Eh sad dolazimo u sukob, jer ja volim fotošop, illustrator i te programe
Onda bi bilo more likely to buy LAPTOPČINU s i7 procesorom, 4-8 GB RAMa, nekom grafom a da nije Intel i sa SSD diskom, ništa HDD..
Moderator/ica: insider
smetno sma temuadidas je napisao/la:zvucnike na lcd samoKevin je napisao/la:hoćeš da spojiš zvučnike na lcd ili hoćeš da spojiš zvučnike na lcd i na kompa?adidas je napisao/la:Sta mi treba i gdje u Sarajevu mogu kupiti, hocu da prikopcam 2 2.0 genuis zvucnika od pc i 1 manji zvucnik i woofer na lcd tv. sa strane imam crveni i bijeli onaj okrugli i iznad je zuti. a ulazi na pc su zeleni od zvucnika, koji prikljucak mi treba da bi sve to spojio na tv
znači, hoćeš da ti zvučnici daju zvuk i sa kompa i sa lcd-a ili?

Kod mene je tako bilo, kad sam ga odnio majstoru, kaže od pregrijavanja se matična uvila i nije htjeo da se upali, platio mu cenra samo što ju je ispegl'o i sad radi ko satOtelo je napisao/la:Jutros mi monitor nije htio da se upali i nakon par restarta proradi.
15min kasnije mi se ugasi računar i sad neće da se upali.
Blinkaju đole one lampice al nista se ne dešava.
Jel zna ko gdje bi mogao biti belaj?
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
Ja licno nisam ljubitelj tableta osim ako legnem i citam nesto ili gledam video, niti ce mi tablet ikada moci zamjeniti kompjuter. Po mom misljenju, proce jos godina koliko hoces da ce tablet biti praktican kao kompjuter, ne radi ogranicenja u hardware jer Moore's law i dalje vazi, nego koristenja. Polako sa servisima kao Dropbox to postaje OK, ali za mene i dalje daleko od toga da premasi kompjuter i njegovu korist.iVar je napisao/la:Ja bi uzeo tablet, ako i samo ako bih bio "mobilan" korisnik, tj. hoću da kažem, ako bi mi se sav posao na "računaru" svodio na pisanje email-ova, dokumenata, browsanje i tako. Bez ičega zahtjevnog.
Eh sad dolazimo u sukob, jer ja volim fotošop, illustrator i te programeA to malo handri na tabletu, nije isto k'o na laptopu, zbog hardware ograničenja.
Onda bi bilo more likely to buy LAPTOPČINU s i7 procesorom, 4-8 GB RAMa, nekom grafom a da nije Intel i sa SSD diskom, ništa HDD..
http://windows.microsoft.com/hr-hr/wind ... ptabs=win7" onclick="window.open(this.href);return false;filip13 je napisao/la:na kompu mi nekad prije popravka većina stvari bila na našem jeziku,poslije popravka je na engleskom,može li se šta uraditi da vratim na naš jezik?
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 3 gosta.