Dorsey
KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
fina slika 10min nakon kraja pjevaju navijaci igracima, a debeli zijan bio
moraju dobiti nanter u gostima i budiveljnik kuci, sve zbog toga što su francuzi barcu iznenadili
baš je ova euroliga super sa jakim partizanom, uvijek dobre tekme u beogradu
moraju dobiti nanter u gostima i budiveljnik kuci, sve zbog toga što su francuzi barcu iznenadili
baš je ova euroliga super sa jakim partizanom, uvijek dobre tekme u beogradu
nema potpisa
nema pleja, nema se snage, energije ničega... nije se moglo.... ako zbavimo pleja možda, ali samo možda možemo proći...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zadnji spomenut je Darius Moris koji je kao trazio 7 dana kako bi donio odluku(ako ga NBA ekipa ne potpise)DANTES je napisao/la:nema pleja, nema se snage, energije ničega... nije se moglo.... ako zbavimo pleja možda, ali samo možda možemo proći...
al Partizanu se sve lomi u 7 dana , ako ne dodje do Nantera koji ce K..
nego evo transkript razgovora Duleta i Dariusa
M: heluo
DV: Dule, Partizan, Beograd, Jugoslavija
M: helou, hu iz dis?
DV: T-kej plej Partizan
M: sori, hu ar ju end vot du ju vont?
DV: X JEDAN, ODBRANA BREEE!!!
M: tu-tuu..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Magica, Magica..Znas li ti sta bi Dule uradio Zvezdi da ima u rosteru Jenkinsa i Schilba? Ne moze i novci za igrace i trenera. Eto Kari bi radio za 10 hiljada eura mjesecnoMaGiCa je napisao/la:@samo lijevo
Koji fol?
@Raul_64
Isplaci se, bice ti lakse.![]()
Partizan je bio u igri, jer je Radonjic ocajno vodio utakmicu. Katastrofalna strategija sa guranjem lopte pod kos, umesto da napada spoljnu liniju i tako oslabljeni Partizan uvede u kadrovske probleme jos u prvom poluvremenu.
Znas li sta bi Pesic uradio ovakvom Partizanu sa ovim rosterom Zvezde![]()
![]()
KKP ce opet biti sampion, jer bolje je da 1 lav vodi vojsku magaraca, nego 1 magarac vojsku lavova.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ti i dalje verujes u to da je Vujosevic bolji trener od Pesicaneno#4 je napisao/la: Magica, Magica..Znas li ti sta bi Dule uradio Zvezdi da ima u rosteru Jenkinsa i Schilba? Ne moze i novci za igrace i trenera. Eto Kari bi radio za 10 hiljada eura mjesecno![]()
Ne zasmejavaj me, majke ti...
A drugo: moze da se ima i za trenera i za tim, ali nije "popularno" kad je predsednik u senci trenera, niti zahvalno imati nekoga ko ne pristaje na predsednikove igrarije.
pa @magica kako funkcionišu danilović i vujošević? iskreno mene oni zbunjuju skroz....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la:pa @magica kako funkcionišu danilović i vujošević? iskreno mene oni zbunjuju skroz....
To je druga prica.Danilovic je ostvareni kosarkas, ali i sabancina epskih proporcija, a Vujosevic klasican ego manijak, pri cemu Danilovicu uopste ne smeta takav Vujosevic.
U Zvezdi je Covic 1 klasicni egomanijak, sabancina, krimos i neuspeli kosarkas. Njemu je svaki trener od imena smetnja, ma kakav karakter da ima.
Znamo svi da je Danilovic pocasni presjednik i da nema problema da Dule komanduje klubom i kupi sva sranja.
I Dule jest vakav i nakav
al je odlican takticar , to sto ne zna Engleski pa mu je familijarno okruzenje i ebavanje Tripkove keve potrebno da se osjeca komforno helem je druga stvar
no Dule zna izvuci najbolje iz igraca , tempirati formu u pravo vrijeme
i rezultati dodju.
I Dule jest vakav i nakav
al je odlican takticar , to sto ne zna Engleski pa mu je familijarno okruzenje i ebavanje Tripkove keve potrebno da se osjeca komforno helem je druga stvar
no Dule zna izvuci najbolje iz igraca , tempirati formu u pravo vrijeme
i rezultati dodju.
A ti i dalje ne citas ono sto ti se pise. Gdje sam ja rekao da je Dule bolji trener od Pesica? Dule jedino moze da radi u Partizanu i nigdje vise. Kari samo radi ondje gdje ima puno para, nesto slicno kao Zeljko, samo sto je Zeljko puno vise uradio i osvojio od njega u europskoj kosarci. Ti meni hoces da kazes da Zvezda moze da dovede Jenkinsa, Schilba, Nelsona, Blazica i ostale za pare koje da se ne lazemo puno kostaju i ima trenera tipa Karija. Ako je tako onda sve ispod TOP 8 je neuspjeh.MaGiCa je napisao/la:Ti i dalje verujes u to da je Vujosevic bolji trener od Pesicaneno#4 je napisao/la: Magica, Magica..Znas li ti sta bi Dule uradio Zvezdi da ima u rosteru Jenkinsa i Schilba? Ne moze i novci za igrace i trenera. Eto Kari bi radio za 10 hiljada eura mjesecno![]()
![]()
Ne zasmejavaj me, majke ti...
A drugo: moze da se ima i za trenera i za tim, ali nije "popularno" kad je predsednik u senci trenera, niti zahvalno imati nekoga ko ne pristaje na predsednikove igrarije.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la: A ti i dalje ne citas ono sto ti se pise. Gdje sam ja rekao da je Dule bolji trener od Pesica? Dule jedino moze da radi u Partizanu i nigdje vise. Kari samo radi ondje gdje ima puno para, nesto slicno kao Zeljko, samo sto je Zeljko puno vise uradio i osvojio od njega u europskoj kosarci. Ti meni hoces da kazes da Zvezda moze da dovede Jenkinsa, Schilba, Nelsona, Blazica i ostale za pare koje da se ne lazemo puno kostaju i ima trenera tipa Karija. Ako je tako onda sve ispod TOP 8 je neuspjeh.
Kari je osvojio sve sto i Zeljko, cak na nekim nivoima i vise, ali je Zeljko uspehe ponavljao vise puta od Karija.
I nesto ne verujem da je Zeljko uradio ista u karijeri sto moze da se ravna sa Karijevim osvajanjem Eurobasketa1993 sa najlosijom ekipom u istoriji i tada kosarkaskim analfabetama Nemcima. Zar ne
A Vujosevic jedino moze da radi u Srbiji, jer nacin na koji se ponasa je svugde drugo zabranjen tj. stavljen van zakona. Ali, u Srbiji sve prolazi.
Naravno da ima para za ove igrace i za top trenera, ali top trener se ne uslovljava igranjem sina gazde kluba u prvoj postavi.
Da je Kariju data jaca ekipa prosle godine, ali da je on sastavi, Partizan bi se vec oprostio od titule u junu 2013.
MaGiCa je napisao/la:neno#4 je napisao/la: A ti i dalje ne citas ono sto ti se pise. Gdje sam ja rekao da je Dule bolji trener od Pesica? Dule jedino moze da radi u Partizanu i nigdje vise. Kari samo radi ondje gdje ima puno para, nesto slicno kao Zeljko, samo sto je Zeljko puno vise uradio i osvojio od njega u europskoj kosarci. Ti meni hoces da kazes da Zvezda moze da dovede Jenkinsa, Schilba, Nelsona, Blazica i ostale za pare koje da se ne lazemo puno kostaju i ima trenera tipa Karija. Ako je tako onda sve ispod TOP 8 je neuspjeh.
Kari je osvojio sve sto i Zeljko, cak na nekim nivoima i vise, ali je Zeljko uspehe ponavljao vise puta od Karija.
I nesto ne verujem da je Zeljko uradio ista u karijeri sto moze da se ravna sa Karijevim osvajanjem Eurobasketa1993 sa najlosijom ekipom u istoriji i tada kosarkaskim analfabetama Nemcima. Zar ne![]()
A Vujosevic jedino moze da radi u Srbiji, jer nacin na koji se ponasa je svugde drugo zabranjen tj. stavljen van zakona. Ali, u Srbiji sve prolazi.
Naravno da ima para za ove igrace i za top trenera, ali top trener se ne uslovljava igranjem sina gazde kluba u prvoj postavi.
Da je Kariju data jaca ekipa prosle godine, ali da je on sastavi, Partizan bi se vec oprostio od titule u junu 2013.
Prolazi i na balkanu opcenito , da budemo posteni

