ko je ba solidan....pa lik ne zna ništa što bek treba zna...on dobije loptu i umjesto da krene "probit" on stane i vrati loptu nazad...ili šutne loptu negdje u kazneni onako jer ne zna šta će s njom...u skoku meda ne može iako je izuzetno visok...znači pošto Sagna ide,on će bit prvi bek slijedeće sezone... STRAVAAllGunsBlazing je napisao/la:A to znas kako? Ovaj momak nije odigrao profesionalne utakmice i bolji je?rambo16 je napisao/la:Hector Bellerin u Watfordu do kraja januara! Pa ovaj mali je za Jenkinsona JOSIP BROZ TITO! Nekad ne kontam Wengera!![]()
Svi seru po Jenkiju, a kad je dobio nekoliko utakmica za redom da ih odradio bio je dobar, tacnije solidan.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
A.F.C. Bournemouth!
rambo16 je napisao/la:ko je ba solidan....pa lik ne zna ništa što bek treba zna...on dobije loptu i umjesto da krene "probit" on stane i vrati loptu nazad...ili šutne loptu negdje u kazneni onako jer ne zna šta će s njom...u skoku meda ne može iako je izuzetno visok...znači pošto Sagna ide,on će bit prvi bek slijedeće sezone... STRAVAAllGunsBlazing je napisao/la:A to znas kako? Ovaj momak nije odigrao profesionalne utakmice i bolji je?rambo16 je napisao/la:Hector Bellerin u Watfordu do kraja januara! Pa ovaj mali je za Jenkinsona JOSIP BROZ TITO! Nekad ne kontam Wengera!![]()
Svi seru po Jenkiju, a kad je dobio nekoliko utakmica za redom da ih odradio bio je dobar, tacnije solidan.
šta li ovo treba da znači brate dragi
hejtovat mogu samo nekog iz Uniteda ili iz Čelzia.....svi znamo da Jenkinson ne zna igrat lopte...barem je to jasno i to nema veze "hejtom" 
A.F.C. Bournemouth!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja ti kazem da je solidno igrao. A i Sagna nije nesto bio ofanzivno bolji, vec uvijek ga izvlacila defanziva. Vidjeti cemo sta ce biti.
Celik!3,2,2.
"Ako Arsenal ima milion navijača, znajte da sam jedan od njih. Ako Arsenal ima samo jednog navijača, znajte da sam ja taj. Ako Arsenal nema nijednog navijača, znajte da sam umro!" facebook izvor...neam pojma ko je ovo izgovorio

A.F.C. Bournemouth!
cesc fabregasrambo16 je napisao/la:"Ako Arsenal ima milion navijača, znajte da sam jedan od njih. Ako Arsenal ima samo jednog navijača, znajte da sam ja taj. Ako Arsenal nema nijednog navijača, znajte da sam umro!" facebook izvor...neam pojma ko je ovo izgovorio![]()
prije potpisa za barcuVGS je napisao/la:cesc fabregasrambo16 je napisao/la:"Ako Arsenal ima milion navijača, znajte da sam jedan od njih. Ako Arsenal ima samo jednog navijača, znajte da sam ja taj. Ako Arsenal nema nijednog navijača, znajte da sam umro!" facebook izvor...neam pojma ko je ovo izgovorio![]()
- HazardEden
- Kontakt:
Ovo će sigurno biti najljepša utakmica ovog kola,očekujem našu pobjedu sa najmanje 2 razlike,i 5+ golova...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
salis se, Soton je dosada ekipa sa najmanje primljenih golova (5), tako da mozemo zaboraviti na neku golijadu. Ja bi bio zadovoljan i pobjedom od 1:0 
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kakva ba ljepota Southampton igra ko Grcka reprezentacija.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Dobro pretjerao sam malo što se golova tiče,ali ni Soton neće bunker igrati,tako da vjerujem da nece ostat na 5 primljenih nakon ovog kola

treba ovo kolo pobjediti i iskoristiti kiks konkurenata, evo liverpool gubi, tako da bi mogli u najgorem slucajem pobjedom otici na 4 boda prednosti
#Arsenal team to play Southampton: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Ramsey, Wilshere, Ozil, Cazorla, Giroud
Subs: Fabianski, Monreal, Vermaelen, Rosicky, Walcott, Gnabry, Bendtner
#Arsenal team to play Southampton: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Ramsey, Wilshere, Ozil, Cazorla, Giroud
Napokon cemo moc izmijenit nesto nakon 60 minuta, hvala Bogu. Jedva cekam da pocne, pogotovo nakon ove ludnice u Liverpulu.Desole je napisao/la:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Link dobar ?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Šansa da se ode na +4
Po nova tri boda !!!
COYG!!
COYG!!
Idemooo !!!