Tiket je napravljen isključivo od statistike između klubova i po tome bi trebali sve biti ziceri

Pa haj da vidimo.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Milan 1enobarca je napisao/la:marioo8888 je napisao/la:enobarca je napisao/la:Ako vam nije problem da nabacite par sigurica za sutra, nebitno koji sport.Planiram odigrati sta na 20KM, pado sam 45 listica zaredom na jednom paru, sta reci nego baksuz
FT: 1-2bevanda4 je napisao/la:Bacite pogled na čileance. Trenutno 1. na tablici (Catolica) gubi 2-0.. Za sat vremena igra O'higgins (2. na tablici) u gostima protiv 16.-plasirane Calere, koja u zadnjih 5 utakmica ima 4 poraza. Nisam neki poznavaoc čileanskog nogometa, al mislim da se ovakva šansa za goste ne bi smjela propustiti. Pobjedom će zaposjest na prvo mjesto tabele radi trenutnog kiksa Catolice. Kvota i više nego dobra, čak u padu za 0,5. Ja ih uzimam na noćni tiket.. Postavit ću ga za 10-ak minuta kad složim. Uglavnom:
U. Calera - O'Higgins 2 @1,65
amarosim je napisao/la:NBA
J.R Smith 14,5 vise
Felton i Metta su out,znaci puno lopti za njega,Beal I nije neki obrambeni igrac...............
Wall 16,5 više
Sinoc 37 poena,igrac koji igra na samopuzdanje tako se nadam da ce konacno uci u sriju vrhunskih utakkmica,Prigioni I Udrih ga ne mogu pratiti a mrtvi Bargnani ne moze zatvoriti njegove prodore,Washington bez Arize I Harringtona,sve je na Johnu I Bealu.....................
Lee 17,5 više
Iggy je out dok je Curry upitan,sve je jasno,Thompson I Lee bi trebali potegnuti jos vise................
Turner 21,5 manje
Phila ide najboljoj obrani lige pa I tako Turner ce biti pos povecalon Georgea,ako ga iko moze ostaviti ispod ove granice to je Indiana,najvise voli prodore ali pored George,Hibbsa I Westa to ce biti teze nego inace.................
Bravo!zgmiky je napisao/la:NHL
Nashville-NY Rangers under 5.5 1.55
Vancouver-Chicago under 5.5 1.80
Los Angeles-Colorado under 5.5 1.60
4.46
BRAVO Mikysphenoideum je napisao/la:Bravo!zgmiky je napisao/la:NHL
4.46
svaka cast na parovima, sinoc mi je bilo mrsko praviti svoje analize pa sam samo filtrirao tvoje i izbacio tu panjinu u lee obliku, ne moze taj primirisati kosu kraj kvalitetnog protivnika, lamarcus ga unistioamarosim je napisao/la:amarosim je napisao/la:NBA
J.R Smith 14,5 vise
Felton i Metta su out,znaci puno lopti za njega,Beal I nije neki obrambeni igrac...............
Wall 16,5 više
Sinoc 37 poena,igrac koji igra na samopuzdanje tako se nadam da ce konacno uci u sriju vrhunskih utakkmica,Prigioni I Udrih ga ne mogu pratiti a mrtvi Bargnani ne moze zatvoriti njegove prodore,Washington bez Arize I Harringtona,sve je na Johnu I Bealu.....................
Lee 17,5 više
Iggy je out dok je Curry upitan,sve je jasno,Thompson I Lee bi trebali potegnuti jos vise................
Turner 21,5 manje
Phila ide najboljoj obrani lige pa I tako Turner ce biti pos povecalon Georgea,ako ga iko moze ostaviti ispod ove granice to je Indiana,najvise voli prodore ali pored George,Hibbsa I Westa to ce biti teze nego inace.................
15
31
15
21
svaka čast miki imaš pivu od mene samo reci kad i gdjesphenoideum je napisao/la:Bravo!zgmiky je napisao/la:NHL
4.46
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.