Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Po čemu pokazuje i ovo nije njegov go pogodio igraca.
Ne znam samo šta ga žalite,svi se od njega trenutno više trude i to je to... Nekako mi se čini da nema volje da više uopšte šuta loptu,ko će ga znati...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
O.G. je sluzbeno

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Goalgetter
- Kontakt:
Gol Aguero
Mogao bi ući na poluvremenu
Ako nista, barem se ne broji kao njegov gol, vec auto gol. Pellegrini je stroziji od Mancinija, nema ni Hart da igra, pa bio i golman Engleske, samo sto ja mislim da ce se prije Hart vratiti na gol ego Edin biti standardni igrac.
Evo sad nakon gola Aguera, govore komentatori "PL's most potent strike force"..... znaci nece Dzeko imati nesto minuta na terenu.
Evo sad nakon gola Aguera, govore komentatori "PL's most potent strike force"..... znaci nece Dzeko imati nesto minuta na terenu.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
I Aguero zabija... Evidentno je da nema mjesta za Edina pored ovako raspolozenog napadackog tandema. Jednostavno su masina zajedno u napadu.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
@rvpersie
meni je sama činjenica što ti misliš kako je pellegriniju osobna preferenca igrača bitnija od rezultata ekipe apsolutno suluda . ti misliš da on jedva čeka edinovu grešku da ubaci nekog svog igrača ? ne pije ti ta priča vode , čovječe . vjeruj mi , svaki trener bi bio najsretniji kada bi imao rezultate i sve igrače u formi . edin ne igra zato što su negredo i aguero donosili rezultate , a edin protiv bayerna prokockao svoju šansu , a negredo je tada počeo funkcionirati sjajno.
da se nadovežem na nešto što si napisao u prvom postu ; arsenal , dortmund i chelsea kao mogući budući klubovi za edina ne dolaze u obzir . ovi drugi što si napisao (roma , inter , schalke) mogu proći ..
meni je sama činjenica što ti misliš kako je pellegriniju osobna preferenca igrača bitnija od rezultata ekipe apsolutno suluda . ti misliš da on jedva čeka edinovu grešku da ubaci nekog svog igrača ? ne pije ti ta priča vode , čovječe . vjeruj mi , svaki trener bi bio najsretniji kada bi imao rezultate i sve igrače u formi . edin ne igra zato što su negredo i aguero donosili rezultate , a edin protiv bayerna prokockao svoju šansu , a negredo je tada počeo funkcionirati sjajno.
da se nadovežem na nešto što si napisao u prvom postu ; arsenal , dortmund i chelsea kao mogući budući klubovi za edina ne dolaze u obzir . ovi drugi što si napisao (roma , inter , schalke) mogu proći ..
Čitajući ove postove stiče se utisak da 90% raje gleda City u nadi da se Negredo ispromašiva,provali,povrijedi a ne da gleda tekmu..što je priznat ćemo sami sebi "niđe veze".Znamo šta nama znači Džekson,ali Negredo se defakto trudi,trči,ganja a i hoće ga gol..tako da je na Edi ili da mijenja klub ili da prestane biti maneken,"ševac" na uštrb igre i karijere...
- NoName
- Kontakt:
Aguero je stroj za golove u zadnjih par mjeseci. Na stranu što pored golova igra odlično. Negredo zapravo jako profitira od Aguera jer je shvatio da je dovoljno da mu bude prateći vokal i to je to
Sent from my HTC One using Tapatalk
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ko im je kriv kad svi igraju k'o **** ..
Pisao se ili ne, drugi gol je Negredov, a i prvi je on svojom trkom doprinio... Treći nisam vidio...
Negredo nije toliko talentiran ali se trudi nenormalno i danas je među najboljim, jako brzo se integrisao u Engkeskoj...
Dzeko je sada definitivno rezerva!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Negredo nije toliko talentiran ali se trudi nenormalno i danas je među najboljim, jako brzo se integrisao u Engkeskoj...
Nije, vec ga cuva Pelegrini za LPBatko je napisao/la:
- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: Edin Džeko
Ma on je rezerva već par mjeseci. Ja se samo nadam da je ova situacija uvod u transfer u Januaru jer ga je unazadila nenormalno i to u nezgodnom momentu skroz. Mislim da i Edin želi isprovocirati transfer.Batko je napisao/la:Pisao se ili ne, drugi gol je Negredov, a i prvi je on svojom trkom doprinio... Treći nisam vidio...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Uci ce sad zbog rezultata, inace bi opet bilo klupa svih 90 min.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- anonymousHD
- Kontakt:
Na klupi?Srky4 je napisao/la:Mogao bi Edin sutra početi. Provjeren izvor, Pellegrini.
Šta će igrati on više, u 3h ujutro curi like slike, umesto da spava da se odmara za utakmice. Čovek se previše digo, on neće moći uopšte da pređe u malo veće klubove sa ovom formom.
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Odg: Edin Džeko
NoName je napisao/la: Mislim da i Edin želi isprovocirati transfer.
Samo što će ga teško isprovocirati, nijedan veći klub ga neće kupiti u januaru, on samo zbog repke može otići na posudbu do kraja sezone u neki osrednji klub
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, 231983, CAGarfia, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil, MostarskiSin i 55 gostiju.