do januara!
COYB
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Haj sto je najvaznija, nego definitivno jedna od najboljih utakmica ove sezone.BKwizard je napisao/la:najvaznija utakmica polusezone i ja nisam bio u mogucnosti gledati,moram negdje nadi snimak i pogletati na miru
snimak se znaci mora pogledatinerkolfc je napisao/la:Haj sto je najvaznija, nego definitivno jedna od najboljih utakmica ove sezone.BKwizard je napisao/la:najvaznija utakmica polusezone i ja nisam bio u mogucnosti gledati,moram negdje nadi snimak i pogletati na miru
Naravno, ono, obavezno, jer tekma je bila da iskocis iz koze od prevrata. (pogledaj neke moje postove tokom i nakon tekmeBKwizard je napisao/la:
snimak se znaci mora pogledati
Jel 100 % to za Bainesa da ga nece biti mjesec dana ?MrNo je napisao/la:Ali Distan je celu odigrao doktorski i jedina greška je bio glupi faul kod izjednačujućeg gola. A kad napraviš glup faul, obično ne izađe na dobro.
Nezgodno je što će Bejns pauzirati oko mesec. Ko li će da igra levog beka? Mene Šejmus oduševljava iz meča u meč.
NIje, evo sad sam pročitao da može da se vrati za deset dana ili za šest nedelja.amer991 je napisao/la:Jel 100 % to za Bainesa da ga nece biti mjesec dana ?MrNo je napisao/la:Ali Distan je celu odigrao doktorski i jedina greška je bio glupi faul kod izjednačujućeg gola. A kad napraviš glup faul, obično ne izađe na dobro.
Nezgodno je što će Bejns pauzirati oko mesec. Ko li će da igra levog beka? Mene Šejmus oduševljava iz meča u meč.
Obrati pažnju kakav je to derbi bioGoodison je napisao/la:Valjda se neće odužiti taj izostanak, znači Baines nevjerovatno. Evo čitam maloprije da je U18 selekcija dobila komšije, raduje ta vijest. Bit će valjda iz te generacije koji igrač za prvog tima uskoro.
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88, Venom i 1 gost.