STEVIE je napisao/la:Pirke je napisao/la:More li mi neko reci sta se desava sa Bunozom? Mislim, kad vec zovemo Sunjica koji igra u Zoryi, sto ne bi momka koji igra u Wisli.......
veceras odigrao svih 90 minuta za wislu protiv korone. sasvim solidan nastup, poliventan igrac koji moze igrati na poziciji stopera ili kao lijevi bek kao sto cesto igra ove sezone za wislu.
Dobar je Bunoza, ove sezone je u formi i po meni je bolji od Šunje. Mojih prvih 11:
Begović
Mujdža, Vranješ, Spahić, Kolašinac
Salihović/Salatić
Stevanović, Pjanić, Lulić
Misimović
Džeko
Zašto Vranješ? Zato što je meni Bičakčić nesiguran, puno ispada i mislim da je Spaha puno bolje funkcionirao i sa Pandžom i sa Vranješom. Zašto Stevanović? Zato što je to vrhunsko brzo krilo i on bi sa Mujdžom radio kaos po tom boku, kao što bi Kolašinac radio sa Lulićem. Mislim da na DM prednost treba dati Salihoviću, ali ako nebude išlo Veru u vatru, jer je iskusan i jako potkovan igrač. Miske polušpica, a Džeko u napadu. Osim ovih 12 ja bih još zvao Burić, Stanković(golmani), Kovačević, Bunoza, Bičakčić, Zukanović, Pavlović(obrana), Hajrović, Medunjanin, M. Vrančić, D. Vrančić(vezni red), Hrgota, Ibišević, Đurić(napad) . To je nekih 26 igrača za SP. Tome na širi spisak dodati Dumića, Arslanagića, Rodića, Višću, Prcića, Bešića i Pandžu.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić