Opala
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
http://news.arseblog.com/2013/11/draxle ... m=facebook" onclick="window.open(this.href);return false;
Opala
Opala
momak bi bio premija. nešto najperspektivnije što sam gledao u svijetu fudbala pored ravela zadnjih godina. mašina živa 
-
BigBigBang
- Kontakt:
Nevjerovanto kako svake sezone svjedocimo nesposobnosti diletanata iz medicinskog osoblja Arsenala. Evo sad gleda Sanogo u Januaru a prije mjesec dva su rekli da se vraca za 3-4 sedmice hahhahaha kakvi kreteni ovo nigdje nema.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Sutra nema Flaminia zbog 5 žutih kartona.
Zadnja izmjena: anell, dana/u 22 nov 2013, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0

kralj najveći
reakcija wilsherea na 0:47 
Pero izgleda produžio ugovor..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Odlicna vijest. Pouzdan covjek, dobar stoper.Orion87 je napisao/la:Pero izgleda produžio ugovor..
Celik!3,2,2.
nije produzio nego wenger rekao da imaju dovoljno vremena da mu produze ugovor, trenutni mu istice za 1.5 god. Vjerovatno su poceli pregovarat.
Nadam se da će ga vezat na 3 4 godine , najpouzdaniji stoper definitivno. Čovjek je greške sve na apsulutni minimum
Nadam se da će ga vezat na 3 4 godine , najpouzdaniji stoper definitivno. Čovjek je greške sve na apsulutni minimum
Hector Bellerin u Watfordu do kraja januara! Pa ovaj mali je za Jenkinsona JOSIP BROZ TITO! Nekad ne kontam Wengera!
A.F.C. Bournemouth!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A to znas kako? Ovaj momak nije odigrao profesionalne utakmice i bolji je?rambo16 je napisao/la:Hector Bellerin u Watfordu do kraja januara! Pa ovaj mali je za Jenkinsona JOSIP BROZ TITO! Nekad ne kontam Wengera!
Celik!3,2,2.
Bice gutavo sutra al ocekujem pobjedu
Koje pravilo važi ove sezone u Engleskoj? 10 žutih kartona i 2 utakmice kazne, ili 5 žutih i 1utakmica kazne?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
ko je ba solidan....pa lik ne zna ništa što bek treba zna...on dobije loptu i umjesto da krene "probit" on stane i vrati loptu nazad...ili šutne loptu negdje u kazneni onako jer ne zna šta će s njom...u skoku meda ne može iako je izuzetno visok...znači pošto Sagna ide,on će bit prvi bek slijedeće sezone... STRAVAAllGunsBlazing je napisao/la:A to znas kako? Ovaj momak nije odigrao profesionalne utakmice i bolji je?rambo16 je napisao/la:Hector Bellerin u Watfordu do kraja januara! Pa ovaj mali je za Jenkinsona JOSIP BROZ TITO! Nekad ne kontam Wengera!![]()
Svi seru po Jenkiju, a kad je dobio nekoliko utakmica za redom da ih odradio bio je dobar, tacnije solidan.
A.F.C. Bournemouth!
rambo16 je napisao/la:ko je ba solidan....pa lik ne zna ništa što bek treba zna...on dobije loptu i umjesto da krene "probit" on stane i vrati loptu nazad...ili šutne loptu negdje u kazneni onako jer ne zna šta će s njom...u skoku meda ne može iako je izuzetno visok...znači pošto Sagna ide,on će bit prvi bek slijedeće sezone... STRAVAAllGunsBlazing je napisao/la:A to znas kako? Ovaj momak nije odigrao profesionalne utakmice i bolji je?rambo16 je napisao/la:Hector Bellerin u Watfordu do kraja januara! Pa ovaj mali je za Jenkinsona JOSIP BROZ TITO! Nekad ne kontam Wengera!![]()
Svi seru po Jenkiju, a kad je dobio nekoliko utakmica za redom da ih odradio bio je dobar, tacnije solidan.
šta li ovo treba da znači brate dragi
hejtovat mogu samo nekog iz Uniteda ili iz Čelzia.....svi znamo da Jenkinson ne zna igrat lopte...barem je to jasno i to nema veze "hejtom" 
A.F.C. Bournemouth!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja ti kazem da je solidno igrao. A i Sagna nije nesto bio ofanzivno bolji, vec uvijek ga izvlacila defanziva. Vidjeti cemo sta ce biti.
Celik!3,2,2.
"Ako Arsenal ima milion navijača, znajte da sam jedan od njih. Ako Arsenal ima samo jednog navijača, znajte da sam ja taj. Ako Arsenal nema nijednog navijača, znajte da sam umro!" facebook izvor...neam pojma ko je ovo izgovorio

A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.