RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjak » 23 nov 2013, 15:41

MA BRAVO Rodjeni 8-) ,tako se igra protiv slabijih ekipa, dodje se i fino korektno i borbeno odigra,zavali nekoliko golova,pokaze se snaga i razlika,i pjevajuci nazad kuci.(a i Leotar je katastrofa,100% ispadaju ove godine)
Sto se tice utakmice sa Celikom,to je utakmica dva stara sportska rivala,dva BH velikana,koja je skoro uvijek donosila puno uzbudjenja (bilo da se igra u Zenici ili Mostaru), napetosti i dobre igre.Volio bih da dodje i dosta Robijasa na utakmicu,da to bude prava prvoligaska utakmica na samom zatvaranju ove polusezone,da bude fer i na terenu i tribinama i da pobjedi bolji tim,a naravno da mi mislimo da smo to mi i zbog domaceg terena i zbog polozaja na tebeli. ;) Ako pobjedi ekipa Celika sportski ce mo im cestitati. ;)

FORZA RODJENI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 23 nov 2013, 15:42

Bravo, strahovao sam da ne bi došlo do neke podjele bodova al dobro je, druga gostujuća pobjeda zaredom, al treba dobit Čelika da se onaj kiks sa Širokim potpuno zaboravi, i da idemo na odmor zadovoljni.

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 23 nov 2013, 15:44

rodjak je napisao/la:MA BRAVO Rodjeni 8-) ,tako se igra protiv slabijih ekipa, dodje se i fino korektno i borbeno odigra,zavali nekoliko golova,pokaze se snaga i razlika,i pjevajuci nazad kuci.(a i Leotar je katastrofa,100% ispadaju ove godine)
Sto se tice utakmice sa Celikom,to je utakmica dva stara sportska rivala,dva BH velikana,koja je skoro uvijek donosila puno uzbudjenja (bilo da se igra u Zenici ili Mostaru), napetosti i dobre igre.Volio bih da dodje i dosta Robijasa na utakmicu,da to bude prava prvoligaska utakmica na samom zatvaranju ove polusezone,da bude fer i na terenu i tribinama i da pobjedi bolji tim,a naravno da mi mislimo da smo to mi i zbog domaceg terena i zbog polozaja na tebeli. ;) Ako pobjedi ekipa Celika sportski ce mo im cestitati. ;)

FORZA RODJENI
Moji Robijasi uvjek krenu,ali dodju do Bradine i zurik :lol: :lol:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 23 nov 2013, 16:08

dusseldorf je napisao/la:
rodjak je napisao/la:MA BRAVO Rodjeni 8-) ,tako se igra protiv slabijih ekipa, dodje se i fino korektno i borbeno odigra,zavali nekoliko golova,pokaze se snaga i razlika,i pjevajuci nazad kuci.(a i Leotar je katastrofa,100% ispadaju ove godine)

FORZA RODJENI
Moji Robijasi uvjek krenu,ali dodju do Bradine i zurik :lol: :lol:
...pa **** ga,reci toj svojoj raji koja podju na put da ponesu i licnu kartu,i da smanje alkohol,pa nece biti zurik :lol: .Salim se ,naravno sa tim Velez nema nista,to je sve do policije i meni je zao da bilo ko od navijaca ne dodje tamo gdje je naumio,samo ako ce fer navijati(u granicama tolerantnosti) ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 nov 2013, 16:15

na Željinoj temi piše da se Škaljić vraća u Velež....znači još jača odbrana na proljeće... 8-)

redarmy64
Kontakt:

Post Postao/la redarmy64 » 23 nov 2013, 16:18

AlemC85 je napisao/la:na Željinoj temi piše da se Škaljić vraća u Velež....znači još jača odbrana na proljeće... 8-)

ZNAČI LESI SE VRAĆA KUĆI........MENI NEBI DA SI MI BRAT ROĐENI.......TOLIKO

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 nov 2013, 16:32

AlemC85 je napisao/la:na Željinoj temi piše da se Škaljić vraća u Velež....znači još jača odbrana na proljeće... 8-)
tako je on govorio jer mu se duguju neke pare, tako da mislim da ćete se fino pojačati
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 23 nov 2013, 17:00

Nadam se da vasi drotovi nece biti bezobrazni i ovaj put, nema smisla :|

Vidimo se ;)
❶❾❽❽

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 23 nov 2013, 17:09

Planiramo fino gostovanje.Nadamo se da ćemo vidjeti te Vrapčiće više majka mu stara.Ne sumnjam da će utakmica biti prava prvenstvena i borbena na obe strane.Nadam se da se vidimo slijedeći vikend.Pozdrav Rodjeni. :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 nov 2013, 17:11

Svakako da se nadam ( o ), da ćete doći u što većem broju, i uljepšati ovaj derbi. Da bar na trenutak iskočimo iz surove premijerligaške realnosti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 23 nov 2013, 17:31

BeastZE je napisao/la:Nadam se da vasi drotovi nece biti bezobrazni i ovaj put, nema smisla :|

Vidimo se ;)
Ako ne predjete Bradinu nemojte samo govorit da smo vam mi (navijaci) krivi ;)

