonstrature i tako te stvarice,zna biti jako korisno i poučno.![]()
Pozdrav za redsicu.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Momciluko kakvo je to uklapanje sa muskim osobama gluho bilo ?reds_forever je napisao/la: I za tebefino se ti uklopi s onim mojim kolegom
FORZA MARŠAL !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dokle sam ja bio, dole se raja krila po coskovima
To je to...Kawhi je napisao/la:Zadnjih dana imam.Odjednom nestane konekcije il uspori ko da je dial up.CashMan je napisao/la:Ima li neko belaja s Telemach internetom?
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- reds_forever
- Kontakt:
Ne brini se, drzi se kolega prirode, uprkos okolnostimahodža je napisao/la:Momciluko kakvo je to uklapanje sa muskim osobama gluho bilo ?reds_forever je napisao/la: I za tebefino se ti uklopi s onim mojim kolegom
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Opet je bolji od BH TelecomaCashMan je napisao/la:To je to...Kawhi je napisao/la:Zadnjih dana imam.Odjednom nestane konekcije il uspori ko da je dial up.CashMan je napisao/la:Ima li neko belaja s Telemach internetom?
Poceo je padati i prvi snijeg ove sezone u Krajini
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
da bar padaju pečene kokoši 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
na prazan želudac 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
kako ljudi pare "zarađuju"
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ebmu pravdu :s
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
sistem
U nedostatku drugih opcija,prisiljen sam,ali još se držim..hodža je napisao/la:Momciluko kakvo je to uklapanje sa muskim osobama gluho bilo ?reds_forever je napisao/la: I za tebefino se ti uklopi s onim mojim kolegom
Da,treba mi orden dati,ukleta grupa,pola ih diglo sidro,i to grupa bez žena,pa gdje ćes dalje..
Ja sam inače u friendly modu na faxu,tako da mogu sa većinom,dobar ti je onaj drug.
Ne mislim fizički i to hahaha
Šta bi mi bez fejsbuk revolucija
Fejsbuk mjesto gdje čovjek dobije svojih pet minuta sa par hiljada lajkova. Žena izjavila šta misli i navalili na nju preko fejsbuka, čuj fejsbuk
Fejsbuk mjesto gdje čovjek dobije svojih pet minuta sa par hiljada lajkova. Žena izjavila šta misli i navalili na nju preko fejsbuka, čuj fejsbuk
- reds_forever
- Kontakt:
@narin: pa naravno da jeste, ja se samo sa finom rajom druzim
ne mogu ters ljude nikako 
Trenutno korisnika/ca: HP46, rio_Ferdy88 i 67 gostiju.