NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

NKJ
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la NKJ » 23 nov 2013, 13:26

Idemo još jedan uvaliti i biće dosta :D
Iako može i ovako ostati..

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 23 nov 2013, 14:53

Jedinstvo je pobjedilo u Bugujno 0:3!
svaka cast igracima i upravi kluba ...
imamo 36 bodova i jedva cekam drugi dio sezone i borbi za premijer ligu!

mesan
Kontakt:

NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la mesan » 23 nov 2013, 17:07

http://www.bug.ba/iskra-zavrsila-jesenj ... rvaka.html" onclick="window.open(this.href);return false;

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 23 nov 2013, 18:01

Sad ce opet doci Tuzlaci i reci da se nemamo cemo radovati jer u proljetnom dijelu gostujemo njima i ostalima jacim ekipama i da je zbog toga nemoguce da cemo biti na kraju prvi :lol:
Zadnja izmjena: icetea01, dana/u 23 nov 2013, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 nov 2013, 18:09

icetea01 je napisao/la:Sad ce opet doci Tuzlaci i reci da se nemamo cemo radovati jer u proljetnom dijelu gostujemo njima i ostalima jacim ekipama i da je zbog toga nemoguce da ce mo biti na kraju prvi :lol:
Ja nisam tuzlak ali znam da se ćemo pise zajedno ;)
www.nkbratstvogracanica.com

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 23 nov 2013, 18:31

cesc4 je napisao/la:
icetea01 je napisao/la:Sad ce opet doci Tuzlaci i reci da se nemamo cemo radovati jer u proljetnom dijelu gostujemo njima i ostalima jacim ekipama i da je zbog toga nemoguce da ce mo biti na kraju prvi :lol:
Pa nek pise. :roll: Hvala ti na ispravci, ali dosadni ste s tim da cim nadjete neku gresku (ne sad samo u ovoj temi nego opcenito) pocnete pametovati "znam de se ovo ono pise ovako bla bla..." i to vam je vecinom sve sto imate reci, da barem nesto kazete vezano za temu, ali ovako... :roll:

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 23 nov 2013, 20:08

Čestitam na zasluzenoj pobijedi danas! Pobjeda čista kao suza, ovi nasi krivicu svaljuju na sudije, ali realno ste za par klasa bolja ekipa, i čestitam na tituli jesenjeg prvaka. Moram pohvaliti i vase navijače zaista su odlicno i korektno navijali, a ja vam se zelim izvinuti u ime nas normalnih ljudi, zbog onoga incidenta na tribini. Ebga svakakva marva dolazi na utakmice, sislo sa brda, izgleda da se samo kod nas ne smije navijati za svoju ekipu ako dodjes iz drugoga grada. Pozdrav iz Bugojna!

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 23 nov 2013, 20:58

Eo neki izvjestaj
http://****/bh-nogomet/jedinst ... gojnu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sloboda je moja nacija

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 nov 2013, 21:09

icetea01 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Pa nek pise. :roll: Hvala ti na ispravci, ali dosadni ste s tim da cim nadjete neku gresku (ne sad samo u ovoj temi nego opcenito) pocnete pametovati "znam de se ovo ono pise ovako bla bla..." i to vam je vecinom sve sto imate reci, da barem nesto kazete vezano za temu, ali ovako... :roll:
Ma de malo sale nije na odmet.... Ja sam misljenja da ce se 4 ekipe boriti za prvo mjesto, a to su Jedinstvo,Sloboda,Rudar i moje Bratstvo.. Trenutno jedinstvo ima finu zalihu bodova a mi sutra mozemo pasti na -7 u slucaju poraza u Rodocu.. Ipak u drugom dijelu mi i Rudar imamo najbolji raspored.. U Gracanicu dolaze Sloboda,Jedinstvo,Rudar,Gradina,Branitelj a idemo samo GOSK-u,Radnickom i Capljini (od ovih jacih ekipa)...

