Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Alipasino
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Alipasino » 24 nov 2013, 17:31

Pa vi isto ovdje kako pisete koda mu je dzenaza bila.Popustite ba covjeka nek radi sta hoce.Dzeko ostani uzmi para kolko mozes boli te ****,uzivaj u zivotu.

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 24 nov 2013, 17:36

RvPersie je napisao/la: Kod Mancinija nije bio 1 opcija sa klupe. Kot Mancinija je počinjao svaku 3 utakmicu i ulazio SVAKU ostalu sa klupe. Ovo nije ni blizu tome. Ovaj ga ne ubacuje ni kod 5:0. Zaključak. Ne računa na njega ni 5 %. Aguero jeste DUPLO bolji igrač od Džeke, Negredo nije ni blizu. Džeko nebi bio to što je bio u Wolfsburgu da nije imao Misketa. Tako isto Negredo ne bi bio ni pola ovoliko dobar, kad bi npr. bio okružen sa 4,5 Engleza a ne sami SPA i ARG koji mu daju lopti na tacni a Džeki kad se je LOMILO koji od njih dvojice ko če da igra u prvih 11 NAMJERNO nisu dodavali. TO je bilo jako očigledno. Uzmite za primjer samo Navasa ( Negredov suigrač iz Seville ). Čovjek uvjek traži Negreda i daje mu lopte na tacni na glavu. Džeki NIKAD u one 4,5 tekme što su igrali zajedno NIKAD. Trudio se svim silama da mu ne doda. I nek neko kaže da to nije uticalo. A Džeko trči otrkriva se sam pred golom i ništa. Tanka je linija od pobjednika do luzera kod napadača kad te krene gol onda je super a zna bit da ni iz 10 šansi da ne zabiješ. Napadači žive od golova + Pellegrini je naklonjen Negredu.
A mislim da je posrijedi i neka vrsta kazne. Pričalo se pomalo u ENG forumima da je Džekson napravio neku pizdariju prije utakmice sa Sunderlandom i kao Pellegrini več tad konto da povede Guidetti-ja umjesto Džeke a onda nije imo muda. ( strah da če popušit od Sunderlanda ). E sad koliko je ovo 2 istina, pisali jesu o tome.
Zajebavaš se, jel tako ? :D
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 24 nov 2013, 17:39

Ma vidis da je ozbiljan a uz to je veoma ljut. :lol:

U Cityu ocito neka urota protiv Dzeke pa mu ni na treningu ne dodaju loptu nego kad pass logicno treba ici njemu oni nabijaju u aut :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

JaSamOpet
Kontakt:

Post Postao/la JaSamOpet » 24 nov 2013, 17:40

Johny je napisao/la:Yebo ga dan kakve vi gluposti pisete.Sad i Pellegrini kriv sto mu kao neki Negredo igra ispred Dzeke ?

Negredo je u svakom mogucem parametru bolji igrac od Dzeke svima , sem nama glupim Bosancima koji od Dzeke prave najboljeg napadaca na Svijetu a miljama je daleko od toga.

Da je kvalitet za prvi tim , on bi igrao i tu je kraj price.On je klasicni sidras koji je isfurao jos prije 10 godina.Ekipe koje igraju brz fudbal kao City ne trebaju takvog igraca.Draze im je gledati igraca koji ce izgarati na terenu i kvalitetno raditi markaciju i zonu nego drvo koje stoji i ceka kao da je Pelle. ;)
konačno neki iskren post .. svaka čast , ovo ja pokušavam da kažem već dugo vremena ... negredo na terenu djeluje sasvim dobro , ništa gori od džeke , čak i bolji od njega . trči , pravi pritisak , ima precizne pasove i dobro se razumije sa kolegama , mnogo je agilniji , brži i pokretljiviji od edina , ima dobar šut a također je izuzetan u skok igri . ima tehniku na barem edinovom nivou , ako ne i većem . pravi moderan tip napadača . ne znam zašto svi govore kako negredo nije kvalitetniji od edina , kada se sve vidi na terenu .
h1a2s3o je napisao/la:
RvPersie je napisao/la: Kod Mancinija nije bio 1 opcija sa klupe. Kot Mancinija je počinjao svaku 3 utakmicu i ulazio SVAKU ostalu sa klupe. Ovo nije ni blizu tome. Ovaj ga ne ubacuje ni kod 5:0. Zaključak. Ne računa na njega ni 5 %. Aguero jeste DUPLO bolji igrač od Džeke, Negredo nije ni blizu. Džeko nebi bio to što je bio u Wolfsburgu da nije imao Misketa. Tako isto Negredo ne bi bio ni pola ovoliko dobar, kad bi npr. bio okružen sa 4,5 Engleza a ne sami SPA i ARG koji mu daju lopti na tacni a Džeki kad se je LOMILO koji od njih dvojice ko če da igra u prvih 11 NAMJERNO nisu dodavali. TO je bilo jako očigledno. Uzmite za primjer samo Navasa ( Negredov suigrač iz Seville ). Čovjek uvjek traži Negreda i daje mu lopte na tacni na glavu. Džeki NIKAD u one 4,5 tekme što su igrali zajedno NIKAD. Trudio se svim silama da mu ne doda. I nek neko kaže da to nije uticalo. A Džeko trči otrkriva se sam pred golom i ništa. Tanka je linija od pobjednika do luzera kod napadača kad te krene gol onda je super a zna bit da ni iz 10 šansi da ne zabiješ. Napadači žive od golova + Pellegrini je naklonjen Negredu.
A mislim da je posrijedi i neka vrsta kazne. Pričalo se pomalo u ENG forumima da je Džekson napravio neku pizdariju prije utakmice sa Sunderlandom i kao Pellegrini več tad konto da povede Guidetti-ja umjesto Džeke a onda nije imo muda. ( strah da če popušit od Sunderlanda ). E sad koliko je ovo 2 istina, pisali jesu o tome.
Zajebavaš se, jel tako ? :D
jok ba , lik je mrtav ozbiljan . ovo su te stvari zbog kojih ne mogu da lika shvatam ozbiljno kada piše . jednostavno , ne možeš ovakvu stvar napisati i očekivati da te ljudi shvate ozbiljno , kada pišeš ovako krajnje djetinjaste gluposti .
Zadnja izmjena: JaSamOpet, dana/u 24 nov 2013, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 24 nov 2013, 17:45

