Ne znam, svi ovi Grci i Turci sta se povezuju sa nama...ja nisam uopce optimistican u vezi njih. Odmah se sjetim Buruka pa i Karagounisa koji mi je bio drag ali realno nije bio neki igrac. Valjda ce ovi bit bolji ako dodu
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Guzan
Ne znam, svi ovi Grci i Turci sta se povezuju sa nama...ja nisam uopce optimistican u vezi njih. Odmah se sjetim Buruka pa i Karagounisa koji mi je bio drag ali realno nije bio neki igrac. Valjda ce ovi bit bolji ako dodu
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
[youtube][/youtube]
on mi je bio drag
on mi je bio drag
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Emrea namjerno nisam spomenuo sa ovom dvojicom zato sta je ipak bio bolji
ali moga je puno vise dat jbg.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
[youtube][/youtube]
chi non salta bianconero è oèèè
chi non salta bianconero è oèèè
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Vec par kola nam se odlicno slazu rezultati ovih oko nas, a evo izgleda i ovo kolo je tako, zato veceras treba maksimalno zapeti i ici na pobjedu i da se definitivno ukljucimo u borbu za LP...
Samo mi se nikako ne svidjaju ove postave sto se najavljuju, nema ni u jednoj Kove, a mora igrati poslije tekme protiv Livorna i u repci sto je pruzio, treba to maksimalno iskoristiti...
Samo mi se nikako ne svidjaju ove postave sto se najavljuju, nema ni u jednoj Kove, a mora igrati poslije tekme protiv Livorna i u repci sto je pruzio, treba to maksimalno iskoristiti...
kazu da Kova i Zanetti ulaze tokom utakmice,,isto kazu da posle rep.pauze uvijek nayebemo 
Pregazit ćemo ih ko plitak potok.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocekivani sastavi za vecerasnje gostovanje

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Danas ce Bardi sam da izvuče X protiv Juveta. 
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
akoBogda 
Osim ako Juve ne bude poštovao tradiciju, pa kao i uvijek nekako na guzove šugavo izvukao 1:0.
Btw i Udineze nam pravi odličan posao.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Jel bilo šugavo a
Imao je Bardi 2-3 odlične odbrane danas.
Imao je Bardi 2-3 odlične odbrane danas.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- OmarSivori
- Kontakt:
h1a2s3o je napisao/la:Osim ako Juve ne bude poštovao tradiciju, pa kao i uvijek nekako na guzove šugavo izvukao 1:0.
Pa eto, nije da nije a nije ni da nije.L'Avvocato je napisao/la:Jel bilo šugavo a![]()
Piše se da smo zainteresovani za Jacksona Martineza. Punuda bi glasila 20 milki + Pereira. Kako bi to bilo dobro, dobijes predobrog napadača jos se riješiš ublehe sa blago telećim pogledom. Navijam da dovedu Martineza ispred Džeke i Kostasa, ako uopste planiraju dovoditi nekog od njih.

Official!
Forza Inter!
Samo kod Mazzarija Kovacic grije klupu Taideru.
Al hajde, nadam se da ce me Saphir razuvjeriti, ali on dosad nije pokazao nista posebno sto bi ga stavljalo ispred Matea, jedino mozda jer je odmorniji.
Al ja ocekujem bas neku tesku utakmicu, najgore je igrati protiv ovih fenjerasa.
Al hajde, nadam se da ce me Saphir razuvjeriti, ali on dosad nije pokazao nista posebno sto bi ga stavljalo ispred Matea, jedino mozda jer je odmorniji.
Al ja ocekujem bas neku tesku utakmicu, najgore je igrati protiv ovih fenjerasa.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Zbog cega Zaba ne igra? Malo mi je glupo ovo sta svako kolo igramo sa drugom trojkom u obrani.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Kartoni.
dobio zuti karton proslu utakmicu,,ja ocekujem pobjedu jer imamo najbolji napad a oni drugu najgoru odbranu
U studiju Mediaset Premium pricali kako je Palacio zabio 7 golova i da Inter ima najbolji napad,,Sacchi rekao to ne treba racunat,treba im odbit 7 golova sa Sassuolom
Inviato dal mio GT-I9505 utilizzando Tapatalk
U studiju Mediaset Premium pricali kako je Palacio zabio 7 golova i da Inter ima najbolji napad,,Sacchi rekao to ne treba racunat,treba im odbit 7 golova sa Sassuolom
Inviato dal mio GT-I9505 utilizzando Tapatalk
Kakva glupa kontra
a i igraci su naivno tamo stali misleci da ce bit faul.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.