Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Koigrazaraju
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
EDIN DŽEKO je fudbaler svjetske klase, a to je dokazao mnogo puta i u us.anom citiju je on donio titulu kada je ostao skoncentrisan do kraja i postigao kljucni pogodak iz veoma teske situacije a to mogu samo veliki igraci.
Ne znam kakav ga peh prati otkad je presao u Englesku,mada licno smatram Mancinija glavnim krivcem jer ga je ostavljao na klupi kad je bio na vrhuncu forme, ali u jedno sam siguran - a to je da cemo gledati opet onog naseg starog Dzeksona i da njegovo vrijeme jos nije proslo kao sto neki misle.
Ne znam kakav ga peh prati otkad je presao u Englesku,mada licno smatram Mancinija glavnim krivcem jer ga je ostavljao na klupi kad je bio na vrhuncu forme, ali u jedno sam siguran - a to je da cemo gledati opet onog naseg starog Dzeksona i da njegovo vrijeme jos nije proslo kao sto neki misle.
Yucca je napisao/la:RvPersie je napisao/la:za JasamOpet
1) Pellegrini je Džeki dao samo 2 ipo utakmice šanse. Poslje odlične predsezone. Prva protiv Newcastla-e Džeko proglašen igračem utakmice,. Druga Cardiff Džeko pogodio u 52, zamjena 67 Negredo. Džeku je zamjenio zbog grešaka odbrane. 3 tekma. Poslje slabih privih 45 min mijenja Džeku i ubacuje Negreda. Znači nije mu dao čak ni te 2 utakmice ipo. Od tad dalje nenormalno forsira Negreda. I dao mu šansu, ozbiljno ??
2) A ti legendo ako ti je teško razumjet da če njegov bivši suigrač iz Seville i ostali suigrači iz repke igrati više na Negreda nego na Džeku to je tvoj problem. Dovoljno je pogledat tekmu i ljijepo se vidi čovjek na 5 m od gola ŠPA nedaju. Kod Negreda obratno.
3) Uvjek su postojali klanovi Ibrahimović piše u svojoj knjizi. Da kad je došao u Inter Brazilci i Argentinci nisu ni pričali zajedno niti ručali. Da je Ibra lično otišao kot Moratija i on ih nasilu ujedinio. Ali eto ti genijalac znaš bolje, klanovi nepostoje. Posebno kad 7 od tih 8 ne zna engleski da progovori. Vjerovatno je Ibro namjerno slago milione.
4) Džeko da bi uspio u City-u mora biti duplo bolji od Negreda nešto kao Ibrahimovic u svim svojim klubovima ili ti npr. u Interu kad je izbacio 1 napadača BRA i 1 napadača ARG iz prve postave. Ako nisi toliko superioran a Džeko to nije forsirat če se ŠPA/ARG to jest Negredo. Kad još imas trenera koji nikad u životu nije trenirao ekipu koja nije iz SPA ili LAT AMERIKA i koji ga je doveo slika je još jasnija.
5) Negredo je LIMITIRAN IGRAČ. Desna noga mu je neupotrebljiva osim za gol sa 3,4 m ili ti TAP IN. Jeste malo jači na tehnici i može više trčat CARDIO. ALi nije ni blizu superioran. I Džeko bi dao 1 gol danas glatko ako ne i više.
6) Manchester United sada igra sa Januzajem i Chicharitom važnu tekmu u gostima. Džeko nije ništa lošiji od njih dvojice. Ne dat takvom igraču šansu poslje 2:0 ane 5:0 je uvreda nevidjena.
7) I da čak i u Chelsiju bi mu bilo bolje ( Torres koji je 2 godine izvan forme, 32-godišnji ETO i Ba, Džeko glatko bi se borio sa Torresom za 1 napadača ). Arsenal, Wenger bi rasporedio minutažu Džeke i Girouda realno. Da o Dortmundu ne govorimo. Dali stvano misliš da bi Dortmund kupio 2 napadača Džekine kvalitete. Uklopio bi se on brzo ne sekiraj se ti.
Šta ti nije jasno ??
+1
-1
Da nije Dzeko nas i da navijas za City znas kad bi napisao ovako nesto.. Nikad
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
"Forsira" Negreda?Pellegrini je Džeki dao samo 2 ipo utakmice šanse. Poslje odlične predsezone. Prva protiv Newcastla-e Džeko proglašen igračem utakmice,. Druga Cardiff Džeko pogodio u 52, zamjena 67 Negredo. Džeku je zamjenio zbog grešaka odbrane. 3 tekma. Poslje slabih privih 45 min mijenja Džeku i ubacuje Negreda. Znači nije mu dao čak ni te 2 utakmice ipo. Od tad dalje nenormalno forsira Negreda. I dao mu šansu, ozbiljno ??
Jest eto, samo je te dvije i po utakmice dobio i nikad vise minute na terenu od tada nije imo.
