Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

iVar
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la iVar » 20 nov 2013, 03:00

Ja bi uzeo tablet, ako i samo ako bih bio "mobilan" korisnik, tj. hoću da kažem, ako bi mi se sav posao na "računaru" svodio na pisanje email-ova, dokumenata, browsanje i tako. Bez ičega zahtjevnog.
Eh sad dolazimo u sukob, jer ja volim fotošop, illustrator i te programe :mrgreen: A to malo handri na tabletu, nije isto k'o na laptopu, zbog hardware ograničenja.
Onda bi bilo more likely to buy LAPTOPČINU s i7 procesorom, 4-8 GB RAMa, nekom grafom a da nije Intel i sa SSD diskom, ništa HDD.. :mrgreen:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 nov 2013, 08:29

adidas je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
adidas je napisao/la:Sta mi treba i gdje u Sarajevu mogu kupiti, hocu da prikopcam 2 2.0 genuis zvucnika od pc i 1 manji zvucnik i woofer na lcd tv. sa strane imam crveni i bijeli onaj okrugli i iznad je zuti. a ulazi na pc su zeleni od zvucnika, koji prikljucak mi treba da bi sve to spojio na tv 8-)
hoćeš da spojiš zvučnike na lcd ili hoćeš da spojiš zvučnike na lcd i na kompa?
znači, hoćeš da ti zvučnici daju zvuk i sa kompa i sa lcd-a ili?
zvucnike na lcd samo
smetno sma temu :lol:
eo ovo ti treba
slika
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 20 nov 2013, 23:18

Winamp.com and associated web services will no longer be available past December 20, 2013. Additionally, Winamp Media players will no longer be available for download. Please download the latest version before that date. See release notes for latest improvements to this last release. Thanks for supporting the Winamp community for over 15 years.

:cry:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 20 nov 2013, 23:54

joj winamp :mrgreen: jbt ja ne znam jesam li ga ikad koristio :P
meni je vlc bog, ćaba, meka, fatima, sinaj!
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 nov 2013, 17:34

Postoji li kakav nacin da aktiviram Kaspersky bez diskonektovanja sa neta? :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 21 nov 2013, 23:01

dobih danas odgovor da je ili maticna ploca ili hard disk otisao,nista ne ginu mu dijelovu u prodaju mada se ja nista u to ne razumijem,pa ako neko ima strucniji prijedlog :|
Željeznicar za život cijeli !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 nov 2013, 00:42

Ako je matična ploča otišla prodaji laptop u dijelovima, a ako mu je otišao hard disk onda si dobro prošla.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 22 nov 2013, 00:50

likuša kol'ko imaš RAM-a hljeba ti? :mrgreen:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 nov 2013, 07:27

Moze se maticna i na ebayu naruciti, nije kraj svijeta ako je otisla.
#divovi

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 22 nov 2013, 10:46

Najgore je kad se u nesta ne razumijes :mrgreen:

danas cu opet odnijet liku jednom,on sumnja na RAM MEMORIJU jer se cuje zvuk 3 puta :)

ja buckurisa covjece :roll:
Željeznicar za život cijeli !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 nov 2013, 12:55

Mislio sam da si odnijela negdje gdje ljudi znaju raditi svoj posao :)

Ako je servis onda je neki sramotni, zar je toliki problem otkriti šta je u pitanju, e svašta.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 nov 2013, 10:45

Jutros mi monitor nije htio da se upali i nakon par restarta proradi.
15min kasnije mi se ugasi računar i sad neće da se upali.
Blinkaju đole one lampice al nista se ne dešava.
Jel zna ko gdje bi mogao biti belaj?

Sent from my ST21i using Tapatalk 2
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

HazardEden
Kontakt:

Re:

Post Postao/la HazardEden » 23 nov 2013, 10:58

Otelo je napisao/la:Jutros mi monitor nije htio da se upali i nakon par restarta proradi.
15min kasnije mi se ugasi računar i sad neće da se upali.
Blinkaju đole one lampice al nista se ne dešava.
Jel zna ko gdje bi mogao biti belaj?

Sent from my ST21i using Tapatalk 2
Kod mene je tako bilo, kad sam ga odnio majstoru, kaže od pregrijavanja se matična uvila i nije htjeo da se upali, platio mu cenra samo što ju je ispegl'o i sad radi ko sat ;)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 nov 2013, 11:47

Proradio je sam nakon odredjenog vremena :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 23 nov 2013, 11:55

Znam kako ti je, i kod mene je tako bilo :lol: :lol: :lol:
Ko crnogorac da je, dok dobro ne odmori neće da upali :mrgreen:

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 24 nov 2013, 06:53

iVar je napisao/la:Ja bi uzeo tablet, ako i samo ako bih bio "mobilan" korisnik, tj. hoću da kažem, ako bi mi se sav posao na "računaru" svodio na pisanje email-ova, dokumenata, browsanje i tako. Bez ičega zahtjevnog.
Eh sad dolazimo u sukob, jer ja volim fotošop, illustrator i te programe :mrgreen: A to malo handri na tabletu, nije isto k'o na laptopu, zbog hardware ograničenja.
Onda bi bilo more likely to buy LAPTOPČINU s i7 procesorom, 4-8 GB RAMa, nekom grafom a da nije Intel i sa SSD diskom, ništa HDD.. :mrgreen:
Ja licno nisam ljubitelj tableta osim ako legnem i citam nesto ili gledam video, niti ce mi tablet ikada moci zamjeniti kompjuter. Po mom misljenju, proce jos godina koliko hoces da ce tablet biti praktican kao kompjuter, ne radi ogranicenja u hardware jer Moore's law i dalje vazi, nego koristenja. Polako sa servisima kao Dropbox to postaje OK, ali za mene i dalje daleko od toga da premasi kompjuter i njegovu korist.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

filip13

Post Postao/la filip13 » 24 nov 2013, 12:44

na kompu mi nekad prije popravka većina stvari bila na našem jeziku,poslije popravka je na engleskom,može li se šta uraditi da vratim na naš jezik?

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 24 nov 2013, 14:06

filip13 je napisao/la:na kompu mi nekad prije popravka većina stvari bila na našem jeziku,poslije popravka je na engleskom,može li se šta uraditi da vratim na naš jezik?
http://windows.microsoft.com/hr-hr/wind ... ptabs=win7" onclick="window.open(this.href);return false;
http://windows.microsoft.com/hr-hr/wind ... #lptabs=xp" onclick="window.open(this.href);return false;

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 24 nov 2013, 19:53

Imali neko laptop HP 655 trebam pomoc zbog bluetooth,
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 24 nov 2013, 23:23

Ja mislim da sam ja jedini ovdje s ovom vrstom problema. Da bi gledao serije/ filmove na netu moram skinuti ovaj java update 45, ali on da se skine ? Nema šanse, skinem ja instalaciju i ono pokrenem i hopala neki eror, a prije toga mi kaze ono da moram iskljuciti antivirus i slicno. Danas sam htio da izbrisem javu skroz, pa da sve ispocetka instaliram, ali ne moze ni to, ceko pola sata i sve mi zastopalo :mrgreen:
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 3 gosta.