Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

MaGiCa
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la MaGiCa » 23 nov 2013, 18:47

Roshavko sa SOSa konacno napravio prilog koji nije izdanak burek-jogurt novinarstva. 8-)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 nov 2013, 18:48

MaGiCa je napisao/la:Roshavko sa SOSa konacno napravio prilog koji nije izdanak burek-jogurt novinarstva. 8-)
To nisam hteo da pominjem namerno, samo " dobar prilog" , da se ne bi nasao neki postovalac SOS kanala da me ubedjuje kako sam ja blesav a on pametan. ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 nov 2013, 19:00

Tribalian je napisao/la: To nisam hteo da pominjem namerno, samo " dobar prilog" , da se ne bi nasao neki postovalac SOS kanala da me ubedjuje kako sam ja blesav a on pametan. ;)
Dve pozitivne autorske ideje koje se na SOS kanalizaciji dadu videti su kultna emisija Secanja i emisija onog Pantica o infrastrukturnoj problematici sportskih arena i stadiona. Ostalo im je tipa "daj nam 50 eura za gostovanje i udri". Klasicna TV ispostava Zurnala, Kurira i Pressa. :lol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 nov 2013, 19:04

MaGiCa je napisao/la:
Tribalian je napisao/la: To nisam hteo da pominjem namerno, samo " dobar prilog" , da se ne bi nasao neki postovalac SOS kanala da me ubedjuje kako sam ja blesav a on pametan. ;)
Dve pozitivne autorske ideje koje se na SOS kanalizaciji dadu videti su kultna emisija Secanja i emisija onog Pantica o infrastrukturnoj problematici sportskih arena i stadiona. Ostalo im je tipa "daj nam 50 eura za gostovanje i udri". Klasicna TV ispostava Zurnala, Kurira i Pressa. :lol:
I naravno, nista bez onog gospodina sa Kosova u onoj emisiji o JSL koja ide ponedeljkom ako se ne varam. :lol: Kako da zaboravim izvestace sa srpskoligaskih terena koji se ukljuce u program sa nezaboravnim uvodom svaki put " Gospodin predsednik tog i tog kluba je veliki gospodin i veliki sportski radnik koji je za nasu ekipu obezbedio i jagnje i prase a bilo je i drugih specijaliteta..." :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 nov 2013, 19:12

To je cuveni Aleksandar Lokner-Loki. Taj pusta reportazu od 1 sat vremena za 150 eura. Moze i 50 eura + jagnjece pecenje za celu ekipu: tonac, mikser, kamerman, vozac i komentator

ili

1 super epitet = 1 euro

[youtube][/youtube]

Pa ti vidi sta ti se vise isplati. :lol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 nov 2013, 19:15

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 nov 2013, 21:13

Matić donio trijumf Benfici nad Bragom! Od ostalih Marković i Đuričić igrali u prvoj.. ;)

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 nov 2013, 16:37

Lekić i Šćepović postali pravi tandem :mrgreen: Danas donijeli pobjedu Hihonu sa po jednim golom!

Šćepović je inace prvi strijelac Segunde sa 11 postignutih golova, dok Lekić na svom kontu ima 4 gola.. ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 nov 2013, 22:22

Gledam Roma-Cagliari i ne mogu da vjerujem da Avramov u reprezentaciji nema mjesta ni kao treci golman... :roll: Covjek odlicno brani!

P.S. Srbija u punom sastavu ubjedljivo najskuplja (najvrednija) reprezentacija koja nije otisla na SP! :roll:
Prema transfermarktu vrijedimo oko 200 mil evra.

Najskuplji Matić - 27 mil, pa Ivanović -22, Nastasić 21, Subotić - 20, Ljajić - 12, Kolarov - 11, Marković i Tadić po 10...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 nov 2013, 23:16

ćuti, ne pričaj, strefiće me srčka. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 nov 2013, 23:30

Sto je najjace, vecini cijena samo raste bez obzira na krah u kvalifikacijama! Matiću, Nastasiću, Markoviću, Mitroviću, Đorđeviću, Tadiću...je u ogromnoj tendenciji rasta, tako da ne sumnjam da ce u buducnosti konacan zbir biti jos veci!