Edin ne igra jer je bosnaac i jos musliman

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 nov 2013, 17:47

ciza je napisao/la:Edin ne igra jer je bosnaac i jos musliman
Mozda zbog toga ima i paprenu platu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 24 nov 2013, 17:48

harishp je napisao/la:
A Yaya Toure igra jer je pješke došao do Međugorja?

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 24 nov 2013, 17:49

harishp je napisao/la:
trener ce dobit otkaz prije ili kansije a nas Edo ce ostat njega braca arapi vole,da je Edin iz hrvat igro bi kod Pelegrinija
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 24 nov 2013, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 24 nov 2013, 17:49

@ JaSamOpet

Ma Negredo je sigurno bolji igrac od Dzeke.Tehnicki je kvalitetniji , ima taj fudbalski smek kao vecina klasnih Spanaca a uz to izgara na terenu.Sama suradnja sa Aguerrom je dodatni bonus i siguran sam da ne postoji promil sanse da taj tandem ugrozi Dzeko.

Njemu je najbolje da ode u manju sredinu , u klub gdje ce igraci trcati za njega jer je ocito to jedini recept kako Dzeko moze imati zavidnu statistiku i biti na glasu.Uzeo je pare u Cityu mislim da mu prioritet mora biti Brazil, u koliko ostane u Cityu a Ibisevic nastavi ovako igrati i truditi se , mislim da varijanta sa 1 napadacem ne bi uopste bila losa ;)

Ne hejtam Dzeko da neki ne pomisle, volim ga vise nego i jednog igraca u nasoj reprezentaciji ali sami nasi mediji od njega su pravili spoj Maradone i Pellea.

Ocito je i Beogradska hostaplerka imala utjecaj na njegovo "zalaganje" na terenu , no o tome drugom prilikom.. :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 24 nov 2013, 17:49

Poručio nam je da šutimo? Dobro Dzeko, mi tebi poručujemo da se boriš na terenu pa ti niko nece reci ni A ni onda kad imao najgori dan!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 24 nov 2013, 17:50

Alipasino je napisao/la:Dzeko ostani uzmi para kolko mozes boli te ****,uzivaj u zivotu.

Ja ba...eto, nema jadnik dovoljno novca treba ga žaliti, nije dovoljno zaradio do sad pa mu treba još.....ipak mora se čoja pobrinuti za sebe jer će živiti ko kornača stotinama godina pa da mu ne zafali keša... Čovjek već sad ima novca za minimalno 5 života tj. da se ponovo 5 puta rodi i doživi stotu..... a ko zna, možda mu je i to malo pa on konta da opskrbi sve do 3000-te :oops: Pogotovo ga mi trebamo žaliti i navijati, podržavati da bira pare umjesto fudbalskog statusa...super!

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 24 nov 2013, 17:52

ciza je napisao/la: trener ce dobit otkaz prije ili kansije a nas Edo ce ostat njega braca arapi vole
Ali kad novi trener dođe, Edin će opet klupu grijat ako se ne bude potrudio. Doduše njega izgleda boli neka stvar, zarađuje masne pare i to mu je izgleda najbitnije.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 nov 2013, 17:52

Johny je napisao/la:@ JaSamOpet

Ma Negredo je sigurno bolji igrac od Dzeke.Tehnicki je kvalitetniji , ima taj fudbalski smek kao vecina klasnih Spanaca a uz to izgara na terenu.Sama suradnja sa Aguerrom je dodatni bonus i siguran sam da ne postoji promil sanse da taj tandem ugrozi Dzeko.

