Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Prvo bi trebao promjenit sredinu do kraja sezone , pa gdje vec zavrsi vidjet dal ima povjerenje trenera etc.
ako ne
e vala evropa , ode Mirotic
eto jednog mjesta , nece ni Lorbek prezivjet nagodinu , ni Kleiza u Feneru(kako igra sada)
imat ce mjesta u top klubovima da bude beg , za iste pare.
znam da mnogima je "korak nazad"
al ako ga hebu u zdrav mozak , hvala lijepo i dovidjenja.
ako ne
e vala evropa , ode Mirotic
eto jednog mjesta , nece ni Lorbek prezivjet nagodinu , ni Kleiza u Feneru(kako igra sada)
imat ce mjesta u top klubovima da bude beg , za iste pare.
znam da mnogima je "korak nazad"
al ako ga hebu u zdrav mozak , hvala lijepo i dovidjenja.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Hajmo narode sad ce pocet utakmica a Mirza ce igrat!
Jesi li siguran? Da nije ti Kidd najbolji drug?BosnaSTL je napisao/la:Hajmo narode sad ce pocet utakmica a Mirza ce igrat!

Imam neki predosjecaj da ce igrati, ali cisto sumnjam u to. Ostajem cisto da vidim kako ce Love i Pekman odigrati protiv Evansa, Blatchea, KG-a. Nemaju Netsi sta traziti, ali eto...
Izdržati, to je temelj vrline!
Uranili ste sat vremena 

Ja bogme nisam, svjestan sam da jos najmanje sat valja trazit nacine da ubijem to vrijeme do utakmice.Neutral je napisao/la:Uranili ste sat vremena

Izdržati, to je temelj vrline!
A i nisu nešto ove tri utakmice koje su počele u 1.
Napisao mi na Twitteru!cacko je napisao/la:Jesi li siguran? Da nije ti Kidd najbolji drug?BosnaSTL je napisao/la:Hajmo narode sad ce pocet utakmica a Mirza ce igrat!
Jesi li ozbiljan ?BosnaSTL je napisao/la:Napisao mi na Twitteru!cacko je napisao/la:Jesi li siguran? Da nije ti Kidd najbolji drug?BosnaSTL je napisao/la:Hajmo narode sad ce pocet utakmica a Mirza ce igrat!
-
- Kontakt:
Eselamu alejkum. Kako ste? Kakve su sanse da Mirza večeras zaigra?
Ozbiljno ti kazem Jasmine .Daj taj link ako imas da gledamo .
Ne igraju im: Williams, Lopez, Kirilenko i Terry.
Možda i dobije koju minutu, mada nisam optimista. Nema on budućnosti u Brooklynu. Prošli meč nisu igrali Kirilenko i Lopez, pa nije dobio šansu, a kako će tek biti kad se obojica vrate. Garnet odigra 4-5 minuta i eto odmah Blatcha i tako do kraja meča se mijenjaju. A Evans starter na petici, onaj rookie ga mijenja. Uvijek Kidd iskombinuje da Mirza ne igra.
Možda i dobije koju minutu, mada nisam optimista. Nema on budućnosti u Brooklynu. Prošli meč nisu igrali Kirilenko i Lopez, pa nije dobio šansu, a kako će tek biti kad se obojica vrate. Garnet odigra 4-5 minuta i eto odmah Blatcha i tako do kraja meča se mijenjaju. A Evans starter na petici, onaj rookie ga mijenja. Uvijek Kidd iskombinuje da Mirza ne igra.
e da mu hoce dat jos jednu sansu barem,nekih 15 min,pa da i mi znamo na cemu smo.
-
- Kontakt:
Ova ekipa Brookly nikakve kemije nema u igri.Nikakve povezave u akcijama. Sinos sam gledo Oklahoma, kako ljudi kombiniraju u napadu.
-
- Kontakt:
Nista netreba zamjeriti Mirzi u ovoj ekipi. Bit ce zanimljivo kad nas Mirza ode u drugi klub.
Samo da ga ubaci na teren
Sretno Mirzi!
Ne igraju Kirilenko, Terry i Lopez. Znači Evans centar, Garnett na četvorci. Valjda Blatche bude ulazio umjesto Evans-a, tako da će Plumlee i eventualno Mirza ulaziti umjesto Garnett-a. Nema ni Deron-a. Dva PF, seriously
Starting Lineup
SG J. Johnson 13.4
PG S. Livingston 9.5
PF R. Evans 2.3
PF K. Garnett 6.6
SF P. Pierce 13.1

Sretno Mirzi!
Ne igraju Kirilenko, Terry i Lopez. Znači Evans centar, Garnett na četvorci. Valjda Blatche bude ulazio umjesto Evans-a, tako da će Plumlee i eventualno Mirza ulaziti umjesto Garnett-a. Nema ni Deron-a. Dva PF, seriously

Starting Lineup
SG J. Johnson 13.4
PG S. Livingston 9.5
PF R. Evans 2.3
PF K. Garnett 6.6
SF P. Pierce 13.1
-
- Kontakt:
EEEEEEEEEEEEEE rubio u prvoj peterki, ahhhhhhhhhhhh
-
- Kontakt:
http://firstrownow.eu/watch/222864/2/wa ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Buyrum-super slika
Buyrum-super slika
Evans igra centra otkad je Lopez povrijeđen.Neutral je napisao/la:Samo da ga ubaci na teren![]()
Sretno Mirzi!
Ne igraju Kirilenko, Terry i Lopez. Znači Evans centar, Garnett na četvorci. Valjda Blatche bude ulazio umjesto Evans-a, tako da će Plumlee i eventualno Mirza ulaziti umjesto Garnett-a. Nema ni Deron-a. Dva PF, seriously![]()
Starting Lineup
SG J. Johnson 13.4
PG S. Livingston 9.5
PF R. Evans 2.3
PF K. Garnett 6.6
SF P. Pierce 13.1
i naravno 6:31 do kraja prve cetvrtine ulazi Blatche, svaka utakmica ista