Adnan Zahirović

JumBO
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la JumBO » 22 nov 2013, 23:36

Zahirovica sam vidio kada je prije par sedmica usao u igru protiv drugoligasa koji je u donjoj trecini tabele.
Momak se bori, trci puno ali imao sam osijecaj da je ipak slabiji u dvobojima i da takticki nije bas na nivou.... Razumijem da kada udjes u igru, da je se ponekad teze prilagodit i neznam kako je inace igrao (ako i kada je igrao) ali za reprezentativca bi ocekivao da u takvom timu bude standardan a ne da ulazi u igru i uz to jos kada udje u igru tako slabo igra :/ ... nadam se da ce se znacajno poboljsan i prije ili kasnije biti standardan igrac bochuma.
U ovakvoj formi bi bilo kojeg drugog igraca iz repke prije njega stavio na tu poziciju.

Sto se Vrsajevica tice, nisam ni ja zadovljan ali jbg. momak se isto bori, brz je... naravno da nije na nivou Mujdze ali zadnje utakmice je vise pokazao nego neki drugi pojedinci. Jos kad bi malo bolje nabacivao lopte u sredinu.... :)
Osim toga, nemamo bas nekog boljeg trenutno za tu poziciju.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 nov 2013, 23:49

Ne znam sto se bunite toliko, kada se zna da Zahirovic nema kvalitet. Uostalom, nadam se da ce sto prije zaigrati za prvih II, jer ga tada Safet sigurno vise nece zvati. Dakle cilj je da Zahirovic zaigra sto prije, a ne obratno :D .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 26 nov 2013, 08:34

chily-rz je napisao/la:Zasto opet po Zahi ? Lik ne igra za repku i vjerovatno nece ni zaigrat dok se ne ustali u Bochumu,.Nema Zahe a ruze procvjetale,deremo Slovake,Argentince,opusteno,.

Pusti bagru...bitno je da se u zvijezde dize Visca, da se cvili za Besicem i Cocalicem (inace dvije extra klase), a Zahirovic i Vrsajevic treba da se pljuju...
SI AMO CONte!!!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Adnan Zahirović

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 26 nov 2013, 08:47

chily-rz je napisao/la:Zasto opet po Zahi ? Lik ne igra za repku i vjerovatno nece ni zaigrat dok se ne ustali u Bochumu,.Nema Zahe a ruze procvjetale,deremo Slovake,Argentince,opusteno,.

A dok je igrao obje utakmice protiv Grcke smo izgubili ;-)
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 27 nov 2013, 14:58

Sarajevski pljuvaci nikad ne spavaju, lobiraju da se vrati Sesar i Svraka :D :D Zahirovic trenutno ne moze igrat u prvih 11 repke, ali svakako da je tu uvijek kada treba pomoci, protiv Slovacke u Zilini je usao i strao Weisa u djep, protiv Litvanije je isto usao i zatvorio desnu stranu. Momak je zadnji vezni, ali ne buni se kad ga Susic stavi na desnog beka. Odigrao je mislim 21 utakmicu za a reprezentaciju i koliko se sjecam samo u jednoj skroz podbacio, a to je ona u portugalu kad su nas nasamarali 6 2
Limvo Likce

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 nov 2013, 18:47

bagra je napisao/la:Sarajevski pljuvaci nikad ne spavaju, lobiraju da se vrati Sesar i Svraka :D :D Zahirovic trenutno ne moze igrat u prvih 11 repke, ali svakako da je tu uvijek kada treba pomoci, protiv Slovacke u Zilini je usao i strao Weisa u djep, protiv Litvanije je isto usao i zatvorio desnu stranu. Momak je zadnji vezni, ali ne buni se kad ga Susic stavi na desnog beka. Odigrao je mislim 21 utakmicu za a reprezentaciju i koliko se sjecam samo u jednoj skroz podbacio, a to je ona u portugalu kad su nas nasamarali 6 2
Stvarno si plitak ako mislis da nekog zanima odakle je koji reprezentativac i da neko na to gleda. Igrac je igrac, ako je dobar nebitno odakl je, a ovo za Weissa sto si napisao je za rubriku vjerovali ili ne.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 27 nov 2013, 19:38

Ti si ili naivan ili licemjeran ako tvrdis da ovdje nikog ne zanima odakle je koji igrac, i gdje je ko igrao. Ovdje mnogi pate za vremenima kad je reprezentaciju krojio Avazov Sport i kad su pola igraca Zelje i Sarajeva bili kandidati za reprezentaciju. Vratite nam pod hitno Berberovica, Biscevica i ostale vrhunske reprezentativce iz proslosti, ovo sad okacite macku o rep....**** Brazil...
SI AMO CONte!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 nov 2013, 19:44

