FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Covjek ima 3 gostujuce pobjede i jedan remi, znaci 10 bodova na polusezoni u gostima, ja ne pamtim kad je tako bilo i dobro je sto cemo najvjerovatnije zavrsit polusezonu na 2 mjestu sa -5 bodova sto nije nedostizno, pojacat se sad na proljece i sve ucinit kako bi dosli do PL.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nije fer ja sam reko mjenjat avatar 
PS: jedva čekam izjavu
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 23 nov 2013, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne pamtis ti ali ja pamtim. 1977.fukara87 je napisao/la:Covjek ima 3 gostujuce pobjede i jedan remi, znaci 10 bodova na polusezoni u gostima, ja ne pamtim kad je tako bilo i dobro je sto cemo najvjerovatnije zavrsit polusezonu na 2 mjestu sa -5 bodova sto nije nedostizno, pojacat se sad na proljece i sve ucinit kako bi dosli do PL.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
šta je ovo, Smajilomanija, kontam da i ja postavim taktičkog maga na avatar 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Gledo sam tekmu do 70-te , zasluženo Sloboda vodila , Igman jeste u prvom poluvremenu imao 2-3 dobre šanse , pogodjena prečka , ali , u drugom do izražaja dolazi slaba fizička priprema . Kod Slobode najbolji igrač sa brojem 90 
Brkica
to je Brčkalić
on svoje nedostatke nadomjesti trkom i zalaganjem, ovi ostali botovi ni to ne mogu
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa ako si rekao onda to uradi. odrzi obecanje!Gorki je napisao/la:Nije fer ja sam reko mjenjat avatar
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Fukare/navijači/simpatizeri Slobode idemo svi promijeniti avatar i postaviti sliku našeg vođe/trenera SMAJILA KARIĆA!
+1Gorki je napisao/la:Fukare/navijači/simpatizeri Slobode idemo svi promijeniti avatar i postaviti sliku našeg vođe/trenera SMAJILA KARIĆA!
Zavrsi se i ova polusezona, -5 na kraju iste i nije neki zaostatak i tek na proljece ja mislim da ce svi da vide koliko je Tuzla a i sam Azmir jak kad covjek uzme stvar u svoje ruke. Definitivno se vec sada moze reci da TK odlucuje ko ce da ide u PL i nadam se da cemo to biti mi. Cestitke momcima na danasnjoj pobjedi, i nasem jednom jedinom ne ponovljivom sefu struke Smailu Karicu 
+2Skver je napisao/la:+1Gorki je napisao/la:Fukare/navijači/simpatizeri Slobode idemo svi promijeniti avatar i postaviti sliku našeg vođe/trenera SMAJILA KARIĆA!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
SmailomaniaSlobodas je napisao/la:+2Skver je napisao/la:+1Gorki je napisao/la:Fukare/navijači/simpatizeri Slobode idemo svi promijeniti avatar i postaviti sliku našeg vođe/trenera SMAJILA KARIĆA!
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi.. Zasluženo u potpunosti. Na kraju utakmice,15ak navijača iz Tuzle slavilo je sa igračima
Vidio sam i baklje da su palili..
Support your local club !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ojj majko sta je ovo
kad me infarkt ne strefi...sklanjajte te slike il cu trazit da se bar tema vrati na podforum PL BIH kad ne moze klub
i pocet brisat i banovat 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Takođe,čestitke našim igračima na pobjedi i večeras svi u Mejdan da upiše sportski kolektiv još jednu pobjedu 
- Probisvjet
- Kontakt:
+4Slobodas je napisao/la:+2Skver je napisao/la:+1Gorki je napisao/la:Fukare/navijači/simpatizeri Slobode idemo svi promijeniti avatar i postaviti sliku našeg vođe/trenera SMAJILA KARIĆA!
-
wienultras
- Kontakt:
nemoj bolan ponijelo ih,a neka i zasluzio je smajli,zacepio nam usta bar danasultrasstyle_tz je napisao/la:ojj majko sta je ovokad me infarkt ne strefi...sklanjajte te slike il cu trazit da se bar tema vrati na podforum PL BIH kad ne moze klub
i pocet brisat i banovat
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- Probisvjet
- Kontakt:
Hvala prijatelju. Mogao si i ti staviti avatar Smajla.KonjicBOY je napisao/la:Čestitke na pobjedi.. Zasluženo u potpunosti. Na kraju utakmice,15ak navijača iz Tuzle slavilo je sa igračimaVidio sam i baklje da su palili..
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Neka hvala.. Prilazi Smail danas Obadu,čestita njemu Obad,kaže on: " Ajde probajte ostat u ligi,drag ste mi klub" ...Probisvjet je napisao/la:Hvala prijatelju. Mogao si i ti staviti avatar Smajla.KonjicBOY je napisao/la:Čestitke na pobjedi.. Zasluženo u potpunosti. Na kraju utakmice,15ak navijača iz Tuzle slavilo je sa igračimaVidio sam i baklje da su palili..
Support your local club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.