Imao je Dzeko prednost vise nego te "dvije i po" utakmice sto ti hoces da drugi misle. Jesil mozda zaboravio da je on dobio sansu protiv Bayerna umjesto Negreda, najjaceg protivnika protiv kojeg su imali do sada ove sezone? Pred tu utakmicu sam se dero na televizor "Molim te potrudi se veceras, Edine. MOLIM TE!" Ali bio je katastrofa i po tu noc. Negredo ga zamijenio oko 60te minute i mada da su na kraju City popusili 3-1, Negredo je zabio taj Citijev gol. Od tada sam znao da ga je Negredo savladao. Covjek posteno izborio mjesto u prvih 11 i stavio Edina na klupu, a ocekivano vamo se bune da je to zato sto on Spanski prica.
Zadnja izmjena: ZgemboAdislic, dana/u 24 nov 2013, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
A sta je razlog losih partija Dzeke u reprezentaciji ?
Protiv Argentine katastrofa.. Protiv Litvanije do onog prodora sa strani isto nista.. Protiv Slovacke obje utakmice los..
Protiv Argentine katastrofa.. Protiv Litvanije do onog prodora sa strani isto nista.. Protiv Slovacke obje utakmice los..
Ma on je sam krvi ne trudi se na treninzim, forma pala, los kako u Cityu tako i u reprezentaciji, niko drugi nije krvi. Ne vidim sta drugo moze da bude.totasef1 je napisao/la:A sta je razlog losih partija Dzeke u reprezentaciji ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Da ti ja odgovorim vrlo jednostavno. Negredo je trenutno miljama ispred Edina i stavljanje Negreda na klupu bi bio grijeh prema fudbalu.RvPersie je napisao/la:za JasamOpet
1) Pellegrini je Džeki dao samo 2 ipo utakmice šanse. Poslje odlične predsezone. Prva protiv Newcastla-e Džeko proglašen igračem utakmice,. Druga Cardiff Džeko pogodio u 52, zamjena 67 Negredo. Džeku je zamjenio zbog grešaka odbrane. 3 tekma. Poslje slabih privih 45 min mijenja Džeku i ubacuje Negreda. Znači nije mu dao čak ni te 2 utakmice ipo. Od tad dalje nenormalno forsira Negreda. I dao mu šansu, ozbiljno ??
2) A ti legendo ako ti je teško razumjet da če njegov bivši suigrač iz Seville i ostali suigrači iz repke igrati više na Negreda nego na Džeku to je tvoj problem. Dovoljno je pogledat tekmu i ljijepo se vidi čovjek na 5 m od gola ŠPA nedaju. Kod Negreda obratno.
3) Uvjek su postojali klanovi Ibrahimović piše u svojoj knjizi. Da kad je došao u Inter Brazilci i Argentinci nisu ni pričali zajedno niti ručali. Da je Ibra lično otišao kot Moratija i on ih nasilu ujedinio. Ali eto ti genijalac znaš bolje, klanovi nepostoje. Posebno kad 7 od tih 8 ne zna engleski da progovori. Vjerovatno je Ibro namjerno slago milione.
4) Džeko da bi uspio u City-u mora biti duplo bolji od Negreda nešto kao Ibrahimovic u svim svojim klubovima ili ti npr. u Interu kad je izbacio 1 napadača BRA i 1 napadača ARG iz prve postave. Ako nisi toliko superioran a Džeko to nije forsirat če se ŠPA/ARG to jest Negredo. Kad još imas trenera koji nikad u životu nije trenirao ekipu koja nije iz SPA ili LAT AMERIKA i koji ga je doveo slika je još jasnija.
5) Negredo je LIMITIRAN IGRAČ. Desna noga mu je neupotrebljiva osim za gol sa 3,4 m ili ti TAP IN. Jeste malo jači na tehnici i može više trčat CARDIO. ALi nije ni blizu superioran. I Džeko bi dao 1 gol danas glatko ako ne i više.
6) Manchester United sada igra sa Januzajem i Chicharitom važnu tekmu u gostima. Džeko nije ništa lošiji od njih dvojice. Ne dat takvom igraču šansu poslje 2:0 ane 5:0 je uvreda nevidjena.
7) I da čak i u Chelsiju bi mu bilo bolje ( Torres koji je 2 godine izvan forme, 32-godišnji ETO i Ba, Džeko glatko bi se borio sa Torresom za 1 napadača ). Arsenal, Wenger bi rasporedio minutažu Džeke i Girouda realno. Da o Dortmundu ne govorimo. Dali stvano misliš da bi Dortmund kupio 2 napadača Džekine kvalitete. Uklopio bi se on brzo ne sekiraj se ti.
Šta ti nije jasno ??
Dzeko sve najbplje u zivotu ti zeli Alipasino.Ostavljam te na miru a ostali bi isto trebali da malo ohlade.ima milion tema a Dzeku pustite na miru.Zatvori ovu temu zivotati jer znam garant da i on ovo cita i kuha u sebi u stilu dok sam vam valjo dizali ste me u nebesa eto sad nisam u formi ili imam problema i zaboli vas rinaka za mnom.Ukidaj temu hljeba ti.
