FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fedeltafrotta » 24 nov 2013, 19:22

neka vam se igraci stide onih momaka koji su dosli da ih bodre. najveci hendikep veceras vam je povreda radovca, on i komazec su vam najbolji
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 nov 2013, 19:24

Očekivano! Kao što @miky reče, ovu sam utakmicu odgledao mirno, i nisam uopće razočaran jer ništa nisam ni očekivao...Pobjedio je bolji protivnik, ja sam se nadao (onako negdje 5%) da možemo neki remi izvući, ali i to bi bilo čudo...
Nedostatak kvaliteta nes prati još od ljeta, ali opet ne mogu da svatim dvije stvari; ako si profesionalni igrač kako ne znaš primiti loptu, haj desi se jednom ili dva puta da da pogriješiš, ali na prste možeš prebrojati koliko naši igrača imaju uspješnih primanja. Druga stvar su pasovi, ne možemo sastaviti četiri tačna dodavanja, pa onda kad imaju prazan prostor da pošalje kvalitetan pas, on dodaje kao da tri dana nije jeo.
Eto ovaj prvi dio se približio kraju, relativno sam zadovoljan. Neke stvari treba mjenjati, ništa na brzinu, uprava treba da odluči da li nastaviti ovako ili....

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 nov 2013, 19:25

sa komazecom nekako,bez njega nikako :lol: pa ne bi dali go 3 dana da se igralo,pokusaji sansi iz "izbi,nabi,guzva" situacija

stvarno steta za rdovca,nadam se da nije nesto ozbiljnije :(
=\_1921_/=

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 24 nov 2013, 19:27

Uskoro u prodaju knjiga pod nazivom "Moderni fudbal koji mnogi ne razumiju" by Husref Musemic vs Abdulah Oruc !

U knjizi se mozete procitati :

"Asistencije napadaca koje publika ne vidi " by Mahir Karic
"Moderna postavka igre u kojoj FKS dominira 90 minuta a ne opuca po golu" by Husref Musemic
"Moderni fudbal prema kojem se igraci fizicki spremaju za 20 minuta utakmice" by Abdulah Oruc

I jos mnogo toga od neshvaceni mistika modernog fudbala !

P.S. Do sada je jedino @hilmo uspio da shvati neke stvari jer je zadovoljan utakmicom u Mostaru protiv Zrinjskog sto znaci da je on vidio na terenu ono sto mnogi nisu. Cestitam momcino ti imas ideju da pratis trenerski dvojac FK SARAJEVO !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 nov 2013, 19:30

Bole me oci od utakmice. Tragedija.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 24 nov 2013, 19:31

Sabinho je napisao/la:Bole me oci od utakmice. Tragedija.
Ooooo Sabe gdje ti je jaran barcelofan odavno nije bilo onih pozdrava na vasoj temi za sekca itd. ahahahah sad cete opet imati kad.
:lol:

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 24 nov 2013, 19:32

http://www.pik" onclick="window.open(this.href);return false; .ba/artikal/9824313/mahir-karic/

Sto me nasmija :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: vjesnicar, dana/u 24 nov 2013, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 nov 2013, 19:33

PL BiH -1 je napisao/la:
Ooooo Sabe gdje ti je jaran barcelofan odavno nije bilo onih pozdrava na vasoj temi za sekca itd. ahahahah sad cete opet imati kad.
:lol: Daj sviju ti napisi jedan post od 18 redova da se malo smirim citajuci 8-)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 24 nov 2013, 19:42

Neka te tabela smiri :lol:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 24 nov 2013, 19:44

Eno već počeli prodavati igrače po piku :lol:
Ja te volim, volim Željo..

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 24 nov 2013, 19:47

Jeli Dino cekirao kartu za Cardif.. Pretpostavljam da ce na vasoj stranici sutra osvanuti naslov "Tan ulaze jos 55 milijardi u FKS i porucuje navijacima da se ne brinu" :lol:

p.s. Prvenstvo konacno postaje neregularno :mrgreen:
BUDI ŽELJO !!!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 24 nov 2013, 19:49