Nije tema vezana za Karija, ali on se pitao za apsolutno sve i jednog igrača koji je ostao, koji je došao i koji je igrao. Sa druge strane, istina je i da su mu obećana znatno veća sredstva od onih koje je dobio.MaGiCa je napisao/la: Kari je osvojio sve sto i Zeljko, cak na nekim nivoima i vise, ali je Zeljko uspehe ponavljao vise puta od Karija.
I nesto ne verujem da je Zeljko uradio ista u karijeri sto moze da se ravna sa Karijevim osvajanjem Eurobasketa1993 sa najlosijom ekipom u istoriji i tada kosarkaskim analfabetama Nemcima. Zar ne![]()
Ceka se Moris do cetvrtka , na Francuze sa Bogdanom kao playom (svijece paliti)
a spominje se i jos jedno KLS pojacanje kao osiguranja za domaca takmicenja , kad jedan stranac bude prekobrojan.
a spominje se i jos jedno KLS pojacanje kao osiguranja za domaca takmicenja , kad jedan stranac bude prekobrojan.
bogdan sve više i više igra kao bojan... nažalost sam ne možeRaul_64 je napisao/la:Ceka se Moris do cetvrtka , na Francuze sa Bogdanom kao playom (svijece paliti)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Naravno da se pitao, samo sto je kod naseg @MaGice, Kari bozanstvo u koje ne smijes da dirasbraoolyo je napisao/la:Nije tema vezana za Karija, ali on se pitao za apsolutno sve i jednog igrača koji je ostao, koji je došao i koji je igrao. Sa druge strane, istina je i da su mu obećana znatno veća sredstva od onih koje je dobio.MaGiCa je napisao/la: Kari je osvojio sve sto i Zeljko, cak na nekim nivoima i vise, ali je Zeljko uspehe ponavljao vise puta od Karija.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Danas dan D , Bamberg day ...kako vam je ljepse
sa 3 igraca na bekovskim pozicijama , od kojih nema prave trojke nit pravog playa
pod kosem se uzdati u Muslia i Gagica
ali,ali
borba bre !!!

sa 3 igraca na bekovskim pozicijama , od kojih nema prave trojke nit pravog playa
ali,ali
borba bre !!!

Raul_64 je napisao/la:Danas dan D , Bamberg day ...kako vam je ljepse
sa 3 igraca na bekovskim pozicijama , od kojih nema prave trojke nit pravog playa![]()
ali,ali
borba bre !!!
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.