Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Re: Miroslav Stevanović
Hajde Miroslave, zasluzujes Brazil zato se dokazi!
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Stevanovic ako nastavi igrati za svoj klub onda ce sigurno naci svoje mjesto za put u Brazil! protiv Valencie igra od pocetka,u zadnje vrijeme igra sve vise i polako se vraca..... mlad je ima za njega jos vremena,ali sam se bio prepao da ce se tesko izvuci iz one agonije neigranja...
Miroslav Stevanović
Stevo kao i uvijek pruža sve od sebe, rastrčan i dosta se trudi ali njegov tim kao i on nisu nešto previše kvalitetni da bi mogli stvoriti nešto ozbiljnije protiv tima Valencije....
Dakle za sada Stevo nije pokazao nešto sto bi mu moglo osigurati mjesto u prvih 11...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dakle za sada Stevo nije pokazao nešto sto bi mu moglo osigurati mjesto u prvih 11...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo ga zamjenjen oko 55, 56 minuta.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Majku hebo ovaj desni bek nije za 50 min poslao 2 lopte na Stevu....
I evo dok ga izvede podje se ganjati i desno krilo...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
I noga u guz.icu je korak naprijed
Dobro se ikako oznojio 
Edit: Haman im nafakali bio,evo već vode

Edit: Haman im nafakali bio,evo već vode

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Može se Stevina partija nazvati solidnom, bio je jako borben, pretrčao je mnogo, čas u napadu, čas u odbrani, a imao je i tri osvojene lopte. Puno defanzivnih zadataka i trčanja napad-odbrana-napad je uticalo na to da se brzo umori.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!

Evo jedna Stevina fotka sa utakmice.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Završeno, pobjeda Elchea od 2-1.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Ajde Mikiiiiiii ! 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Sada kada je poceo igrati tek nema nista od poziva Susica, prijeti mu sudbina Rahimica
. Treba se ugledati na Zahirovica i nac kakvo mjesto na tribinama
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Šikaniraju ga k'o Džeku i Teletovića.gringobih je napisao/la:Majku hebo ovaj desni bek nije za 50 min poslao 2 lopte na Stevu....![]()
![]()

Skoro pa nevidljiv. Rastrčan jeste, al' samo to. Ništa danas nije pokazao, no bitno je da je konačno počeo jednu utakmicu. Nadam se da će i u budućnosti biti u planovima trenera; drugačije sigurno neće podići samopouzdanje i povratiti formu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nisam siguran ali Stevanovic nije imao vise od 5 dodira sa loptom za 50 minuta...A tu nije bas sve do njega...Monolog je napisao/la:Šikaniraju ga k'o Džeku i Teletovića.gringobih je napisao/la:Majku hebo ovaj desni bek nije za 50 min poslao 2 lopte na Stevu....![]()
![]()
I evo dok ga izvede podje se ganjati i desno krilo...![]()
![]()
Skoro pa nevidljiv. Rastrčan jeste, al' samo to. Ništa danas nije pokazao, no bitno je da je konačno počeo jednu utakmicu. Nadam se da će i u budućnosti biti u planovima trenera; drugačije sigurno neće podići samopouzdanje i povratiti formu.

Ne znam ali mi mirise da on u ovaj klub nije dobro dosao...
Puno je mistike tu od kako je presao(posudba) u Elche...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Tamam takogringobih je napisao/la:Nisam siguran ali Stevanovic nije imao vise od 5 dodira sa loptom za 50 minuta...A tu nije bas sve do njega...Monolog je napisao/la:Šikaniraju ga k'o Džeku i Teletovića.gringobih je napisao/la:Majku hebo ovaj desni bek nije za 50 min poslao 2 lopte na Stevu....![]()
![]()
I evo dok ga izvede podje se ganjati i desno krilo...![]()
![]()
Skoro pa nevidljiv. Rastrčan jeste, al' samo to. Ništa danas nije pokazao, no bitno je da je konačno počeo jednu utakmicu. Nadam se da će i u budućnosti biti u planovima trenera; drugačije sigurno neće podići samopouzdanje i povratiti formu.![]()
Ne znam ali mi mirise da on u ovaj klub nije dobro dosao...
Puno je mistike tu od kako je presao(posudba) u Elche...

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hahaha eno Zahir se pravi da ima povredu da slucajno ne bi nastupio pa da ostane bez pozivaDonCorleone je napisao/la:Sada kada je poceo igrati tek nema nista od poziva Susica, prijeti mu sudbina Rahimica. Treba se ugledati na Zahirovica i nac kakvo mjesto na tribinama
.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nista od njega.
mislim da se možda baš njemu desilo ono najgore .. nakon što je otišao iz seville , nema više spahe (koji je otišao već u januaru) , ne zna jezik niti se može povezati s nekim . naravno , bio je tu Rakitić dok je boravio u sevilli , ali sada , kada i zna jezik donekle , ima problem sa afirmacijom u klubu .. kao sto i sami znate , u klubovima uvijek postoje male grupice , e problem je što se steva čini kao jedan od šutljivih tipova , te kao takav , je totalno sam . i zbog toga se stvara manjak samopouzdanja , plus što nema ničiju podršku ..
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Druze pa nije mu Spaha babo.
E **** ako je to razlog onda nek se vrati kuci materi i ocu nek sa njima zivi do kraja zivota i igra za borac ... Meni je to preglup razlog iako ima istine ali jedna profesionalac nikad ne bi smio sebi dozvolit da ga takve stvari pokolebaju. Tevez eno 10 godina u engleskoj ne zna 2 rijeci engleskog pa je opet odlican evo ga sad u italiji tu se sigurno sporazumjeva znakovnim jezikom pa opet udara. A on je samo jedan od milijardu. Zna biti tesko to vjerujem ali igranje u primeri samo po sebi i veca finansijska primanja pa i sansa da zaigras u nekim od najvecih klubova trebaju da mu budu motiv i da mu nadoknade samopouzdanje. Inace nisam ga gledao sinoc al nemas sta ni ocekivati od lika koji nije igro preko 2 mj... A sveukupno nije odigro 200 min u godini dana.JaSamOpet je napisao/la:mislim da se možda baš njemu desilo ono najgore .. nakon što je otišao iz seville , nema više spahe (koji je otišao već u januaru) , ne zna jezik niti se može povezati s nekim . naravno , bio je tu Rakitić dok je boravio u sevilli , ali sada , kada i zna jezik donekle , ima problem sa afirmacijom u klubu .. kao sto i sami znate , u klubovima uvijek postoje male grupice , e problem je što se steva čini kao jedan od šutljivih tipova , te kao takav , je totalno sam . i zbog toga se stvara manjak samopouzdanja , plus što nema ničiju podršku ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.