Balerine od igraca imamo i to je to, jednostavno nije mi jasno da makar zbog onih navijaca koji su otisli u onu selendru da nema ni 5% nekog truda kod igraca a o nekim elementina igre da ne govorim to je vec naucna fantastika ,druga stvar kod oba gola 4 nasa igraca stoje i gledaju kako protivnicki igrac ubacuje i drugi kako lagano ko na terminu posprema loptu :roll: Musemicu od srca zelim brz oporavak i hvala na svemu al ipak je vrijeme da prepusti nekom drugom da vodi , nadam se po mogucnosti jednog stranca,jer kad ti u 18 utakmica i jos par evropskih nisi vidio ni jednu postenu akciju onda kakvi god da su igraci nesto tu ne stima kod trenera i strucnog staba :| sve u svemu titula nije izgubljena jer smo ganjali borca a sad cemo komsinice uz obavezno par iskusnih prinova, nikavi juniori ,-2 nije nedostizno.
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 24 nov 2013, 20:41

PL BiH -1 je napisao/la:
De nam reci kakvu novost,senzaciju i kad ce nas se raspasti klub,kad cemo biti bez plata kao u Zelji? Nista se danas nije desilo sto mi vec nismo znali

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 24 nov 2013, 20:44

champions1921 je napisao/la:Jeli Dino cekirao kartu za Cardif.. Pretpostavljam da ce na vasoj stranici sutra osvanuti naslov "Tan ulaze jos 55 milijardi u FKS i porucuje navijacima da se ne brinu" :lol:

Tan jos nije ulozio na vasu zalost,samoi neki sicu na kafu dao i sponzorski ugovor,a de mi reci jesul vam plate isplatili? Jel Amar jos na odmoru,posto ste pricali da se vraca jer je umoran,nesto mu se oduzio odmor :lol:

emin82
Kontakt:

Post Postao/la emin82 » 24 nov 2013, 20:50

Citajuci po raznim portalima,prateci klub godinama i poznavajuci mnoge velikane kako od sportasa tako do obicnih ljudi,a danas je najteze biti covjek dosao sam do zakljucka da je vecina nas veliki sljam. Uvijek sam bio protiv vulgarnosti,ali kada vidim sta se i koliko psuje igracima,koliko se smije i pljuje po njima,a ljudi obavljaju svoj posao najbolje sto znaju kao i vecina normalnih ljudi zelim da porucim da Bog da svakom od pojedinaca bilo onako kako drugima zeli! Jedino je to posteno...a onaj gore vidi sve... Za tugu i jad u autobusu krivi su igraci ali pola ovih po forumu koji se igraju po njihovim zivcima. Za sve prave i iskrene navijace skidam kapu i svako dobro a ostalima neka se desi isto kao i momcima na terenu. Da se dize jedan Travancic a pljuje nas Dupovac i kao mi podrzavamo nasu djecu a do juce nam je valjao...Kako ljudi sve zaborave ...brzo zaborave.Toliko od mene...pametnom i previse.
Husrefe ziv i zdrav bio,ozdravi sto prije i idi...vec dugo mislim da si lose vodio ekipu a da igracki kadar uopce nije los....danas isto to mislim ali te molim kad krenes povedi i svoje igrace da bi ih spasio daljeg mucenja jer ovdje ni Mesi,ni Ronaldo,ni Ozil ne bi valjali... Pritisak je veci nego u najjacim ligama svijeta

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 24 nov 2013, 20:58

bacelonafan je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Jeli Dino cekirao kartu za Cardif.. Pretpostavljam da ce na vasoj stranici sutra osvanuti naslov "Tan ulaze jos 55 milijardi u FKS i porucuje navijacima da se ne brinu" :lol:

Tan jos nije ulozio na vasu zalost,samoi neki sicu na kafu dao i sponzorski ugovor,a de mi reci jesul vam plate isplatili? Jel Amar jos na odmoru,posto ste pricali da se vraca jer je umoran,nesto mu se oduzio odmor :lol:
Najnovija vijest je da se u Maleziji kontaju da danasnji dan proglase danom zalosti :lol:

Amar kaze da ste 5.

Pitao si za nokaut. Ovo je tehnicki na kraju sezone klasicni :lol:

Prokleta nedjelja sto bi Aki Rahimovski rekao.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 24 nov 2013, 21:00

