Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tuga_sa_sjevera
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la tuga_sa_sjevera » 08 jan 2010, 10:58

Kolega daffy... Zambrotta, kao Pato, kao i Seedorf neće igrati u nedjelju protiv Juventusa.

Kolega daffy... Evo pošto ljudima ne možeš, ili ne znaš objasniti zbog čega igrači Torina protestuju, vrlo rado ti pomognem : Igrači Torina protestuju zbog napada njihovih navijača na njih. Naime, preksinoć u jednom restoranu u Torinu, gdje je ekipa slavila rođendan od napadača Davida Di Michelea, upali su nekolicina Ultrasa, te ih izšamarala zbog loših igara i rezultata u prvenstvu. Uz to, Torino se optužuje da su prodali utakmicu Crotoneu na svom terenu kada su izgubili s 1 : 2 , što igrači kategorički negiraju. Sad kompletna ekipa sazvala konferenciju za novinare, što se vidi iz torinskih novina "Tuttosport" u tvom komentaru, te prijete da neće igrati u subotu protiv Cittadelle u prvenstvu Serie B. Inače, kompletnu najavu imaš na http://calcioitaliano.blog.hr/

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 08 jan 2010, 12:20

hvala ti na toj info.. ne znam italijanski zato i ne znam :P..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 08 jan 2010, 13:34

ja predviđam pobjedu Milana od 1-3
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 08 jan 2010, 17:23

mrtvi desnicari su Lazio i Lazijevi navijaci
a mrtvi ljevicari su Livorno i Livornovi navijaci..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 08 jan 2010, 17:35

daffy je napisao/la:ja mislim da ce biti borba Napoli vs Fiorentina za ovo 4 mjesto..

lp:

- inter
- Juve
- Milan
- Fiorentina

a europa liga: Napoli, Roma, Parma, Bari, Palermo, Sampa, Genova.. neko od ovih :P

Slazem se.Mislim da Fiorentina zasluzuje da ide i iducu sezonu u LP. :mrgreen:
Daleko smo kvalitetniji od Rome,Napolija...
NON MOLLARE MAI

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 08 jan 2010, 17:39

bilo je dosta oko tog transparenta.. svasta.. ali realno gledajuci stvari Vikizi su huligani i od takvih mozes ocekivati svakakve ispade.. a i kako mozes znati da ovaj trans nije podmetnut.. pa oni i ne znaju gdje je hrvatska i sta su ustase.. 100% uvaljen transparent od nekih hrvata interista..

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 08 jan 2010, 17:47

na Curva Nord moze uci ko hoce, raditi sta hoce.. a Vikinga nema koliko i Drughi da skroz napune tribinu.. :roll:

ako ti imas nesto pametnije onda reci..

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 08 jan 2010, 19:08

daffy je napisao/la:na Curva Nord moze uci ko hoce, raditi sta hoce.. a Vikinga nema koliko i Drughi da skroz napune tribinu.. :roll:

ako ti imas nesto pametnije onda reci..
prije par dana ste pricali kako imate najbolje navijace a sad vam interisti mogu podmetnutu trans i setati se na navijackoj tribini , pa sad ili su ti navijaci smijesni ili si ti pobornik zavjera u sto vise vjerujem jer kad se sjetim sta se sve pisalo o calcciopoliu i da je sve namjesteno, a da ste vi nevini pogotovo moggi
ako moze samo odgovor koliko puta si bio na curva nord pa si stvorio takvo misljenje

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 08 jan 2010, 19:22

ovo su Vikinzi.. oni su huliganska skupina Juventusovih navijaca koji samo prave belaje.. dok je prava skupina Juventusovih navijaca Drughi.. i to su pravi navijaci.. nisam bio ni jednom, ali gledam svaku tekmu i znam kakva je situacija..

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 jan 2010, 20:09

ma pustite daffy-a, patkicu, on samo voli juve malo previše. Patkice, malo se više informiši. A o namještanju tekmi, ne treba više pričat, zna se i sve je dokazano... Da je drugačije, drugačije bi bilo dokazano...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 08 jan 2010, 20:20

daffy je napisao/la:ovo su Vikinzi.. oni su huliganska skupina Juventusovih navijaca koji samo prave belaje.. dok je prava skupina Juventusovih navijaca Drughi.. i to su pravi navijaci.. nisam bio ni jednom, ali gledam svaku tekmu i znam kakva je situacija..
jarane ti napises 10 postova od tog njih 9 nema veze s vezom. prvo pises kako su ti vikinzi,pa onda govoris kako je podmetnuto pa kad su te provalili da lazes opet ti odvalio tu pricu o vikinzima. :roll:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 08 jan 2010, 20:24

ajde horde ne seri.. ozbiljno ti kazem.. nek si ti informiran i sve znas.. :roll:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 jan 2010, 23:37

kad vec o navijacima govorite....iskrene cestitke za DRUGHE za gostovanje u parmi...mislim da smo tim sa daleko najvecom podrskom na gostovanjima u svijetu...pa to nema niko...najezim se svaki put kad vidim koliko nas je......daffy ba stipu ove...izbjegavam ovu temu...ionako se nema sta reci...dovoljno je vidjeti da je talijanska liga 5 u svijetu rangirana...toliko o kvalitetu te nekad najace lige.....eto im..vise me ne interesuje ni ko je ni sta je...kad su nas mogli izbaciti...zelim sve najgore svakom talijanskom timu..a nekad sam se iskreno radovo i uspjesima drugih timova....vise ne..jer mi moramo shvatit da su svi u italiji protiv juventusa
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 08 jan 2010, 23:40

