AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 23 nov 2013, 22:51

Sta i promasise sve...
Ali onaj smijesak Allegrija na kraju... priceless. :mrgreen: Kladim se da i dalje nece dobiti otkaz.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 23 nov 2013, 22:51

Kao sto je ranije vec dokazano i receno; za Milana su samo i iskljucivo Kaka i De Jong, osi ostali ne znaju hodat' dalje da ne govorim. Balotelli lici strasno na naseg Dzeku i ta dvojica su jedina 2 fudbalera koja setaju po terenu u danasnjem fudbalu

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 23 nov 2013, 22:52

Zenga je napisao/la:Ovo MORA znaciti Arrivederci Allegri.......... Pa dali su mu ultimatum, ako sad ne ode sigurno ce biti veliki protesti
Taj "ultimatum" je bio čista laž i farsa, prije će se odlučiti na prodaju recimo Kake ili nekog drugog vrijednog igrača Milana, nego otpustiti spodobu koja vodi ovu ekipu.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 23 nov 2013, 22:56

francobaresi je napisao/la:Taj "ultimatum" je bio čista laž i farsa, prije će se odlučiti na prodaju recimo Kake ili nekog drugog vrijednog igrača Milana, nego otpustiti spodobu koja vodi ovu ekipu.
Kako ces to tvrditi vec sada? Laz/farsa itd samo ukoliko Allegrito ostane na klupi i u ponedjeljak, sto sigurno nece

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 23 nov 2013, 22:58

**** ekipu dje Bonera najbolji stoper..2 klase bolji od Mexesa. Ovdje je jedno sigurno, moze ovo i gore..uvjerit ce nas vec sljedece sedmice te u nadolazecem periodu. Dotakli smo dno..al potonut cemo jos dublje.
Hvala MISTER Allegri!
"We play good tonight, but Genoa its strong side and they played with 10 man over 70 mins. This is exellenr results for us". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
P.S.
Gledam ovog Gilu..on je Ibrahimovic za onog naseg pramenka.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 23 nov 2013, 23:00

Oj Pazzini tugo moja najveca,vracaj se ako Boga znas. Rijesiti se Balotellija i za cifru od 0 eura bio bi veliki plus za nas. Kao da vidim da ce onaj mazlum od trenera ponovo da hvali trud Matrija,ko ga dovede sve mu jbm.
Samo De Jong i Kaka dostojni ovoga dresa. Tuga.
I nasu srecu jbm ovom prilikom,pa ako ono zadnje nismo uspjeli u gol pretvoriti onda ne znam, Jadno.
Nema nama napretka dok se ne rijesimo Balle,Matrija,Allegrija,Zapate i tako tih komada.
Drago mi je bilo vidjeti,mada je napravio glup penal,Urby naucio upucivati centarsuteve.

Forza Milan!!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 23 nov 2013, 23:03

[youtube][/youtube]
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 23 nov 2013, 23:10

Koliko para toliko i muzike, to je odavno bilo jasno ali tek sad se to apsolutno vidi.
Bez ulaganja, ali pametnog ulaganja neće biti ni rezultata. Jednostavno treba rastjerati ovih 15-ak otpadaka+ trenera i kompletnu upravu i krenuti iz početka. Sramota je da jedan od najvećih i najuspješnijih klubova koje svijet ima, pruža ovakve partije i da poluigrači nose ovaj dres.

Samo temeljite promijene mogu vratiti Milan u sami vrh, ništa ono klasično mazanje očiju u Januaru kad se dovode igrači koji su bili potrebni još u Augustu odnosno Septembru.
-Rui Costa-

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 nov 2013, 23:13

Zenga je napisao/la:Ovo MORA znaciti Arrivederci Allegri.......... Pa dali su mu ultimatum, ako sad ne ode sigurno ce biti veliki protesti
Ali dobio je Young Boyse.Ultimatum je bio za te dvije utakmice.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 nov 2013, 23:14

Samo jedna pobjeda u zadnih deset utakmica. Strasno je*ote. :oops:

Joj, kako li ce nam Allegri izdeverat sljedece sedmice, Saravi se vraca ( no Matri ), a Muntari povrijedjen. :mrgreen:

FORZA MILAN !

