Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

soccerfan
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la soccerfan » 23 nov 2013, 08:20

slika

slika

Al su ludi :D :D :D Medo i Asmir
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Asmir Begović

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 23 nov 2013, 18:31

Svaka cast.. Opet clean sheet.

Samo, zabrinjava me to da vec nekoliko utakmica zaredom nije postigao pogodak.... :mrgreen:
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 23 nov 2013, 19:40

Ja mislim da bi Everton bio idealan za Bega, svi veliki timovi iz Engleske imaju odlicne golmane. Kod Evertona Havard ima 34 godine i sigurno je da ce Everton trazit zamjenu za njega. Problem može biti jedino njegova cijena, a Everton nije tim koji se voli rasipati.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 23 nov 2013, 19:51

Ma treba navijati da Stoke ispadne i da ide u neki jaci tim a kako igraju lose i nisu daleko od toga... Proslo kolo uzeli bod u zadnjim trenucima zbog nepostojeceg penala, sad Sunderland dobija apsurdan crveni... A koliko ih je jos puta Begovic spasio ove sezone..

Po mom nekom misljenju, Crystal P. , Sunderland i Stoke su najzreliji za ispadanje ove godine

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 nov 2013, 19:51

Asmir ponovo odradio posao na vrhunskom nivou. Definitivno igrac reprezentacije koji je najkonstaniji u klubu. Uvijek na terenu pruza odlicne partije i ne sumnjam da ce ubrzo preci u neki veci klub.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 23 nov 2013, 19:52

Durden je napisao/la:Ja mislim da bi Everton bio idealan za Bega, svi veliki timovi iz Engleske imaju odlicne golmane. Kod Evertona Havard ima 34 godine i sigurno je da ce Everton trazit zamjenu za njega. Problem može biti jedino njegova cijena, a Everton nije tim koji se voli rasipati.
Vakat je polako da se uigrava za Ligu prvaka,zato ga nikako nebih volio vidjet u Evertonu !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 nov 2013, 20:54

Pa u Engleskoj je praksa da najbolji golmani ne brane u najboljim klubovima Jaskelainen,Niemi,Given su godinama bili najbolji golmani Premiershipa a nisu branili u najvećim Engleskim klubovima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

talkshow
Kontakt:

Post Postao/la talkshow » 23 nov 2013, 20:56

legenda reala je napisao/la:Pa u Engleskoj je praksa da najbolji golmani ne brane u najboljim klubovima Jaskelainen,Niemi,Given su godinama bili najbolji golmani Premiershipa a nisu branili u najvećim Engleskim klubovima
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 nov 2013, 21:19

hoće li neko onog majmuna jack09 sa milionitim nikom banovati :?: :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 nov 2013, 22:30

slika
slika

U stilu Oliver Kahna velikog titana :roll: :lol:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 23 nov 2013, 22:41

Maestralno!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 23 nov 2013, 22:42

Kakvu samo golmancinu imamo nismo svjesni :o
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 nov 2013, 22:44

Oli bi ovdje udario napadača, Asmir je podigao nogu

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 nov 2013, 23:19

Sto mrzim ove price treba se pripremati za LP te ovo te ono. Nama je najbitnije da on brani u Engleskoj PRVO ligi. Sve ostalo je smijesno vala. Njemu je bitno da brani, sto se mene iskreno tice on nikad ne mora otici iz Stoke-a, tj. sve dok ovi igraju u prvoj ligi. A i Everton bi bio dobar klub za preci, sigurno ej stabilniji od Stokea.
Celik!3,2,2.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 23 nov 2013, 23:31

kako ga Asmir fino zaustavi da ne klizi :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 23 nov 2013, 23:36

lolcina je napisao/la:Kakvu samo golmancinu imamo nismo svjesni :o
Nista protiv tebe, ali ovakve komentare cesto procitam ovde i moram reci da nismo toga svjesni, nebi ga hvalili i bili ponosni sto igra za nas kao i drugi nasi igraci. Znaci svjesni smo i zahvalni ;)
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 23 nov 2013, 23:44

Asmir je svjetska klasa, definitvno da ce uskoro preci u neki veliki klub. Odlicno brani, odlicno igra a i zna i gol dati, sta ces vise :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 23 nov 2013, 23:45

Murga je napisao/la:
Nista protiv tebe, ali ovakve komentare cesto procitam ovde i moram reci da nismo toga svjesni, nebi ga hvalili i bili ponosni sto igra za nas kao i drugi nasi igraci. Znaci svjesni smo i zahvalni ;)
Ja cu opet reci da cesto nismo svjesni jer prva njegova losa partija bit ce popljuvan i ponizen, znam ja nas, j... ti nas... :roll:
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 24 nov 2013, 01:23

Murga je napisao/la:
Boga mi je prije baraza protiv Portugala super branio, i prvu baraza pa su ga poslije druge tekme (kad smo 6ticu primili) samo sto ga na lomaci nisu razapinjali pojedini ovdje. Definitivno mu se nema sta prigovoriti ali pojedini ovdje ce jednva docekati gresku da ga pljuju i svasta pricaju. :? :? :? Meni to nikad nije jasno bilo nit ce biti. Svi igraci prave greske pa ne kontam zasto to nasi reprezentativci nebi mogli. 8-)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 nov 2013, 02:27

Tek sam odgledao sazetak utakmice, vidim imao je nekoliko odlicnih intervencija. Strasan je u sitaucijama jedan na jedan. I ona odbrana Agueru protiv Argentine nije bila normalna.

On ce za nas svakako vrhunski branit, ali mislim da momciluka zasluzuje da igra LP. Svi najjaci klubovi u Engleskoj sad imaju dosta dobre golmane, osim Citya. Ne bi bilo lose da tamo ode, ili mozda u Atletico kad ih Courtois napusti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BiH26, GG3, hansbosna i 27 gostiju.