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 23 nov 2013, 17:40

Ovo se zove rutinska pobjeda.Lagano,brzi gol...i ostalo je došlo neminovno.
Ostao je Čelik.Gledajući neku istoriju,domaćin je tu uvijek imao više uspjeha pa se nadam da će tako biti i ovaj put.
Zeničani neka dođu,neka uživaju.
Jedino onaj dio Robijaša koji je zajedno sa Fukarama pljuvao po Veležu,Mostaru i Hercegovini zbog ''izbacivanja'' Slobode...o njima nemam ništa lijepo reći.Oni neka slušaju preko radio prijemnika jer im se gadimo pa shodno tome neće ni doći.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 23 nov 2013, 17:54

Cestitke mojim Rodjenim na tri boda protiv slabasnog Leotara. Sada Likce. Jurisat ko da je za sampiona. Nadam se finom ambijentu i neka pobjedi bolji. FORZA VELEZ
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 23 nov 2013, 17:59

Dobro bi ovo danas upa kao apaurin poslije Širokog.Hvala bogu znali smo svi da smo bolji od Leotara ali bio je prisutan psiholoski strah jer smo prije zali padat poslije onakvih poraza,a i Leotaru je ovo vjerovatno bila posljednja šansa.Uglavnom mislim da smo ih dobili iskusno,da smo znali po sta smo došli i da smo bili dobro psihički pripljemljeni sto je po mom mišljenju najvažniji faktor.Od prvog minuta kako se igra razvijala bio sam uvjeren da ćemo dobiti.Odlična postavka trenera,odlična motivacijska postavka trenera a igrači su to odlično sproveli na terenu.Teren užasan,vrijeme jako tesko za igrat i hvala bogu da se u onom blatu niko nije povrijedio,jedino me to bilo strah čitavo vrijeme.Četiri različita strijelca uz četiri različita asistenta daje još bolju sliku susreta.Stvarno mislim da neki novi vjetrovi pušu u ovom timui kad im ne ide i kad su slabiako ih ne možemo podržati ne bi trebalo da se događa da im psujemo sve po redu.Samo jedna značajna iskrena i velika podrska može nas sve zajedno odvsti do naših ciljeva.Milim da smo danas mogli vidjeti ogromno zalaganje i trku pa prema tome nema razloga da im psujemo kad im jedan dan ne ide.Budimo l svi zajedno uz naš klub jer ipak se vide i rad i red i neki novi vjetrovi koji pušu.Neću nikoga od igrača izdvajati,svima čista 10-ka za danasnju izvedbu,trud,zalaganje,trku i borbu za najdraži dres po užasnom terenu.Jedino koga bih izdvojio i to sa ogromnim ponosom je onih 20-ak navijača koji su pokisli do kože promrzli do kostiju ali za poklon su dobili 4 gola i 3 boda.
MOMCI SVAKA VAM ČAST ŠTO STE BILI U TREBINJU.
I jos samo jedna opaska ako neko može da popriča sa onim Ramovićem momak kao napadač i nije igrao sve utakmice ima već 9 žutih kartona.Jako neobično i jako nelogično za jednog profinjenog igrača.To se mora pod hitno ispraviti ili počne ili uđe uvijek dobije žuti.Još jednom čestitke igračima,ogromno divljenje navijačima čekamo subotu,valjda će se i vrijeme poboljšati pa da bocnemo ako mognemo 3 boda koji če nas opet jako približiti vhu.
Crveni pozdrav svima.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 nov 2013, 18:13

http://www.fototifo.it/fototifo.php?f=157590

Navijači Perugie. Zna li neko više od vas postoji li neko prijateljstvo ili je nešto drugo u pitanju?

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 23 nov 2013, 18:47

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cestitke mojim Rodjenim na tri boda protiv slabasnog Leotara. Sada Likce. Jurisat ko da je za sampiona. Nadam se finom ambijentu i neka pobjedi bolji. FORZA VELEZ
razbu,cestitke.raspucali smo se na vrijeme da ponudimo navijacima ugodjaj za kraj sezone.cestitke.

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 23 nov 2013, 18:58

Neutral je napisao/la:http://www.fototifo.it/fototifo.php?f=157590

Navijači Perugie. Zna li neko više od vas postoji li neko prijateljstvo ili je nešto drugo u pitanju?
Prijateljstvo, na gostovanju u Zenici je dignuta parola kojom su oni pozdravljeni.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 nov 2013, 19:48

Bravo Rodjeni!!

Leotar sjajno odradjen i sada nam ostaje da protiv Celika na lijep nacin zavrsimo ovu "polusezonu". Nadam se da ce doci i Robijasi (kojima usput cestitam 25 godina od osnivanja) i da cemo uzivati u utakmici, pa neka bolji pobjedi.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 23 nov 2013, 20:15

Bravo Rođeni, nakon potopa prošle sedmice sad mi potopili na gostovanju. Haj' barem ste malo vjere vratili.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 23 nov 2013, 21:59

Danas mi je Leotara bilo žao, pali su nisko i nadam se da će ostati u ligi, mada će im biti teško.Ozbiljna ekipa je trebala ranije tekmu riješiti, ali Leotar je stvarno bio loš a i teren je bio katastrofa.
Uglavnom idemo sad sa Čelikom jednu nulu bacit. :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.