NK Široki Brijeg
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Momci, sretno danas i da nam komsijama opet obezbijedite vice-sampionsku titulu na vrijeme..

-
felix123
- Kontakt:
Drago mi je Skripari ne odgovaraju na peovokacije ove bagre sto nam je dosla u goste Goooooool
bolji ste mozete vi to lagano privest kraju
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Samo silujte nase vice-sampione momci...
Nego, iskreno, meni nikako nije jasno, kako Siroki.B koji moze biti uzor svima u ovoj ligi, po mnogo cemu, nije u stanju ovaj teren dovesti u adekvatno stanje, po UEFA propisima. Nemojte me pogresno razmunjeti, mozda ima to vec sve, ali ovo sto ja vidim preko TV je odron...
Imam osjecaj da fali drenaza terenu...
Nego, iskreno, meni nikako nije jasno, kako Siroki.B koji moze biti uzor svima u ovoj ligi, po mnogo cemu, nije u stanju ovaj teren dovesti u adekvatno stanje, po UEFA propisima. Nemojte me pogresno razmunjeti, mozda ima to vec sve, ali ovo sto ja vidim preko TV je odron...
Imam osjecaj da fali drenaza terenu...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
haj se jos malo vadite na sudjenjeZZtop10 je napisao/la:Bjelica ih je dobro pripazio na derbiju....
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mariiiiiiiiiiiiiiiiiić
U sarajevu nista novo
trpaj levate
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 24 nov 2013, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Ima li teme na forumu da se ti nisi nekome žetoniro?KenoRob je napisao/la:bolji ste mozete vi to lagano privest kraju
Mirko Marić i Armin Hodžić najbolji napadači PLBiH i nadam se uskoro A reprezentativci a zajedno imaju godina ko Wagner.
DRUG NEBI TI PUNCA
3 teme svako kolobagrcavi je napisao/la:Ima li teme na forumu da se ti nisi nekome žetoniro?KenoRob je napisao/la:bolji ste mozete vi to lagano privest kraju
Mirko Marić i Armin Hodžić najbolji napadači PLBiH i nadam se uskoro A reprezentativci a zajedno imaju godina ko Wagner.
celik, protivnik zelje, protivnik sarajeva
nekad i vise ako ima sta zanimljivo...
neko pitanje?
- invincible1921
- Kontakt:
e haj sad pitari i tan tisina,niste stovrili sansu za 90 min,sramota bi bila da ekipa poput vas bude prvak bilo cega 
=\_1921_/=
Dobra utakmica naših. Svi su nekako držali razinu, mozda malo ispod razine ostalih Landeka i Blajić. Ono što se promjenilo, zadnjih par kola, je trka, rastrčani smo igramo presing na loptu, i dijelujemo fizički spremni za taj tempo. Šteta što nismo zabili još jedan gol nekako 3-0 zvuči. Zaslužili smo. Imam osjećaj da teren nije bio onako loš da bi nakantali sarajevo , nije nam odgovaralo nismo mogli razviti igru. Sarajevo totalni odron, niti igre, ni trke, ništa 0. Olimpic, Borac, Željo, Zrinjski svi su bolji od njih... Naravno i mi, službeno. Pose&u gaće kada dođu na noge Širokom. Kao što rekoh ranije, Divovi među svojom rajom, na terenu palčići

Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
Hudnik, nikad dočekati uspjeh svog kluba, pa se raduješ tuđoj nesreći... Ali naviko si.KenoRob je napisao/la:3 teme svako kolobagrcavi je napisao/la:Ima li teme na forumu da se ti nisi nekome žetoniro?KenoRob je napisao/la:bolji ste mozete vi to lagano privest kraju
celik, protivnik zelje, protivnik sarajeva
nekad i vise ako ima sta zanimljivo...
neko pitanje?
Danas Široki dobar, Zakarić me pozitivno iznenadio, a Marić je samo potvrdio svoju klasu.
DRUG NEBI TI PUNCA
Steta sto ih nismo jos vise napunili ali ajd,Soldo i 6.prvenstvenu utakmicu bez gola,ali i kako ce ih primiti kad je ispred njega Jozo Spikic
Odlicna utakmica,Mirko mora ostati prvi napadac,Kreso trazi novi klub
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Bio sam na utakmici sinoć, zasluzeno je Marić izgurao Krešu. Bori se stvarno nema priče, koliko je samo pretrčao i uzeo lopti, još 2x zabio.Android je napisao/la:Steta sto ih nismo jos vise napunili ali ajd,Soldo i 6.prvenstvenu utakmicu bez gola,ali i kako ce ih primiti kad je ispred njega Jozo Spikic![]()
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Pomladiš ekipu, daš šansu momcima koji su gladni, koji žele igru, koji žele pobjedu, koji žele trčat i trude se..
s time malo skineš opterećenje i otvoriš prostora Wagneru jer se ostali dobro kreću i teško je onda to čuvat što smo vidjeli i jučer koliko je prostora bilo po strani kad se svi zbijaju unutra da pokriju wagnera onda slabo koja ekipa moze pokriti i marića, zakarića i ćorića..
daj malcima da igraju i dobijes ovo sto dobijes..ovo odavno čekam..lijepa serija, lagana pobjeda (i to nad sarajevom), dosta ljudi na tribinama, odlicno navijanje skripare i kompletno ignoriranje hordih zla..
i sta ima bolje i sta boli vise (njih)?
svaka čast dečki, samo naprijed!
s time malo skineš opterećenje i otvoriš prostora Wagneru jer se ostali dobro kreću i teško je onda to čuvat što smo vidjeli i jučer koliko je prostora bilo po strani kad se svi zbijaju unutra da pokriju wagnera onda slabo koja ekipa moze pokriti i marića, zakarića i ćorića..
daj malcima da igraju i dobijes ovo sto dobijes..ovo odavno čekam..lijepa serija, lagana pobjeda (i to nad sarajevom), dosta ljudi na tribinama, odlicno navijanje skripare i kompletno ignoriranje hordih zla..
i sta ima bolje i sta boli vise (njih)?
svaka čast dečki, samo naprijed!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Sta je sa Jesom,ozljeda ili je skroz ispao iz sastava?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Da ga Bog da nema od GospeAndroid je napisao/la:Sta je sa Jesom,ozljeda ili je skroz ispao iz sastava?
Slijedeće kolo ako se uzmu sva tri boda u Prijedoru, i ako Borac uzme bod u Sarajevu, eto nam jesenske titule... 
mogu li se gdje vidjeti golovi marica?
drago mi je za njega da je konacno pogodio. ako se nevaram ovo su mu prvi golovi ove sezone. nadam se da ce zacementirati svoju poziciju u prvoj postavi.
a vidim i spikic od pocetka sezone igra redovno, a po komentarima se moze vidjeti da igra vrlo dobro. momak ima sve potrebno da postane vrlo kvalitetan stoper u buducnosti.
drago mi je za njega da je konacno pogodio. ako se nevaram ovo su mu prvi golovi ove sezone. nadam se da ce zacementirati svoju poziciju u prvoj postavi.
a vidim i spikic od pocetka sezone igra redovno, a po komentarima se moze vidjeti da igra vrlo dobro. momak ima sve potrebno da postane vrlo kvalitetan stoper u buducnosti.
Jel ima istine u tome da je Arežina vaš.