Samo jos da docekamo i neke promjene u savezu i normalnog selektora, pa da se to lijepo skocka i na terenu... ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 nov 2013, 15:50

Pazi samo da ne docekas to. :lol:

Otkad je fudbala u Srbiji, uvek su ga vodili primitivci, sitni hohstapleri, operativci DBa/Ozne/Udbe. Sem Dr Andrejevica, za koga su ljudi mogli da cuju jedino ako su gledali limunadicu "Montevideo, Bog te video", tu nikada nije sedeo posten svet, intelektualci, razumni i iskreni ljudi. Vec su demagogija, dziberastvo, palanacki duh, sitni kriminal i onaj malo krupniji, krojili stanje fudbala u nas.

Zato se uzalud nadamo nekakvim promenama. Poenta je samo: sta da radimo kad nam ova generacija ode, pa opet budemo imali trule ekipe a la 2001-2008 :?: Nece biti jakih Zvezde i Partizana, OFKa je truba odavno, Vojvodina teski prosek od kluba, Rad je puk'o, a ostali centri su se pogasili. Nece biti nikoga da podigne i odskoluje kvalitetne igrace, a na dijasporu se ne treba oslanjati, jer kako vreme bude prolazilo, sve ce vise njih igrati za zemlje u kojima su rodjeni ili odrasli.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 nov 2013, 16:12

Kad smo vec kod dijaspore, nadam se da ce ga Kostić nagovoriti da igra za nas :)

[youtube][/youtube]

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 nov 2013, 16:35

Ne znam da li si cuo, ali taj mali je izabrao Holandiju.

I od njega ne treba ocekivati nista, kao ni od Bohana Peresa, koga mi ovde jedini smatramo Srbinom i zovemo ga Bojan.

Problem je sto Arnautovic, Marin, Dragovic i sl. odlucuju da igraju za zemlje u kojima su odrastali. A toga ce biti sve vise i vise, sto nepaznjom FSSa, sto indolencijom same dijaspore.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 nov 2013, 16:59

Pa dobro, nismo se mi nikada ni oslanjali nesto posebno na dijasporu (sto naravno ne opravdavam indolentnost FSS-a)! Subotić, Kuzmanović i Ergić su rijetki primjeri u poslednjih 10-ak god.

Sto ti kazes, nije problem dok mi stvaramo igrace i biljezimo dobre rezultate u omladinskim kategorijama, ali s obzirom sta nam rade i sa klupskim fudbalom i kakva su tu tek lesinarska posla, bojim se da u buducnosti ne dozivimo sudbinu Madjara... :roll:

Ovu generaciju jednostavno moramo isloristiti na sto bolji nacin! Igrace imamo za narednih 10-ak god, ali ovi su u stanju shebati i nemoguce, tako da me, nazalost, nista vise ne iznenadjuje i ne cudi.... :(

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 nov 2013, 22:40

Benfica izvukla 3 boda u poslednjim momentima i tako ostala u trci za prolaz dalje! Gol Matića i asistencija Sulejmanija za treci pogodak! ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 nov 2013, 20:20

Nemanja Gudelj strijelac za Alkmaar protiv ovih Izraelaca.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 nov 2013, 22:11

Gudelj je davno zasluzio poziv u A selekciju! Kladim se da ga onaj slijepac ni jednom nije gledao... ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 nov 2013, 22:55

Jel citate vi gospodo o paklenom planu mafije da postavi Stankovica na celo saveza :?:
E to bi tek bio 1 autentican pucanj u srpski fudbal.slika

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 nov 2013, 23:06

Piksi je pobjegao u Japan nakon par godina... hm gdje li će Deki?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.