Njemu je najbolje da ode u manju sredinu , u klub gdje ce igraci trcati za njega jer je ocito to jedini recept kako Dzeko moze imati zavidnu statistiku i biti na glasu.Uzeo je pare u Cityu mislim da mu prioritet mora biti Brazil, u koliko ostane u Cityu a Ibisevic nastavi ovako igrati i truditi se , mislim da varijanta sa 1 napadacem ne bi uopste bila losa ;)

Ne hejtam Dzeko da neki ne pomisle, volim ga vise nego i jednog igraca u nasoj reprezentaciji ali sami nasi mediji od njega su pravili spoj Maradone i Pellea.

Ocito je i Beogradska hostaplerka imala utjecaj na njegovo "zalaganje" na terenu , no o tome drugom prilikom.. :mrgreen:
Ovaj gori od onog @Rv Persija.Negredo tehnicki kvalitetniji :shock: ,yebem te tehniko kad te volovi vuku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 24 nov 2013, 17:54

SalePD je napisao/la:
ciza je napisao/la: trener ce dobit otkaz prije ili kansije a nas Edo ce ostat njega braca arapi vole
Ali kad novi trener dođe, Edin će opet klupu grijat ako se ne bude potrudio. Doduše njega izgleda boli neka stvar, zarađuje masne pare i to mu je izgleda najbitnije.
nista onda arapi ce morat dovesti Ibrakovica,uz teorju koju je predocio u knjigu nas Edo bi dao 40 golova.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 24 nov 2013, 17:55

I ja se zakocih pri epitetima u vezi Negreda i stadoh ...

JaSamOpet
Kontakt:

Post Postao/la JaSamOpet » 24 nov 2013, 17:56

Alucard je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Dzeko ostani uzmi para kolko mozes boli te ****,uzivaj u zivotu.

Ja ba...eto, nema jadnik dovoljno novca treba ga žaliti, nije dovoljno zaradio do sad pa mu treba još.....ipak mora se čoja pobrinuti za sebe jer će živiti ko kornača stotinama godina pa da mu ne zafali keša... Čovjek već sad ima novca za minimalno 5 života tj. da se ponovo 5 puta rodi i doživi stotu..... a ko zna, možda mu je i to malo pa on konta da opskrbi sve do 3000-te :oops: Pogotovo ga mi trebamo žaliti i navijati, podržavati da bira pare umjesto fudbalskog statusa...super!
vjeruj mi , pare brzo izcure , a mislim da je i on to shvatio , zato je vjerovatno još uvjek u cityju . kada živiš život poput njega , tvoji troškovi se usklade sa tvojom zaradom .. sigurno da bi on morao malo spustiti svoj standard života kada bi ga manje plaćali .. no šta se može , ako je njegov izbor da postane teška sprdačina od igrača poput chamakha , bendtnera i ostale ekipe , a da trpa lovu u džep onda se ja neću ni brinuti kako on igra , niti ću gledati njegove utakmice .
harishp je napisao/la:
Johny je napisao/la:@ JaSamOpet

Ovaj gori od onog @Rv Persija.Negredo tehnicki kvalitetniji :shock: ,yebem te tehniko kad te volovi vuku.
jeste , edin je tehnički kvalitetniji , koji kada prima loptu ona se odbija od njega k'o da mu je noga od drveta. možda je edin iz 2009 imao tehniku , današnji edin ne može preći nikoga na način na koji je to uradio negredo pri drugom golu danas.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 24 nov 2013, 17:56

Meni je Dzeko kompletniji od Negreda jer zna s obe noge podjednako, precizniji sut nije samo krkanski iz sve snage, ima bolji pregled igre, jednostavno Dzeko je napadac s pedigreom i to ce opet doc na svoje ;)

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 24 nov 2013, 17:58

Batko je napisao/la:Poručio nam je da šutimo? Dobro Dzeko, mi tebi poručujemo da se boriš na terenu pa ti niko nece reci ni A ni onda kad imao najgori dan!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dzeko ne igra za klub tvog taje, ne placa mu tvoj tajo racune i zato nemas pravo na bilo koji nacin savjetovati profesionalnog nogometasa kako da igra. Ili da uopste igra jer to je njegov problem ...

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 24 nov 2013, 17:58

robijas_Ri je napisao/la:Meni je Dzeko kompletniji od Negreda jer zna s obe noge podjednako, precizniji sut nije samo krkanski iz sve snage, ima bolji pregled igre, jednostavno Dzeko je napadac s pedigreom i to ce opet doc na svoje ;)
Edin se svojom slabijom nogom koristi bolje nego većina napadača koji spadaju među najbolje u Evropi. To mu je jedna od najvećih vrlina u igri.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 nov 2013, 18:00

Negredo je prosječan igrač koji je u dobroj formi i to dobro koristi,Džeko je klasa u odnosu na Španca ali u ovom trenutku je totalno van forme a što je najgore ne pokazuje nikakav napredak.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], denza i 41 gost.