Avaz je ubacio i onog Sarajliju Dzeku, Mesanovic zasluzuje da igra u napadu!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 nov 2013, 13:36

Mitar je napisao/la:Ti si ili naivan ili licemjeran ako tvrdis da ovdje nikog ne zanima odakle je koji igrac, i gdje je ko igrao. Ovdje mnogi pate za vremenima kad je reprezentaciju krojio Avazov Sport i kad su pola igraca Zelje i Sarajeva bili kandidati za reprezentaciju. Vratite nam pod hitno Berberovica, Biscevica i ostale vrhunske reprezentativce iz proslosti, ovo sad okacite macku o rep....**** Brazil...
Berberovic i Biscevic su akteri jedne od najvecih nasih pobjeda ikad u Parkenu 2003 i neposredni ucesnici naseg najljepseg i najboljeg gola, akcije za fudbalske udzbenike.
Tebi Zenicanin ocito nedostaje vrijeme 94-96 kada ste jedino i mogli uzeti i titulu, pa sad places 20 godina jer ste blize dnu nego vrhu.
Od Hibica i Bolica niste izbacili igraca da valja, pozabavite se malo igracima, nemojte gurati ovaj sljam u repku kojem ovdje nije mjesto.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 28 nov 2013, 13:42

Mnogo smo napravili s Berberovicem i Biscevicem, kao sto su i oni mnogo napravili u svojim klupskim karijerama. A gdje su tek Skoro, Pelak, Guso...sve vanserijski talenti gurani i nogama i rukama u reprezentaciju. Tad smo mnogo uspjeha imali...

Ne fali meni ni rat niti mrzim bilo koga, samo mi ide na k.urac konstantno omalovazavanje jednih a dizanje drugih igraca. U oba slucaja neosnovano!! Zahirovica i Vrsajevica ne guramo mi, niko iz Zenice nema ni u ni oko strucnog staba ili saveza, tako da ih ne mozemo pogurati.

A da odgovorim ovom za Sarajliju Dzeku... Nesto me pamcenje zeza, ko je ono Dzeku nazivao klocem? Da nisu mozda u Zenici na Bilinom Polju?
SI AMO CONte!!!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 28 nov 2013, 13:47

Sram da vas bude to prepucavanje Zenica - Sarajevo oko reprezentativaca i njihovih ledja! Stvarno takve idiote nikako nekontam! :evil: :evil:

Nije BiH Sarajvsko-Zenicki kanton, nije ni samo Federacije au zadnje vrijeme nije ni samo BiH vec i dobrim djelom dijaspora iz BiH. To prepucavanje, pljuvanje itd stvaro je dosadilo i bogu i narodu! :evil:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 28 nov 2013, 13:48

Oni ti ga puse Adnane,Adnane 8-)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 nov 2013, 13:48

Sad sam ti reko, ona akcija Biscevic, Barbarez, Berberovic, Beslija i Baljic se ne moze kupiti novcem. ;)

adc
Kontakt:

Post Postao/la adc » 28 nov 2013, 13:52

Najpodcijenjeniji DMF na BiH. Po meni čovjek zaslužuje Bundesligu, a možda čak i Premiership. Klubovi poput Wolfsburga, Newcastlea - ubili se za njega.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 nov 2013, 13:54

adc je napisao/la:Najpodcijenjeniji DMF na BiH. Po meni čovjek zaslužuje Bundesligu, a možda čak i Premiership. Klubovi poput Wolfsburga, Newcastlea - ubili se za njega.
Ne moze u cvajti da zaigra redovno, Coca Cola championship je za njega misaona imenica, moze ganjati klubove poput Exter city i slicno

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 28 nov 2013, 14:00

Sram te bilo Adnane,ugledaj se na Viscu i zaigraj u Turskoj cvajti i imas postovanje 8-)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 nov 2013, 14:15

chily-rz je napisao/la:Sram te bilo Adnane,ugledaj se na Viscu i zaigraj u Turskoj cvajti i imas postovanje 8-)
Kljucna rijec svega 'ZAIGRAJ'!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 28 nov 2013, 14:43

Nije toliko bitno gdje se igra, vec kako?

Visca je protiv Argentine pokazao kako moze da igra, za mene dovoljno..

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 28 nov 2013, 14:45

A sta je to Visca konkrentno uradio protiv Argentine ?

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 28 nov 2013, 14:46

:D
Batko je napisao/la:Nije toliko bitno gdje se igra, vec kako?

Visca je protiv Argentine pokazao kako moze da igra, za mene dovoljno..
Cuo sam da Visca prelazi u Arsenal nakon briljatne igre protiv Argentine
Limvo Likce

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.