FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ipetm
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ipetm » 23 nov 2013, 12:54

S rajom na Grbavicu: Osvojite ulaznicu za utakmicu

http://fkzeljeznicar.ba/s-rajom-na-grba ... micu/7286/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 23 nov 2013, 12:59

fedeltafrotta je napisao/la:izgleda skaljic na polusezoni ide u velez
A kod nas dolazi onaj iz Slavije?
Ja te volim, volim Željo..

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 nov 2013, 13:01

ne znam bgm, za skaljica je iz njegovih usta, jer su finansije glavni razlog
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 23 nov 2013, 13:02

realno dobar je igrac,al je krhak brate ne moze on izdrzat zeljin tempo...frajer odigra dvije ,pa ne igra pet...bio je upravu sto je pobjego sa priprema prvi put,realno covjek rekao da ne moze izdrzati.
Amare hvala ti...

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 23 nov 2013, 13:03

zeljo4life je napisao/la:
realno dobar je igrac,al je krhak brate ne moze on izdrzat zeljin tempo...frajer odigra dvije ,pa ne igra pet...bio je upravu sto je pobjego sa priprema prvi put,realno covjek rekao da ne moze izdrzati.
Znaci 2 se stopera moraju traziti u januaru
Ja te volim, volim Željo..

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 23 nov 2013, 15:29

Sto ono Jamak sepa?? Hoce li moci igrati sutra??

p.s. Zna li neko ima li u fan shop-u jos patrikovih dresova??
BUDI ŽELJO !!!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 23 nov 2013, 15:39

citajuci izjave vitezovih ljudi i gledajuci komentare na forumu njihovih simpatizera, neko ko ne poznaje fudbal i taj klub rekao bi da sutra na grbavicu stize neki evropski gigant :lol: ma daj Željane razj.ebi to 8-)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 23 nov 2013, 16:11

old school je napisao/la:citajuci izjave vitezovih ljudi i gledajuci komentare na forumu njihovih simpatizera, neko ko ne poznaje fudbal i taj klub rekao bi da sutra na grbavicu stize neki evropski gigant :lol: ma daj Željane razj.ebi to 8-)

aj ne rise.. sta je to napisano lose? :) ako ne znas za zajebanciju onda forum nije mjesto za tebe ;) logicno da je zeljo favorit,jaci su sto je razumljivo,nitko ni ne ocekuje nesto na grbavici bez par bitnih igraca..bod kad bi uzeli nekako bar,bio bi ravan pobjedi,sasvim sigurno slavilo bi se kod nas...ali brate nijedan navijac nece potpisati poraz prije utakmice :)
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 23 nov 2013, 16:20

bagrcavi je napisao/la: Nego čuo sam da su naši gledali nekog špica iz Radnika iz Hadžića, kažu da momak zabija puno golova a da je mlad. Prati li neko taj Radnik, zna li nešto više o tome?
Da nije Vedad ili Adnan Fejzić? :)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 23 nov 2013, 16:56

Ne znam da li imamo neki organizirani skauting,ali mi se cini da nemamo. Uvjeren sam da more mladih talenata pika loptu po ovim njivama sirom BiH. Koliko ja to kontam,najjeftinije bi bilo imati par strucnjaka specijalista za odsmekati mladog talenta,sa predispozicijama za napredovanje,pratiti ih kontinuirano,sa iznimno dobrima potpisivati ugovore i slati na posudbe koje kuda sirom drzave.Nastaviti ih pratiti,najbolje vracati u klub.
Ne vidim ovdje neke velike troskove sve dok ih se ne vrati u klub.A u klub bi se vratili samo najbolji,odnosno oni za koje struka kluba kaze da vrijede.Ko ne prodje,ne prodje,raskidaju se ili se ne produzavaju ugovori.
Nedavno sam procitao,cini mi se da se odnosi na Parmu,judi imaju ugovore sa 250 igraca. Osim njih dvadesetak u prvom pogonu Parme,svi ostali su na posudbama koje kuda po Evropi.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 23 nov 2013, 18:48

