AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Jad, bijeda i čemer.
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
Bitno je da Matri igra a Robinjo koji je u zivotnoj formi krepa na klupi.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ne mogu da vjerujem. Koje karine od igrača pa nevjerica totalna.
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
Ja bih malo Balu stavio na klupu u idućim utakmicama , da malo sebi dođe , jer ovo što on pruža je daleko ispod prosjeka , šta više , očajan je.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- crvenocrni
- Kontakt:
Meni jedino nece nikad biti jasno ko je bio u stanju da plati 12 miliona za onakvog 'igraca'
Pa on nije ni za BiH PL-a majke mi moje...
Mogu li ovi nasi jadovi gola dati ? 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Do sutra da igraju ne bi dali golrope11 je napisao/la:Mogu li ovi nasi jadovi gola dati ?
Igraci trebaju otici kakvom hodzi ili nekom vracu ili kome vec. Pojedince muci neki strah...
Inace, zalosno je gledati velikana kako konstantno tone... Pa dajte gol, pa makar ga bivol zabio iz penala u 95. Mislim da je sramota trpiti ovakve rezultate, mora se nesto hitno poduzeti, u istom momentu nakon utakmice..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
e moj Birsa konjino jedna nesposobna, pa ne mozes prazan gol da pogodis
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ja katastrofe Milana i ekipe, ne sjecam se kad su dobili zadnji put, zao mi je Milana al ovo je smijesna ekipa totalno
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Odvest ih Hodži kolektivno ..
- crvenocrni
- Kontakt:
uh dobro je, smanjili smo razliku za bodmuxa je napisao/la:Napoli izgubio
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
afrim. yebo vam grom mater u po pizde, pokida zivce radi levati. pu mamicu vam nataknem svima redom... jada i ekipe majko draga,,, Genovi svaka cast. ovaj Milan je propalitet yebo im grom mater vise.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Oj Zapate promasi gol s 3 metra
Gonite ovog jokera u 3 pi*ke materine:twisted:
Il Club più titolato al mondo!
- _forzamilan_
- Kontakt:

Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 23 nov 2013, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Hljeb te yebo , 39 šuteva i ne mogu opet pobjediti.
Da je večeras Pazzo igrao , zabili bi sigurno 4-5 komada , ali ovi šminkeri jednostavno ne znaju. Pu retardi jedni.
Da je večeras Pazzo igrao , zabili bi sigurno 4-5 komada , ali ovi šminkeri jednostavno ne znaju. Pu retardi jedni.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- francobaresi
- Kontakt:
I Allegri nastavlja da tone zajedno sa ovom jadnom ekipom, koju su mu u ruke dali Galliani i Berlusconi.
Ovo je bila peta uzastopna utakmica bez pobjede, ako računamo i Barcu to je već cifra od 6 utakmica. Sramota je ovo, ali zaista sramota.
Večeras samo izdvojiti imena Kake i De Jonga, svi ostali katastrofa. Pucati 36 puta na gol protivnika i ne uspjeti dati više od jednog gola, pa to je dno.
Ovo je bila peta uzastopna utakmica bez pobjede, ako računamo i Barcu to je već cifra od 6 utakmica. Sramota je ovo, ali zaista sramota.
Večeras samo izdvojiti imena Kake i De Jonga, svi ostali katastrofa. Pucati 36 puta na gol protivnika i ne uspjeti dati više od jednog gola, pa to je dno.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Odnese Đenova bod kući
Izgleda ovo kolo puno iznenađenja i Parma 3 boda iz Napulja i Verona izgubila u gradskom derbiju
Izgleda ovo kolo puno iznenađenja i Parma 3 boda iz Napulja i Verona izgubila u gradskom derbiju
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 23 nov 2013, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ovo MORA znaciti Arrivederci Allegri.......... Pa dali su mu ultimatum, ako sad ne ode sigurno ce biti veliki protesti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.