SADET
Kontakt:

Post Postao/la SADET » 23 nov 2013, 23:17

ma nece opet dobit otkaz ovaj supak od trenera mater mu sto neda ostavku supcina jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :twisted:

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 23 nov 2013, 23:20

SiamoNoi je napisao/la:
Ali dobio je Young Boyse.Ultimatum je bio za te dvije utakmice.
Ne bi dobio ni Boyse da Saponara i Cristante uz pomoć Nianga nisu riješili taj meč. Naravno, uprkos odličnoj igri u tom meču večeras nisu odigrali ni minute. Razlog jednostavan, prednost imaju Allegrijevi miljenici, a svi znamo o kome je riječ.
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 nov 2013, 23:25

Muntarija nece biti neko vrijeme na terenu. Vjerovatno je ruzno ovo reci, ali hvala bogu. Mozda ne daj boze dobiju priliku Saponara i Cristante.

Ali Mexes je najbolji. Kod nas su izgleda prevazisli sve vrste povrede, sada je red pao na oci. Sta li je sljedece, da mi je znati... :mrgreen:

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 23 nov 2013, 23:26

Curva Sud: "Let's meet by the exit you unworthy lot"
slika

The players can't leave San Siro as Curva Sud has blocked the exit. Rekao bi napokon da nešto urade i da reaguju.
-Rui Costa-

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 23 nov 2013, 23:27

rope11 je napisao/la:Muntarija nece biti neko vrijeme na terenu. Vjerovatno je ruzno ovo reci, ali hvala bogu. Mozda ne daj boze dobiju priliku Saponara i Cristante.

Ali Mexes je najbolji. Kod nas su izgleda prevazisli sve vrste povrede, sada je red pao na oci. Sta li je sljedece, da mi je znati... :mrgreen:
Ispadat ce im jaja po terenu sigurno :?
Bravo za navijace,vrijeme je bilo

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 23 nov 2013, 23:31

CS je blokirala izlaz i igrači do daljnjeg ne mogu izaći sa stadiona. Očekuje se navodno sastanak sa igračima.

slika
slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 23 nov 2013, 23:35

Galliani: "You need to be patient and stay calm. We will get back on track."
Oca mu njegova, pa gdje ovaj živi i šta je u njegovoj ćelavoj glavi !?
Ovo je još jedan dokaz kakve neambiciozne ljude Milan ima u upravi. Čuj da neko ostane miran, a 20 utakmica prošlo u novoj sezoni a ekipa ima 4-5 pobjeda. Pa ne igra se 120 utakmica u jednoj sezoni pa da se nešto može popraviti do kraja.
-Rui Costa-

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 23 nov 2013, 23:41

Valjda bude fajde od toga. Treba im je'bat mater svima redom.
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 23 nov 2013, 23:42

ovu ekipu milana dobar trener bi lako poslozio, ima tu materijala da se napravi dobar tim, konkurentan rame uz rame, inter je bio u slicnoj situaciji prole god, sad je vec druga prica dobar trener, uradena dobra selekcija i to je to, vidim bivsi interisti vam ne briljiraju :mrgreen:

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 23 nov 2013, 23:44

farisija je napisao/la:ovu ekipu milana dobar trener bi lako poslozio, ima tu materijala da se napravi dobar tim, konkurentan rame uz rame, inter je bio u slicnoj situaciji prole god, sad je vec druga prica dobar trener, uradena dobra selekcija i to je to, vidim bivsi interisti vam ne briljiraju :mrgreen:
Ima materijala ali nema majstora za izgradnju :D Od bivših Interista, samo Poli igra jako dobro. Pazzinija nema a Mario je na teškim drogama izgleda. :mrgreen:

Gasperini (Genoa coach): "If Milan can't beat us when we're only playing with 10 men, then it means that they have problems." Svi vide da nešto ne štima, svi osim pedofila i njegovog kompanjona Gallianija.
-Rui Costa-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.