Sportski komentatori

filip13

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la filip13 » 19 nov 2013, 21:43

stomaklija je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
Znam da nije, ali je dosao novi vlasnik i to je provjerena informacija 100%. Tako da je isti vlasnik na obje TV..
Pa gdje, ko,kako, provjerena informacija 100%?
Zato sto radim u medijima, taj dan kada je ukinuta Nova TV, regulatorna agencija za komunikacije je obavijestila sve TV kuce kao i kabl operatere sta je razlog zatamnjenja NOve TV. Jedan te isti lik drzi obje kuće, i uradio je taj potez cisto iz marketinga. OBN nije mogao uzimati novce od reklama jer je dosta ljudi gledalo Novu TV a iste reklame i tamo i ovamo. Cista logika. U Hrvatskoj naplacuje od Nove, ovdje od OBN-a. Samim tim ovoj dvojici je jedan te isti šef :shock:[/quote]

ok,ko je taj čovjek[/quote]

:D Ja ti kazem da sam taj dan procitao taj dopis u kojem se navodi razlog zatamnjenja Nove koje smo dobili od CRA. Nisam zagledao ime i prezime vlasnika. Ja samo radim u mediju, da sam vlasnik mozda bih ga i znao ovako sam obični prašinar :D[/quote]

http://www.media-marketing.com/mediji/6 ... rotom.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 nov 2013, 21:43

''Povratak mladog Pranjica je pravi potez Nike Kovaca'' - S.V. :lol: :lol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

filip13

Post Postao/la filip13 » 19 nov 2013, 21:46

Znam da nije, ali je dosao novi vlasnik i to je provjerena informacija 100%. Tako da je isti vlasnik na obje TV..[/quote]

Pa gdje, ko,kako, provjerena informacija 100%?[/quote]

Zato sto radim u medijima, taj dan kada je ukinuta Nova TV, regulatorna agencija za komunikacije je obavijestila sve TV kuce kao i kabl operatere sta je razlog zatamnjenja NOve TV. Jedan te isti lik drzi obje kuće, i uradio je taj potez cisto iz marketinga. OBN nije mogao uzimati novce od reklama jer je dosta ljudi gledalo Novu TV a iste reklame i tamo i ovamo. Cista logika. U Hrvatskoj naplacuje od Nove, ovdje od OBN-a. Samim tim ovoj dvojici je jedan te isti šef :shock:[/quote]

kojoj dvojici,ovim komentatorima?

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 19 nov 2013, 21:55

filip13 je napisao/la:
Znam da nije, ali je dosao novi vlasnik i to je provjerena informacija 100%. Tako da je isti vlasnik na obje TV..
Pa gdje, ko,kako, provjerena informacija 100%?[/quote]

kojoj dvojici,ovim komentatorima?[/quote]

Pa o njima se i prica cijelo vrijeme :mrgreen: Debili ostaju debili. Ja ti kazem sta sam neki dan procitao, od CRA. ta agencija za sve medije je bog i batina. Tako da su po meni vjerodostojni. Oni kaznjavaju, ukidaju, gase ili pale. Svejedno, Nove vise nema a maloprije sam ti i rekao koji je razlog. Marketing, bracika tj, novci.

filip13

Post Postao/la filip13 » 19 nov 2013, 21:56

filip13 je napisao/la:
Pa gdje, ko,kako, provjerena informacija 100%?

kojoj dvojici,ovim komentatorima?[/quote]

Pa o njima se i prica cijelo vrijeme :mrgreen: Debili ostaju debili. Ja ti kazem sta sam neki dan procitao, od CRA. ta agencija za sve medije je bog i batina. Tako da su po meni vjerodostojni. Oni kaznjavaju, ukidaju, gase ili pale. Svejedno, Nove vise nema a maloprije sam ti i rekao koji je razlog. Marketing, bracika tj, novci.[/quote]

pa logično je da im je isti šef kad obojica rade na istoj tv stanici

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 nov 2013, 22:01

Evo utakmica je pri kraju a Vugdalić je jedno 179 puta spomenuo Halihodžića i plasman Alžira na WC. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 23 nov 2013, 00:52