emin82 je napisao/la:Citajuci po raznim portalima,prateci klub godinama i poznavajuci mnoge velikane kako od sportasa tako do obicnih ljudi,a danas je najteze biti covjek dosao sam do zakljucka da je vecina nas veliki sljam. Uvijek sam bio protiv vulgarnosti,ali kada vidim sta se i koliko psuje igracima,koliko se smije i pljuje po njima,a ljudi obavljaju svoj posao najbolje sto znaju kao i vecina normalnih ljudi zelim da porucim da Bog da svakom od pojedinaca bilo onako kako drugima zeli! Jedino je to posteno...a onaj gore vidi sve... Za tugu i jad u autobusu krivi su igraci ali pola ovih po forumu koji se igraju po njihovim zivcima. Za sve prave i iskrene navijace skidam kapu i svako dobro a ostalima neka se desi isto kao i momcima na terenu. Da se dize jedan Travancic a pljuje nas Dupovac i kao mi podrzavamo nasu djecu a do juce nam je valjao...Kako ljudi sve zaborave ...brzo zaborave.Toliko od mene...pametnom i previse.
Husrefe ziv i zdrav bio,ozdravi sto prije i idi...vec dugo mislim da si lose vodio ekipu a da igracki kadar uopce nije los....danas isto to mislim ali te molim kad krenes povedi i svoje igrace da bi ih spasio daljeg mucenja jer ovdje ni Mesi,ni Ronaldo,ni Ozil ne bi valjali... Pritisak je veci nego u najjacim ligama svijeta
De majke ti a drugima nije pritisak? Sta su oni balerine il curice da im se cuti,nije to jedna sezona iz sezone u sezonu su gori i gori,Dupovac strasan da ne nabrajamo njegove greske nije 2 tekme odigro da valja nasa djeca su najgora uvijek bila ni jedan mi nebi igro al nikad

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 24 nov 2013, 21:02

PL BiH -1 je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la:

Najnovija vijest je da se u Maleziji kontaju da danasnji dan proglase danom zalosti :lol:

Amar kaze da ste 5.

Pitao si za nokaut. Ovo je tehnicki na kraju sezone klasicni :lol:

Prokleta nedjelja sto bi Aki Rahimovski rekao.
Pises gluposto mi znamo da smo losi to niko ne spori sto se tice igre,al ti si najavio nas raspad a nije se odnosio na igru nego na Tana na klub upravu haha znaci lazes opet samo lazi Laki,reko sam ja davno ti si ubleha,mora bas covjek lud da bude tebi da vjeruje,jer nemas ni jedan provjeren info,al prerano se radujes ;) ima da te glava zaboli od nase uprave tokom zimske pauze,a posebno ce od Amara da vas glava zaboli
Zadnja izmjena: bacelonafan, dana/u 24 nov 2013, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 24 nov 2013, 21:04

adnanhz je napisao/la:Balerine od igraca imamo i to je to, jednostavno nije mi jasno da makar zbog onih navijaca koji su otisli u onu selendru da nema ni 5% nekog truda kod igraca a o nekim elementina igre da ne govorim to je vec naucna fantastika ,druga stvar kod oba gola 4 nasa igraca stoje i gledaju kako protivnicki igrac ubacuje i drugi kako lagano ko na terminu posprema loptu :roll: Musemicu od srca zelim brz oporavak i hvala na svemu al ipak je vrijeme da prepusti nekom drugom da vodi , nadam se po mogucnosti jednog stranca,jer kad ti u 18 utakmica i jos par evropskih nisi vidio ni jednu postenu akciju onda kakvi god da su igraci nesto tu ne stima kod trenera i strucnog staba :| sve u svemu titula nije izgubljena jer smo ganjali borca a sad cemo komsinice uz obavezno par iskusnih prinova, nikavi juniori ,-2 nije nedostizno.
a brate samo se malo zapitaj sto ih boli k***c..
Pa logicno kad su "skoro svi" sa strane,sta jednom Travancicu,Tadejovicu,Todorovicu i mnogim ostalim znaci Listica..
U tome je problem sto su danas mogli ginuti samo Dupovac i Radovac.... ostalo 0 bodova
Nadam se da si razumio poruku moga posta...Malo imate "nasih" igraca koji su iz ovog grada..
pozz
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 24 nov 2013, 21:07

Nemoj se sikirati bice para. Je.be.s vasu djecu talenti su po maleziji razbacani.

Kad si znao da ste ka.rina sto nam nerece da vec prosle sedmice krenemo da vas prcamo. Sve vi znate kad ste donji. Kako se lijepo umacite. Kako ste sad fini. Uh rodila vas majka.

Kad znas stvari bolje ti je da se kontas mozete li do Evrope. Olimpik se pojacava. Zrinjski i Siroki su za vas ustanove. Borac galadan ce ispred vas zavrsiti a o sampionu cu na njegovoj temi.

Nego znas li kakav vam je gostujuci kalendar u 2014?

Neka sam ja tebi izvlakusa. Neka sam ja tebi bitan. Cucemo se za Tandzaru kad se bude pehar na Grbavici nosao.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, mma_hz, napoleon72, NeRi_K, pitara, Posejdon, Sazg i 65 gostiju.