Idealnih 11 nase (forumaske) repke
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Idealnih 11 nase (forumaske) repke
Hocel bit doping kontrola prije tekmi da se pripremimo

- alan_kardec
- Kontakt:
Zagor je napisao/la:Nemoj da je neuđem u ekipu jes da sam u slaboj formi , ali mogu proraditi kad treba...
Ti ćeš ući u prvi tim ako Čiko bude u stručnom štabu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
obzirom da se igra na terenima "BihNetovih servera" igraćemo sa dosta prekida, tako da će nam trebati bar 3-4 solidna izvodžača slobodnih udaraca.alan_cardec je napisao/la:E a ko će izvoditi prekide ?![]()
Predlažem da slobodnjake izvodi Calcio pošto se loži čovjek na Roberta Bađa,tako da ne sumnjam da će na gostovanju u Zimbabveu biti evrogolova.![]()
Obannon je opasan nakon kornera,ima strašan odraz pošto je ranije bio košarkaš.
Što sam ja na klupi... ?!
Hajd, pokažem ja vama da sam za prvih 11
Hajd, pokažem ja vama da sam za prvih 11
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ma vjeruješ bilo bi mi drago odigrati makar 20-tak minuta, jer evo spremaju se dva autobusa navijača iz Darkwood-a. Pa onako lijepo bi bilo da uskočim u igrualan_cardec je napisao/la:Zagor je napisao/la:Nemoj da je neuđem u ekipu jes da sam u slaboj formi , ali mogu proraditi kad treba...
Ti ćeš ući u prvi tim ako Čiko bude u stručnom štabu.Koje mjesto bi najviše volio da igraš?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- alan_kardec
- Kontakt:
Pa urgiraj kod selektora da te stavi zadnjih pola sata,da tvoji fanovi ne bi čak iz Darkwooda dolazili u Zimbabwe džabe. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Hocu i ja... Igrao sam za banjalucke nizerazredne klubove....Glavni zadatak otkinuti protivniku nogu
)))
pozicija kostolomac
pozicija kostolomac
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Ovo je bila moja selekcija ono kapitenski, jbg vi stavite svoje za koga vi mislite da vise zasluzuje, posto nismo bas dobri u zadnje vrijeme mozda bi bolje bilo da malo izmjenimo sastav
, selektor je na potezu 
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Ja sam nezadovoljan s minutazom, hehehhe,dobro je ovam temo pravo hehheLovac je napisao/la:Ma kakvi oni, svabama cemo skalp da skinemo s glave hehe.
@alan_cardec: Ma selektor je ionako pred otkazom ako nastavi igrat ovu formaciju, i ja sam za to da se nesto malo promijeni
Ma nema veze,ja cu bit ko Ibisevic sviju cu iznenadit,cekat cu priliku,hehehheCheGuevara je napisao/la:Ova moja pozicija mi se nikako nesvidza...sigurno da bi bilo interesantno u napdau sa sukijem, ali ja inace ispunjavam ulogu genijalcaLovac je napisao/la:Evo mog sastava:
--------------------Lovac------------------
alan_cardec----obannon----csh----tarik14
bistrikboy----starmo76---calcio----ribery
----------sukisp----CheGuevara-----------
Zamjena:
1. Com_ultras_MARSEILLE
2. seldo
3. Zagor
4. nerminh74
5. GunnerS
Selektor: admin (al ce uskoro dobit otkaz)![]()
Pomocnici: Mr Plummer, vucko
Sa ovim timom udaramo na sve moguce forume heheto znaci da sam ja rodzen za poziciju iza napadaca...(Miske je ucio od mene!) ...Ukoliko se nepopravi ovaj sastav, moracu da bojkotujem repku!
I jos nesto..mozel popricati u 3 oka?? Ako moze da ubacimo seldu ikako u pocetni sastav..znas ono, preko stele malo..kao u nasoj repki!
Potpisujem,samo dobro si me na stopera stavio,inace mi je krilo omiljena pozicija,ali ovako mogu odigran na stoperu na rutinu hehhe.....i mozda jos da nadzes mjesto za CHE....a admina bih smjenuo s gola posto imam osjecaj da bih stimao utakmice hehhehe,moramo se malo salit
Ovo je sam takticka postava (u svlacionici je drugi dogovor) 
http://postavi.com/images/bd78pwxdlyae6z55gp.jpg

Neznam za CHE-a jedino da ga kupimo od ovih zimbabvejaca
sada u zimskom prijlaznom! Vidjet cemo konataktirat cemo ih! 
Neznam za CHE-a jedino da ga kupimo od ovih zimbabvejaca
Hvala KAPITENU, sto imas povjerenja u mene, siguran sam da se neces razocarati u mene, stavio si me nazad i to mi pase ali ja se ponekad priklkjucim napadu, neces galamiti zar ne ?.
(igram kao Maldini kad jeimao 5 godina, znaci da se nebrines.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
amir je napisao/la:Hvala KAPITENU, sto imas povjerenja u mene, siguran sam da se neces razocarati u mene, stavio si me nazad i to mi pase ali ja se ponekad priklkjucim napadu, neces galamiti zar ne ?.
(igram kao Maldini kad jeimao 5 godina, znaci da se nebrines.)
E ciro je rekao doc na tekmu, zato se svi trudite kaze treba mu neko u odbrani pa mozda dobijesh sansu kod cire heheh
Nebi ja sebe stavio na ljevog beka, HE HE! 
Jbg uvjek smo imali problema sa lijevim bekom..dokazi seTarik14 je napisao/la:Nebi ja sebe stavio na ljevog beka, HE HE!
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
- alan_kardec
- Kontakt:
E Tihi možeš li nam reći imena dvojice,trojice najboljih igrača iz Zimbabwea koji će igrati u ovoj super-važnoj utakmici? Ne moraš ti ako baš nećeš ali bilo bi poželjno... 
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sutra na konferenciji za novinare budemo objavili tacan spisak reprez. na koje racunamo u narednim utakmicama!!!
Stim da cemo prije ove vazne utakmice imati jednu kontrolnu (radi uigravanja ekipe) protv Juzne Osetije!
Stim da cemo prije ove vazne utakmice imati jednu kontrolnu (radi uigravanja ekipe) protv Juzne Osetije!
Trenutno korisnika/ca: OldTownDistrict i 14 gostiju.