Uvijek ona 2 kretena sa Eurosporta2 moraju bockati na nacionalnoj osnovi.
Il club piu titolato al mondo!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 23 nov 2013, 01:21

DonPippo9 je napisao/la:Uvijek ona 2 kretena sa Eurosporta2 moraju bockati na nacionalnoj osnovi.
Samo pogledah prvih 20 minuta, šta im je sad bila priča, da ovamo pritefterim?

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 23 nov 2013, 01:28

DukeOfWellington je napisao/la:
DonPippo9 je napisao/la:Uvijek ona 2 kretena sa Eurosporta2 moraju bockati na nacionalnoj osnovi.
Sta su sad srali, oca im !
Max Allegri

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 23 nov 2013, 13:18

Mig_Mig je napisao/la:
Nisam ni ja gledao puno, prebacivao s vremena na vrijeme a gledao sam francuze na Areni. Uglavnom u razgovoru su bili Vedo i Granit Xhaka (Albanac s Kosova) i govore njih dvojica kao: "upravo Ibišević i Xhaka razgovaraju, samo se pitamo da li je to na njemačkom jeziku", a onda kasnije nešto u fazonu: "ma vjerovatno razgovaraju na tzv. bošnjačkom jeziku ako se to tako kaže".. nešto na taj fazon. Ali nije im ovo prvi put da provociraju na ovaj način, odavno ovo već traje. Definitivno su mi najmrži tv komentatori.. Vugdalić mi je melem za uši kakva su njih dvojica.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 23 nov 2013, 15:17

DonPippo9 je napisao/la: Uglavnom u razgovoru su bili Vedo i Granit Xhaka (Albanac s Kosova) i govore njih dvojica kao: "upravo Ibišević i Xhaka razgovaraju, samo se pitamo da li je to na njemačkom jeziku", a onda kasnije nešto u fazonu: "ma vjerovatno razgovaraju na tzv. bošnjačkom jeziku ako se to tako kaže".. nešto na taj fazon.
Uopste nisu tako rekli, ne moras izmisljati da bi nekoga ocrnio.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 23 nov 2013, 15:56

Titova-Juga je napisao/la:Ma tebi je bitno samo da je bosnjak pa kakav god da bio , ko o cemu jbt, pipo o mrznji :shock:
:lol: :lol: :lol:

Kako te nije stid bit' toliko ofiran. De makar pročitaj šta je čovjek napisao.

Tebi je recimo bitno samo da nije Bošnjak, ma šta god da bio.

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 23 nov 2013, 17:24

Mig_Mig je napisao/la:
Nisam ni ja gledao puno, prebacivao s vremena na vrijeme a gledao sam francuze na Areni. Uglavnom u razgovoru su bili Vedo i Granit Xhaka (Albanac s Kosova) i govore njih dvojica kao: "upravo Ibišević i Xhaka razgovaraju, samo se pitamo da li je to na njemačkom jeziku", a onda kasnije nešto u fazonu: "ma vjerovatno razgovaraju na tzv. bošnjačkom jeziku ako se to tako kaže".. nešto na taj fazon. Ali nije im ovo prvi put da provociraju na ovaj način, odavno ovo već traje. Definitivno su mi najmrži tv komentatori.. Vugdalić mi je melem za uši kakva su njih dvojica.[/quote]
Baš sam gledao takmicu i nisam primjetio da bockaju il' namjerno izazivaju neke provokacije. Na početku meča su govorili o tome kako je Ibišević odveo BiH u Brazil svojim golom, nahvalili su reprezentaciju i kako se mnogi trebaju ugledat na nas ;)

Vedade, Vedade opet ga ne dade :mrgreen:

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 23 nov 2013, 17:34

Titova-Juga je napisao/la:Ma tebi je bitno samo da je bosnjak pa kakav god da bio , ko o cemu jbt, pipo o mrznji :shock:
:lol: :lol: :lol:

Kako te nije stid bit' toliko ofiran. De makar pročitaj šta je čovjek napisao.