Iako pored svog Saraj'va navijam i za Fiore,i Fiore ima dobre pravo navijace,ali daleko po mom misljenju daleko najbolje navijace u Italiji ima Napoli ;)
Zadnja izmjena: Alen Škoro, dana/u 08 jan 2010, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
NON MOLLARE MAI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 jan 2010, 23:41

GunnerS je napisao/la:ma pustite daffy-a, patkicu, on samo voli juve malo previše. Patkice, malo se više informiši. A o namještanju tekmi, ne treba više pričat, zna se i sve je dokazano... Da je drugačije, drugačije bi bilo dokazano...
jarane ti si upucen u "stvari" kao ja u nuklearnu fiziku,manje listaj tabloide
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 jan 2010, 23:46

Alen Škoro je napisao/la:Iako navijam pored svog Saraj'va navijam i za Fiore,i Fiore ima dobre pravo navijace,ali daleko po mom misljenju daleko najbolje navijace u Italiji ima Napoli ;)
ma svi su dobri u italiji nema tu sta,uostalom pa gdje su nastali ultrasi ;) ....al govorim o gostovanjima..juve bez premca u evropi
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 jan 2010, 09:47

JuveSissoko je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:ma pustite daffy-a, patkicu, on samo voli juve malo previše. Patkice, malo se više informiši. A o namještanju tekmi, ne treba više pričat, zna se i sve je dokazano... Da je drugačije, drugačije bi bilo dokazano...
Hehe, svašta... Pa zar treba vjerovat jednom kretenu koji je namjestio tekme ili jednom sudu koji ih je uz DOKAZE proglasio krivima ?! Budite realni i otvorite oči jednom, patkice, jbg.ne želim te uvrijedit al moraš gledat realno svijet, niko nije savršen pa ni Juve ni Arsenal, ni ti ni ja... U svijetu fudbala se svašta dešava u novije vrijeme, pogotovo u Italiji, vjeruj mi...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 jan 2010, 10:32

GunnerS je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:
Hehe, svašta... Pa zar treba vjerovat jednom kretenu koji je namjestio tekme ili jednom sudu koji ih je uz DOKAZE proglasio krivima ?! Budite realni i otvorite oči jednom, patkice, jbg.ne želim te uvrijedit al moraš gledat realno svijet, niko nije savršen pa ni Juve ni Arsenal, ni ti ni ja... U svijetu fudbala se svašta dešava u novije vrijeme, pogotovo u Italiji, vjeruj mi...
eh upravo kad ti kazes "u svijetu fudbala se desava svasta a pogotovo u Italiji" to ti i zelim reci,bacit ljagu na Juventus kao jedinog krivca za aferu u italijanskom fudbalu samo rade oni koji ga mrze i koji su ti i krenuli,kad smo vec kod namjestanja,tabloidi u Italiji su te price oko Juventusa kao jedne organizovane mafije koja namjesta utakmice odradili posao,i objavili price koje nisu bile ni istrazene,a kasnije se na sudjenjima pokazalo,da nije Juventus namjestao utakmice,nego je zvanicna optuznica bila ,parafraziram "udruzivanje u grupu s namjerom sportskih kirminalnih radnji" a naglasak je bio namjera,a ta namjera se najvise odnosila na Moggiev pokusaj i opet ponavljam pokusaj da utice na raspored sudija na utakmicama,sto je zabiljezeno na prisluskivanim razgovorima,nikakava razmjena novca,ili prica o konkretnoj Juventusovoj utakmici u smislu majestanja konacnog ishoda nije bilo,a kad dokazi dodju za takve radnje,tad ce se moci govoriti o namjestanju Juventusa,a sadasnje to "namjestanje" je rezultat tabloida u Italiji koji su odma ,naravno sve u domenu svog tablodinog posla objavili da se utakmice namjestaju od strane Juvetnusa,a dobar posao su odigrale novine naklonjene interu,koji je kao ispao sveta Marija italijasnkog fudbala,a cinjenica je da oni su ti koji prisluskuju svoje igrace kao npr.slucaj Vieri i cinjenica je da je direktor telecoma Italije ,takodje funkcioner u interu,pa eto odakle sve to krene,nije to tako jednostavno kao sto je predstavljeno
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 jan 2010, 10:49

Ma nemam se ja namjeru raspravljat sa vama, ja znam šta je sud dokazao i da je Juve izbačen zbog NAMJEŠTANJA a ne zbog pokušaja i da su Milanu, Fiorentini i još nekome oduzeti bodovi... Sve dok sud se ponovo ne izjasni i kaže da nije tako tek tad mogu reć da ste upravu a do tad, vjerujte vi kriminalcu ili kriminalcima i njihovim pričama...

Svak svog Konja hvali... ;)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 jan 2010, 11:05

:D sta ti dalje imam objasnjavat,ti imas svoju istinu ,idemo dalje,Forza Juve

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.