FKZ1921 je napisao/la:Ne znam da li imamo neki organizirani skauting,ali mi se cini da nemamo. Uvjeren sam da more mladih talenata pika loptu po ovim njivama sirom BiH. Koliko ja to kontam,najjeftinije bi bilo imati par strucnjaka specijalista za odsmekati mladog talenta,sa predispozicijama za napredovanje,pratiti ih kontinuirano,sa iznimno dobrima potpisivati ugovore i slati na posudbe koje kuda sirom drzave.Nastaviti ih pratiti,najbolje vracati u klub.
Ne vidim ovdje neke velike troskove sve dok ih se ne vrati u klub.A u klub bi se vratili samo najbolji,odnosno oni za koje struka kluba kaze da vrijede.Ko ne prodje,ne prodje,raskidaju se ili se ne produzavaju ugovori.
Nedavno sam procitao,cini mi se da se odnosi na Parmu,judi imaju ugovore sa 250 igraca. Osim njih dvadesetak u prvom pogonu Parme,svi ostali su na posudbama koje kuda po Evropi.
Upravo tako samo što mi nemamo baš para da imamo pod ugovorom 250 igrača (znam da nisi mislio baš da imamo kao Parma ali eto) pa ni 50. Jednostavno treba dovoditi djecu i omogućiti im uslove najbolje u BiH i onda kad završe juniorski staž prebaciti 4-5 u prvi tim (ili dva ili 10 ako vrijede) i par njih posuditi i to je to. Potpisati na 4-5 godina kao Baja i Vedran. KAd prođu svu školu fudbala kvalitetno onda ćemo kroz određeno vrijeme imati igrače od 19-23 godine u prvom timu koji su dosta bolji od svih staraca po našim terenima i svi će biti na prodaju. Istovremno formirati drugi tim koji će igrati nižu ligu i biti sastavljen od juniora i igrača koji rijetko ulaze kao npr evo ovaj Fejzić što je došao iz Radnika ili Enis Sadiković i sl.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 23 nov 2013, 20:22

Na ulazima kontrole, akcija ne važi za gratis karte

http://fkzeljeznicar.ba/na-ulazima-kont ... arte/7308/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

hajdukovac
Kontakt:

Post Postao/la hajdukovac » 23 nov 2013, 20:46

Čitajući i vaše komentare i vi kao da ste real tako ste se ufurali nemam ništa protiv želje nek pobijedi sutra 100:0 al nevolim ljude koji podcjenjuju kao da dolazi vitez i 17 lige,bez nogu i bez očiju.Daj spustite se malo na zemlju i komentarišite pozitivno ljudski zato i jest forum al ne na ovakav način da se piše o vitezu . pozdrav iz viteza i dolazim prvi put na grbavicu nadam se na korektnom navijanju.pozzzz

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 23 nov 2013, 20:59

hajdukovac je napisao/la:Čitajući i vaše komentare i vi kao da ste real tako ste se ufurali nemam ništa protiv želje nek pobijedi sutra 100:0 al nevolim ljude koji podcjenjuju kao da dolazi vitez i 17 lige,bez nogu i bez očiju.Daj spustite se malo na zemlju i komentarišite pozitivno ljudski zato i jest forum al ne na ovakav način da se piše o vitezu . pozdrav iz viteza i dolazim prvi put na grbavicu nadam se na korektnom navijanju.pozzzz
Logicno da komentarisemo pozitivno zato sto ocekujemo pobjedu jer smo 2-3 klase iznad vas. Pozz i tebi
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 23 nov 2013, 21:01

plavalokomotiva je napisao/la:
hajdukovac je napisao/la:Čitajući i vaše komentare i vi kao da ste real tako ste se ufurali nemam ništa protiv želje nek pobijedi sutra 100:0 al nevolim ljude koji podcjenjuju kao da dolazi vitez i 17 lige,bez nogu i bez očiju.Daj spustite se malo na zemlju i komentarišite pozitivno ljudski zato i jest forum al ne na ovakav način da se piše o vitezu . pozdrav iz viteza i dolazim prvi put na grbavicu nadam se na korektnom navijanju.pozzzz
Logicno da komentarisemo pozitivno zato sto ocekujemo pobjedu jer smo 2-3 klase iznad vas. Pozz i tebi

ma u bosni ste najbolji,to svakako.. ali vani ne mozete nista ;) tako da se ne trebas pretjerano radovati.jos kad se uzme cinjenica da je premier liga bih jedna od najlosijih europskih liga.. bilo koji klub koji bi malo vise poceo ulagati u ekipu bi vas vrlo lako prestigao realno ;)
Zadnja izmjena: FanVitez, dana/u 23 nov 2013, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 nov 2013, 21:03

pa nek prestignu sta cekaju...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 23 nov 2013, 21:08

FanVitez je napisao/la:

ma u bosni ste najbolji,to svakako.. ali vani ne mozete nista ;) tako da se ne trebas pretjerano radovati.jos kad se uzme cinjenica da je premier liga bih jedna od najlosijih europskih liga.. bilo koji klub koji bi malo vise poceo ulagati u ekipu bi vas vrlo lako prestigao realno ;)
Kud ćeš bolji primjer od Sarajeva u koje ulažu kojekakvi Tanovi, pa nam opet bježe tek jedan pišljivi bod. Budi sad malo ti realan, kakva god da je liga Željo je svjetlosnu godinu ispred svih.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 23 nov 2013, 21:30

FanVitez je napisao/la:

Nemoj se ljutit,al stvarno si me ovim nasmijao. Ti kao da ne zivis u BiH.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 23 nov 2013, 22:16

Sutra aBd preuzimanje trona.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 23 nov 2013, 22:17

Nisam skontao gdje se podizu vauceri za raju s godisnjim i polugodisnjim, jel na ulazu ili ?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 16 gostiju.