Od svih ovih utakmica jedino gdje ja vidim da cemo biti porazeni je u Gabeli... Druze prednost ti se lako topi jer vi morate i u Kakanj i u Tuzlu i u Gracanicu... A mi smo sva teska gostovanja odradili vec u ovoj polusezoni...Ali opet ne valja trcati pred rudu ali uz ova pojacanja o kojim se prica mi bi trebali imati velike sanse da izbijemo na vrh tabele... Pozzz :D

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 23 nov 2013, 22:48

Ma de malo sale nije na odmet.... Ja sam misljenja da ce se 4 ekipe boriti za prvo mjesto, a to su Jedinstvo,Sloboda,Rudar i moje Bratstvo.. Trenutno jedinstvo ima finu zalihu bodova a mi sutra mozemo pasti na -7 u slucaju poraza u Rodocu.. Ipak u drugom dijelu mi i Rudar imamo najbolji raspored.. U Gracanicu dolaze Sloboda,Jedinstvo,Rudar,Gradina,Branitelj a idemo samo GOSK-u,Radnickom i Capljini (od ovih jacih ekipa)...

Od svih ovih utakmica jedino gdje ja vidim da cemo biti porazeni je u Gabeli... Druze prednost ti se lako topi jer vi morate i u Kakanj i u Tuzlu i u Gracanicu... A mi smo sva teska gostovanja odradili vec u ovoj polusezoni...Ali opet ne valja trcati pred rudu ali uz ova pojacanja o kojim se prica mi bi trebali imati velike sanse da izbijemo na vrh tabele... Pozzz
Pa pogledaj svoje utakmice kod kuće, zašto misliš da ćeš sve dobiti. Nas su te utakmice i zajebale. Mi u gostima nismo izgubili, a kod kuće jesmo. Upravo te ove utakmice mogu zajebati, jer Jedinstvo neće doći u Gračanicu ili Tuzlu i reći, ma ne možemo mi ovdje dobiti. Kako ste vi nama uzeli, čuvajte se da i mi ne vratimo. Nemojte sebi odmah upisivati sve te pobjede.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 nov 2013, 22:57

NKJ je napisao/la:

Od svih ovih utakmica jedino gdje ja vidim da cemo biti porazeni je u Gabeli... Druze prednost ti se lako topi jer vi morate i u Kakanj i u Tuzlu i u Gracanicu... A mi smo sva teska gostovanja odradili vec u ovoj polusezoni...Ali opet ne valja trcati pred rudu ali uz ova pojacanja o kojim se prica mi bi trebali imati velike sanse da izbijemo na vrh tabele... Pozzz
Pa pogledaj svoje utakmice kod kuće, zašto misliš da ćeš sve dobiti. Nas su te utakmice i zajebale. Mi u gostima nismo izgubili, a kod kuće jesmo. Upravo te ove utakmice mogu zajebati, jer Jedinstvo neće doći u Gračanicu ili Tuzlu i reći, ma ne možemo mi ovdje dobiti. Kako ste vi nama uzeli, čuvajte se da i mi ne vratimo. Nemojte sebi odmah upisivati sve te pobjede.
Nisam ja ni rekao da cemo pobjediti sve ali lakse je igrati kod kuce nego na strani bar po nekoj logici... Ali sve je pred nama :D

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 24 nov 2013, 14:50

Zanimljiva izjava
http://****/bh-nogomet/katalin ... li-ne.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sloboda je moja nacija

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2013, 15:24

jako zanimljiva...neodredjena,jel moguce da se vec sada ogradjuju pojedini od proljeca...mozda je se ko javio iz saveza upravi jedinstva...reko par stvari... :)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 24 nov 2013, 15:33

Eto Katalinića u Slobodu umjesto Smajila ;)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2013, 15:42

Jedinstvo37 je napisao/la:Eto Katalinića u Slobodu umjesto Smajila ;)
zadrzite ga,hvala
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 24 nov 2013, 15:53

wienultras je napisao/la:
zadrzite ga,hvala
Kroz par dana ćeš ga možda vidjeti u Tuzli kako šeta. Ovo ti ozbiljno govorim, nisam ja mutant da se šprdam s vama..

