[youtube][/youtube]
Dobro im je bilo u Čileu, primio ih predsjednik, možda su i nešto namakli sa strane
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
nije mozda vec sigurno, po 2 miliona za svaki mec sto su odigrali a bilo ih je 5 u dva dana ....Virtu4l je napisao/la:Jao Rafe prevodioca u Čileu![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Dobro im je bilo u Čileu, primio ih predsjednik, možda su i nešto namakli sa strane
Ma nisam mislio na keš, već na ono drugosamosarajvo je napisao/la:ako si na keš mislio haha
Virtu4l je napisao/la:Ma nisam mislio na keš, već na ono drugosamosarajvo je napisao/la:ako si na keš mislio haha
A i bit ce i nasi na nekom od ovih turniraClaus je napisao/la:Bogami, pratim sve.Ove godine valja pratiti i Brisbane, Federer je najavio da će igrati.
Pa, još bolje ako budu.Unofficialpage je napisao/la:A i bit ce i nasi na nekom od ovih turniraClaus je napisao/la:Bogami, pratim sve.Ove godine valja pratiti i Brisbane, Federer je najavio da će igrati.

Virtu4l je napisao/la:Prije da su kompleksi.
Eto dušebrižnici, ni Nastase ne slaže sa vama.Nastase: "Federer se ne mora nikome dokazivati. On može igrati do 60. godine"
Nakon najlošije sezone otkako je stigao u svjetski teniski vrh, sve se više govori o odlasku u mirovinu Rogera Federera. Bivši svjetski broj jedan Ilie Nastase smatra kako se Švicarac ne bi trebao obazirati na te priče već nastaviti igrati do kad god želi...
Sezona ispod standarda Rogera Federera i pad na ATP ljestvici probudili su kritičare i dušobrižnike koji spremaju jednog od najboljih tenisača svih vremena u mirovinu. S njima se ne slaže Rumunj Ilie Nastase, svojevremeno također svjetski broj jedan, koji jednostavno tvrdi da se Federer ne treba osvrtati na te priče.
"Volio bih da ljudi ne pričaju kako bi se Roger Federer trebao povući u mirovinu. Mislim da bi on trebao igrati dok god je u mogućnosti jer se ne slažem s onima koji misle da kada prođe vrhunac karijere da se treba otići u mirovinu. Federer se ne mora nikome dokazivati, on može igrati do svoje 60. godine ako to želi", smatra Nastase.
Silazak sa svjetskog broja jedan nije razlog zašto bi Roger trebao razmišljati o povlačenju.
"Ukoliko Roger odluči nastaviti igrati, siguran sam da nitko neće reći da ga ne želi na turniru. On će se povući kada sam bude smatrao da je vrijeme za to. Ne mislim da bi trebao otići zato što više nije najbolji na svijetu, to se događa svima i nitko ne može ostati vječno broj jedan."
Upravo pođoh napisati. Sigurno da će Novaku ovo biti novi motiv za dokazivanje, ali i da će određene segmente, u kojima je Becker svojevremeno prednjačio, znatno unaprijediti. Međutim, postoji mogućnost da ova nenadana promjena negativno utiče na Djokera. Manje je vjerovatna, ali postoji. Zato je dobro što Vajda i dalje ostaje u štabu.jestamaji je napisao/la:Boris Becker novi trener Djokoviću![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.