Najaci je komentar bio na kraju od strane Jaucha kada je rekao da se ovo sigurno ne bi dogodilo da je pio vodu.geronimo je napisao/la:Ništa od Waldija od kada se brkova riješio.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Re: BL kviz
Jeste, jeste
kad mu sakriju 'repove'.
No, pošto sam zaboravio ovog Hajduka, mislio sam na na ovu finoću od čovjeka:

Iako je polutan mensčini.
No, pošto sam zaboravio ovog Hajduka, mislio sam na na ovu finoću od čovjeka:

Iako je polutan mensčini.
Vom Jäger zum Gejagten
Evo jedno lahko pitanje, ali nemojte koristiti google

U kojem bundesligaškom klubu je igrao svojevremeno Igor Pamić. Mala pomoć, igrao je sa Sergejem Barbarezom u istom klubu
An easy one.

U kojem bundesligaškom klubu je igrao svojevremeno Igor Pamić. Mala pomoć, igrao je sa Sergejem Barbarezom u istom klubu
An easy one.
Yep, take your shot!

Evo dva prelagana pitanja...
Koji igrac ima najvise nastupa u Cvajti ?
Koji je igrac uspio i u Bundesligi i u Cvajti postici preko 100 golova, po cemu je jedinstven ?
Koji igrac ima najvise nastupa u Cvajti ?
Koji je igrac uspio i u Bundesligi i u Cvajti postici preko 100 golova, po cemu je jedinstven ?
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: VELIKI DERBI: Borussia Dortmund - Bayern München
Vidim ja tema zamrla, a derbi uskoro, pa reko da malo raju razdrmamgeronimo je napisao/la:Znam Ado šta bi ti potpis'o i ta ima mjesta. Nego, moje su namjere da malo peckam, jer je kralj tako htio.![]()
Mescini da necu sutra moci gledati ovu tekmu zbog nekih obaveza, zna li neko hoce li negdje biti snimak tekme?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Omerbavarac
- Kontakt:

Bez napadaca, smilovao se Pep.
@kralju: ako budu izbacili link postavicu, samo napomeni poslije utakmice da pogledam.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Re: Bundesliga
Ma Waldi se sigurno nalijo kad je odgovarao na ovo pitanje....
Žao mi što nisam emisiju gledao, ali evo baš sam čitao njegov intrevju kako se vadi, kako je imao samo blackout
...
Žao mi što nisam emisiju gledao, ali evo baš sam čitao njegov intrevju kako se vadi, kako je imao samo blackout
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
musto je napisao/la:Joj da mi ga Gotze hoce zabit.
Boga mi Musto, bice gusto.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
2:1 za bavarce Robben i Muller,dok ce za žute zabiti Mihtarian.
http://www.bild.de/sport/knops-kultliga ... .bild.html
Jogurth Löw
Koji je kralj ovaj Matze Knop...
Jogurth Löw
Koji je kralj ovaj Matze Knop...
Utakmica će se prenositi u 207 država. REKORD.
Dosadašnji rekord je 204 države, u toliko država su se prenosile utakmice Leverkusen-Bayern i Schalke-BVB (utakmice iz ove sezone).
Od država članica FIFA-e jedino u Pakistanu i Sjevernoj Koreji nema prenosa. Sve ostale države prenose ovu utakmicu....
Dosadašnji rekord je 204 države, u toliko država su se prenosile utakmice Leverkusen-Bayern i Schalke-BVB (utakmice iz ove sezone).
Od država članica FIFA-e jedino u Pakistanu i Sjevernoj Koreji nema prenosa. Sve ostale države prenose ovu utakmicu....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Hare_BvB je napisao/la:musto je napisao/la:Joj da mi ga Gotze hoce zabit.![]()
Boga mi Musto, bice gusto.
Agieren statt reagieren
prenosi li koji od kanala na Moja Tv utakmicu
Eurosport 2.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Hvalamadridist je napisao/la:Eurosport 2.
Rosberg navija za Bayern, napominje da Dortmund mora pobijediti ako želi ostati u igri za prvenstvo. Ne vjeruje da će prvenstvo biti dosadno ako Bayern pobijedi, jer ipak sezona je duga. To je između ostalog rekao Rosberg.Nico Rosberg (Formel-1-Pilot): "Mich interessiert das Spiel sehr, ich habe mir auch das Deutschland-Spiel gegen England angeschaut. Ich werde das Spiel hier wohl nicht sehen können, freue mich aber trotzdem darauf. Es ist ein absolut entscheidendes Spiel für die Meisterschaft, Dortmund muss - übertrieben gesagt - eigentlich gewinnen, um im Rennen zu bleiben. Ich bin natürlich für Bayern. Ich glaube aber auch nicht, dass es bei einem Bayern-Sieg langweilig wird, das sind ja nur zwei Spiele Vorsprung. Dortmund ist ein sehr starkes Team - daher wird das eine sehr gute Partie."
Andrea Petkovic (Tennisspielerin): "Ich glaube, die Bayern gewinnen knapp mit 1:0. Allerdings denke ich, dass selbst bei einem Sieg der Münchner noch keine Entscheidung im Meisterschaftskampf fällt."
Angelique Kerber (Tennisspielerin): "Ich tippe auf ein 3:1 für München. Sie sind einfach überlegen. Aber ich muss sagen, dass ich auch die Dortmunder mag."
Basler je dao interesantnu izjavu, kako je ovo prilika za Dortmund da se opet približi Bayernu, a Bayern će ionako na kraju biti prvak......
Teniske ljepojke Petković i Kerber vjeruju u Bayernovu pobjedu. Andrea prognozira 1:0, a Kerber 3:1 za Bayern.
Brojne fudbalske legende se nadaju pobjedi BVB-a kako bi prvenstvo bilo uzbudljivije. Među njima su npr. Thon i Kirsten, a interesantno da je među njima i Matthaus (i on zbog toga da prvenstvo bude uzbudljivije
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:

Za otprilike sat vremena cemo znati postave. Ocekujem krvavu borbu za svaku loptu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Omer beze pobjeda bayerna ne dolazi u obzir ,sa koji brojem golova to se ne bi usudio rec ali sigurna pobdeda baye.Omerbavarac je napisao/la:Za otprilike sat vremena cemo znati postave. Ocekujem krvavu borbu za svaku loptu.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.