Tebi je recimo bitno samo da nije Bošnjak, ma šta god da bio.
Ma ne uzimaj njega za ozbiljno, uvijek mi puca kontru i od sportskog foruma pravi poligon za prepucavanje i na kraju slijede banane. Pusti ga nek živi u utopiji i gubi svoj identitet.

Ja nisam rekao da je bilo identično ovom što sam napisao, ali to je ta priča, srž nisam promašio. Ali spominjanje bošnjačkog jezika :?: u onom podrugljivom tonu kao što su njih dvojica sinoć spominjali na prenosu meča Bundeslige...mislim da takvim rečenicama nije mjesto u takvoj vrsti sportskog programa. ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 nov 2013, 21:30

Nisam gledao tekmu u petak, al' za vrijeme popisa stanovništva su radili jedan meč i tokom prijenosa je bila slična situacija. Naime, Vedo je promašio dobru priliku i prilikom krupnog kadra "sočno" opsovao majku. Onda je jedan od njih rekao:"Vidjeli ste šta o promašenoj šansi na književnom bosanskom kaže Ibišević. Ili se sad kaže bošnjački, nisam siguran. Izvinite ako sam pogriješio, znam da se sad radi nešto povodom toga u Bosni i Hercegovini".

Nego, vas trojica ćete biti trajno banovani ukoliko nastavite s tom pričom. Titova Juga, Bagrcavi i DOW, da ne bi bilo zabune. Nećete od svake teme praviti kojekakve poligone za vaše lične rasprave. :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 25 nov 2013, 00:16

čuj dvojac sa eurosporta bocka na nacionalnoj osnovi :lol: ljudi su uvijek bili korektni i svršavaju na Vedu ;) pohvale sve balkance, al' se i sprdaju sa svima, ništa loše naravno :D

to za bošnjački jezik jeste bio gaf, al' po tome zaključiti da su nacionalisti je .. :lol:

isto kad napisaše za njih, čemu šikaniranje Kolašinca :lol: očajno je odigrao, a sad su ljudi sebi dali malo više slobode da to i pokažu kako radimo mi navijači .. očito je da su njih dvojica takva, slobodniji komentatori, itd

ja lično nemam ništa protiv njih, meni su extra, ali extra :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 nov 2013, 00:43

Taj dvojac je jako dobar uzimajući u obzir kakav je onaj komentator što je prenosio BvB-Bayern. Spominjao sam ga ovdje stotinu puta, ima dobar glas ali katastrofalan je i on je ubjedljivo najgori u vezi igrača sa ovih prostora.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 nov 2013, 01:15

Neutral je napisao/la:Taj dvojac je jako dobar uzimajući u obzir kakav je onaj komentator što je prenosio BvB-Bayern. Spominjao sam ga ovdje stotinu puta, ima dobar glas ali katastrofalan je i on je ubjedljivo najgori u vezi igrača sa ovih prostora.
o smiljanu banjcu smo sve već rekli... rijetko iritantan i arogantan, a prilično tanak intelektualno... opasna.kombinacija..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 nov 2013, 10:58

Suko sinoc komentarise situaciju sa Bender-om i izjavi sljedece:

Ovo je vec treci put da Bender mijenja dres u kratkom vremenu. Ja mislim da u nasoj ligi u toku sezone ne promjene tri dresa.

:lol: :lol:

Da napomenem nije covjek nista pogresno rekao, nego je ova njegova izjava u jednu ruku smijesna, a u jednu ruku zalosna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 27 nov 2013, 11:50

Na pocetku sezone dobiju dres i moraju vratit kad se zavrsi :lol:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.