Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
Dobro je, sad makar znamo da je ziv, nadam se da ce nakon ovog meca stvari krenuti bolje, Stevke nam je potreban u Brazilu, to je nas veliki talenat, valjda se sad malo i sredio u glavu. Vidii je, izgleda, da od mundijala nece biti nista ako se ne probudi, vjerujem da ce biti sve bolji u nastavku primere.
Kad dobije pravu šansu, a dobiće je, mora je iskoristiti. Večeras je u onih desetak minuta trčao kao navijen, samo mu treba malo veća minutaža.Mozambik je napisao/la:vjerujem da ce biti sve bolji u nastavku primere.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa i on je sam izgledao vidio kolko je sati, nema ti repke, nema mundijala ako ne igras. Pocinje polako da se vraca, prvo trener izjavi da je bio dobar na treningu, ubaci ga u igra a on trci ko navijen, znaci da je skontao da se mora nametnuti. Kvalitete ima, to svi znamo, ocigledno je bio problem u zalaganju, ako to promjeni ne sumnjam da ce se kako sezona bude odmicala i ustaliti u prvom timu.Virtu4l je napisao/la:Kad dobije pravu šansu, a dobiće je, mora je iskoristiti. Večeras je u onih desetak minuta trčao kao navijen, samo mu treba malo veća minutaža.Mozambik je napisao/la:vjerujem da ce biti sve bolji u nastavku primere.
navodno steva pocije
Gdje si pročitao
Sent from my C6506 using Tapatalk
Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Neću da se radujem unaprijed ali danas Elcheu ne igraju četiri vezna igrača zbog suspenzija i povreda. Carles Gil (inače član U21 španske repke koju smo dobro upamtili) je igrač Valencie na pozajmici u Elcheu, tako da nema pravo igrati danas protiv svog kluba, a inače igra na Stevinoj poziciji, tako da bi možda mogao Miroslav da dobije značajniju minutažu, ali nikad se ne zna.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- Goalgetter
- Kontakt:

Marca ga je najavila u prvih 11.
- Principatus
- Kontakt:
Daj boze da ga krene ponovo, toliko bi nam bio bitan na desnoj strani, posebno kad je u formi kao protiv Wales. Nas najbolji U21 reprezentativac prosle ekipe, ako on ne uspije ko ce onda?
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 24 nov 2013, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
risingforce
- Kontakt:
Alineación #ElcheCF: Herrera, Damián, Botía, Lombán, Albacar; Márquez, C.Sánchez, Rivera; Fidel, Stevanovic y Boakye
Zadnja izmjena: risingforce, dana/u 24 nov 2013, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Zalijepite link...
Stevo, danas je sve ili ništa.... Pravi im malu djecu..,
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stevo, danas je sve ili ništa.... Pravi im malu djecu..,
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Da mi je neko prico da cu gledat Elche od pocetka
. Hajde Stevo pokazi sta znas!
E sad je sve na Miroslavu, nek' pokaže šta zna.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ovo je dobra vijest, pokazi sad Miroslave da si za prve postave.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sretno momcino, nacija ocekuje puno. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hvalim te Boze. Nemam snage da gledam jos jednu tekmu nakon ove sramote u Velsu, ali sretno mu. Mora se dokazat danas.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 24 nov 2013, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Stevo u prvih 10 minuta leti po terenu rastrcan borben vidi se da je zeljan igre

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
samo pazi da ga ne zamijeniš sa igračem sa brojem 2 , igra desnog beka odmah iza steve , ima isto čupavu frizuru i iz daljine ih je lako pomiješatiYucca je napisao/la:Stevo u prvih 10 minuta leti po terenu rastrcan borben vidi se da je zeljan igre![]()
JaSamOpet je napisao/la:samo pazi da ga ne zamijeniš sa igračem sa brojem 2 , igra desnog beka odmah iza steve , ima isto čupavu frizuru i iz daljine ih je lako pomiješatiYucca je napisao/la:Stevo u prvih 10 minuta leti po terenu rastrcan borben vidi se da je zeljan igre![]()
Necu druze vidio sam gdje Stevo igra
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
Boskvalitet
- Kontakt:
evo link ko zeli da gleda
http://www.sportlemon.tv/20131124/vv529 ... 91369.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportlemon.tv/20131124/vv529 ... 91369.html" onclick="window.open(this.href);return false;