Aferim.Alipasino je napisao/la:Dzeko sve najbplje u zivotu ti zeli Alipasino.Ostavljam te na miru a ostali bi isto trebali da malo ohlade.ima milion tema a Dzeku pustite na miru.Zatvori ovu temu zivotati jer znam garant da i on ovo cita i kuha u sebi u stilu dok sam vam valjo dizali ste me u nebesa eto sad nisam u formi ili imam problema i zaboli vas rinaka za mnom.Ukidaj temu hljeba ti.
Znam da nije moguće, ali bilo bi lijepo.
I još, ako slučajno čitaš ovo,mnogo je više onih koji su i sada iza tebe, samo su ovi glasniji.**** ga.
totasef1 je napisao/la:A sta je razlog losih partija Dzeke u reprezentaciji ?
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Svakom u životu treba jedna Amra
No hard feelings 
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
E jadnici moji imate li vi svoj zivot uopste? Ocito nemate dok ovoliko vremena imate da ga gubite pisajuci nebuloze po forumu. Zalosni ste u najmanju ruku. Covjek nije u formi. Njemu igra Citya jednostavno ne odgovara i kraj price. Ali zapamtite jednu recenicu-Forma je trenutna, ali klasa zauvijek ostaje. A Dzeko je klasa i to niko na svijetu osporiti nemoze. Ja smijem ruku u vatru staviti da Dzeko vec zna ime novog kluba i ceka se prelazni rok da se objavi gdje ide. Nije budala da ostaje u timu gdje se jednostavno ne uklapa. Pellegrini se sad "cupa" nakon loseg starta sezone i to je razlog zasto sad forsira Negreda i Aguera. A Dzeko se vec u januaru vraca na stare staze. Staze slave. A gdje ce te vi biti> U rupama, ko i do sad.
Bolje vam je bavite se bitnijim stvarima u zivotu a ne Dzekom koji vas je fakticki odveo na toliko zeljeno svjestsko prvenstvo. Al mi smo nezahvalan narod do srzi
Tuga fakat.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Džekson uskoro u Fulhamu, opširnije na portalima ovih dana.
Ima ljudi koji ne silaze Dzeki sa qrca, koja ga dizu u nebesa i kad je najgori i njihovo ulizivanje je plod njegove arogancije.
Dzeko je klasa i u to nema sumnje, kad tad ce proraditi i mi to jedva cekamo.
Ali njegov nedostatak zalaganja kako u reprezentaciji tako i u klubu nikom ne godi.
Sad vi to mozete poricati i okretati plocu, ali trenutno je realnost da Edin nije oznojio dres kako treba vec dugo vremena.
Dzeko je klasa i u to nema sumnje, kad tad ce proraditi i mi to jedva cekamo.
Ali njegov nedostatak zalaganja kako u reprezentaciji tako i u klubu nikom ne godi.
Sad vi to mozete poricati i okretati plocu, ali trenutno je realnost da Edin nije oznojio dres kako treba vec dugo vremena.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Pa i takav kako ga nazivate "nikakav" je utakmicu u Litvaniji rijesio jednim potezom 
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Ključna riječ Litvanija. Pametnom dosta.amcibald je napisao/la:Pa i takav kako ga nazivate "nikakav" je utakmicu u Litvaniji rijesio jednim potezom
Danas nije dobio priliku, nije ni mogao s obzirom da su Spursi fasovali. Biće bolje (u nekom drugom klubu).
- Goalgetter
- Kontakt:

Sa ovavkom lakocom je i Edin nekada busio protivnicke mreze.
I te kako jeste, dok je imao volje i želje.
Ljudi boga psuju, pljuju.. ali kritikovat dzeku je veci grijeh ovdje na forumu. Svi kriticari, "pljuvaci" jedva cekaju da dzeko proradi, vjerujem.
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Edin Dzeko maneken za adidas

Nemoj te se brinuti raja...Dzeko ide u manekene.
Ja znam licno, da sam se davno prestao brinuti o nasem dijamantu..njemu lijepo meni jos lijepse

Nemoj te se brinuti raja...Dzeko ide u manekene.
Ja znam licno, da sam se davno prestao brinuti o nasem dijamantu..njemu lijepo meni jos lijepse
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- samovasposmatram
- Kontakt:
sam je kriv, da se vise zalaze bilo bi i rezultata, to je tako u zivotu i to je tako u fudbalu, njemu je postalo sve svejedno ja da sam pape izbacio bi ga iz repke dok se ne vrati u formu, tako rade ozbiljne repke kao npr spanija sa torresom.
Sent from my GT-P5113 using Tapatalk
Sent from my GT-P5113 using Tapatalk
WHUFC
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], fukare987, Google [Bot], johntravolta123 i 12 gostiju.