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 24 nov 2013, 15:57

Dok se vjerni forumasi Slobode i Jedinstva prepucavaju, Bratstvo donosi 3 boda iz Mostara ...i nalazi se ispred Slobode koja dolazi Bratstvu, i 4 bjedna boda prednosti iza Jedinstva, koje takodje dolazi Bratstvu, Slobodi, Rudaru, Branitelju ....prognoza za proljece

Jedinstvo 36 bodova...proljece 7 pobjeda kuci (21bod) moguce 3 pobjede u gostima kod Gradine , Troglava, Buducnosti
Maximum...66 bodova

Bratstvo 32 boda...proljece 7 pobjeda kuci (21bod) moguce 5 gostujucih pobjeda protiv Iskre, Igmana, Mladosti, Podgrmec, Orasje 15 bodova
Maximum 68

Sloboda 31 bod... Proljece 7 domacih pobjeda (21) moguce 3 gostujuce pobjede , troglav , banovici, gradina
maximum 61
...znaci...nista...

Rudar 30.... Kuci 8 pobjeda 24 boda... U gostima moguce pobjede : Orasje, Iskra, Igman, Mladost, Buducnost 15
Maximum 69

Znaci vece sanse imaju Bratstvo i Rudar nego vi....

Pozdrav!

2343

Post Postao/la 2343 » 24 nov 2013, 16:17

PlavoZuti je napisao/la:Dok se vjerni forumasi Slobode i Jedinstva prepucavaju, Bratstvo donosi 3 boda iz Mostara ...i nalazi se ispred Slobode koja dolazi Bratstvu, i 4 bjedna boda prednosti iza Jedinstva, koje takodje dolazi Bratstvu, Slobodi, Rudaru, Branitelju ....prognoza za proljece

Jedinstvo 36 bodova...proljece 7 pobjeda kuci (21bod) moguce 3 pobjede u gostima kod Gradine , Troglava, Buducnosti
Maximum...66 bodova

Bratstvo 32 boda...proljece 7 pobjeda kuci (21bod) moguce 5 gostujucih pobjeda protiv Iskre, Igmana, Mladosti, Podgrmec, Orasje 15 bodova
Maximum 68

Sloboda 31 bod... Proljece 7 domacih pobjeda (21) moguce 3 gostujuce pobjede , troglav , banovici, gradina
maximum 61
...znaci...nista...

Rudar 30.... Kuci 8 pobjeda 24 boda... U gostima moguce pobjede : Orasje, Iskra, Igman, Mladost, Buducnost 15
Maximum 69

Znaci vece sanse imaju Bratstvo i Rudar nego vi....

Pozdrav!
Hahahahaha, dječija posla!! Čuj', svi će dobiti domaće utakmice, i svi imaju šansu za gostujuće bodove samo kod ekipa iz donjeg dijela, hmmmm! Haj nek bude sve kako si napisao, zaboravio si na onaj X faktor (KM). Vjeruj mi da Bratstvo sigurno neće ići u PL, ne kažem da će Jedinstvo, ali Bratstvo sigurno neće (ova 3, iako mislim da ni Rudar nije ozbiljan, će odlučiti). Bratstvo u sezonama kad su lakše mogli ući, jer zadnjih par sezona su uvijek u vrhu, nije htjelo (opet faktor KM), neće ni ove sigurno jer nemaju dovoljno (KM) da izdrže borbu sa ostalim klubovima. Prvi ko Vam ponudi cifru, nosi bodove kući. Da ne bude zabune, neka vas, borite se, bar neće biti puštanja slobodi s vaše strane.
Jedinstvo37 je napisao/la:
wienultras je napisao/la:
zadrzite ga,hvala
Kroz par dana ćeš ga možda vidjeti u Tuzli kako šeta. Ovo ti ozbiljno govorim, nisam ja mutant da se šprdam s vama..
Zadnjih dana Sloboda vodi pregovore s jednim trenerom (nije I.K., nažalost), pola Bihaća zna o kome se radi, dok ovi iz Tuzle nemaju pojma (nije ni jedan od ona tri o kojima nagađate).

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 24 nov 2013, 16:24

@2343 to je barem lako pogodit i vjeruj da nas dosta iz Tz zna za to. Javi mi se u PP ako želiš i da ti napišem ;)
075

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.