CroUltras je napisao/la:Za Zrinjski - spremni...![]()
![]()
Uvijek i svugdje!!
CroUltras je napisao/la:Za Zrinjski - spremni...![]()
![]()
Valjat će im igrat nakon ovoga,a nije ni isključeno da bude i za vrijeme utakmice ovakvo vrijeme.Nadam se da ćemo dobit sutra,ali će bit duplo teže po ovakvom terenu,a mi pod "Tendu" i natezatzrinja05 je napisao/la:Bem ti kišu , sutra izgleda vaterpolo na programu ali nema veze propustio sam pitare ove neću , uostalom ovo je zadnja doma ove godine.
marioo8888 je napisao/la:Valjat će im igrat nakon ovoga,a nije ni isključeno da bude i za vrijeme utakmice ovakvo vrijeme.Nadam se da ćemo dobit sutra,ali će bit duplo teže po ovakvom terenu,a mi pod "Tendu" i natezatzrinja05 je napisao/la:Bem ti kišu , sutra izgleda vaterpolo na programu ali nema veze propustio sam pitare ove neću , uostalom ovo je zadnja doma ove godine.
Jedva čekam pregled na BHT-u kad onaj kaže 1000 Gledalaca pa prikaže kamera prazne tribine,a niko ne kontazrinja05 je napisao/la:marioo8888 je napisao/la:Valjat će im igrat nakon ovoga,a nije ni isključeno da bude i za vrijeme utakmice ovakvo vrijeme.Nadam se da ćemo dobit sutra,ali će bit duplo teže po ovakvom terenu,a mi pod "Tendu" i natezatzrinja05 je napisao/la:Bem ti kišu , sutra izgleda vaterpolo na programu ali nema veze propustio sam pitare ove neću , uostalom ovo je zadnja doma ove godine.
Pravo da ti kažem kad malo razmislim odavno nisam ni gledao tekmu na kiši i to ima nekih svojih draži.Taman sutra i da ćuskije padaju ako oni mogu igrati i ja mogu gledati.Werly ne igra nam više od pola ekipe ali nema veze dobit se mora.
Ne laži,evo stade tamanLillard0 je napisao/la:St ce bit ovo?![]()
Pa bas cijeli dan ne staje jbemu..
Ako odgode igraće se sutra ,koliko vidim večeras prestaje kiša.Evo gledam vani kao da se malo razbija ova naoblaka.Ja idem na tekmu pa ako odgode, odgode.Lillard0 je napisao/la:St ce bit ovo?![]()
Sutra samo moze snijeg padat........ glupo umjesto da su igrali sto ranije oni u stavili u 15h.........zrinja05 je napisao/la:Ako odgode igraće se sutra ,koliko vidim večeras prestaje kiša.Evo gledam vani kao da se malo razbija ova naoblaka.Ja idem na tekmu pa ako odgode, odgode.Lillard0 je napisao/la:St ce bit ovo?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.