Safet Nadarević

bambina
Kontakt:

Re: Safet Nadarević

Post Postao/la bambina » 06 jan 2010, 21:55

Ako mu je nafaka Bolton ili Stoke nek ide ima veliko srce ,igračina,sretno mu dokazat će se svojim trudom.Cijenim ga mnogo,jer stvarno se pokazao.
Go,go,samo naprijed.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 06 jan 2010, 21:58

ee narode pa nije on dzabe iz krajine :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sala
aBd da ode u Bolton ili Stoke ,sve najboje mu zelim u karijeri i zivotu ;)

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 06 jan 2010, 22:01

harishp je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Safete hvataj let za Englesku. :D :D :D :D
Bolton je odlicno rjesenje. Vrlo dobra ekipa u kojoj bi Safet imao mjesta definitivno. Sretno ti bilo.
Stoke mu je stabilniji,a za njega nece biti problema da se ustali u ekipu.Dobar je igrac.Englezi cijene stabilne defanzivce.
nevjerujem da bi bio regularan u odbrani stoke-a jer tu vec igra odlicni tandem huth-shawcross, tako da bi mu najbolji izbor ipak bio bolton..

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 06 jan 2010, 22:03

sretno Saji pa gdje god da ode :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jan 2010, 22:19

steve-o je napisao/la:
harishp je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Safete hvataj let za Englesku. :D :D :D :D
Bolton je odlicno rjesenje. Vrlo dobra ekipa u kojoj bi Safet imao mjesta definitivno. Sretno ti bilo.
Stoke mu je stabilniji,a za njega nece biti problema da se ustali u ekipu.Dobar je igrac.Englezi cijene stabilne defanzivce.
nevjerujem da bi bio regularan u odbrani stoke-a jer tu vec igra odlicni tandem huth-shawcross, tako da bi mu najbolji izbor ipak bio bolton..
Kako sam cuo,hoce jednog da prodaju za fine pare sad nisam siguran kojeg.
Zato imaju i u planu da kupe Nadara za male pare.A kvalitet je vec dokazao u igrama repke.
Bolton mi je klimav pogotovo jos ni menagera nisu odredili,pa je sve to na staklenim nogama.
i navijaci su im na rubu zivaca.Prvo ih onaj bivsi trener raspalio a i lose su im igre.
Dosta puta su upropastavali dobre rezultate i gubili poene na kraju tekme.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 06 jan 2010, 22:35

harishp je napisao/la: Kako sam cuo,hoce jednog da prodaju za fine pare sad nisam siguran kojeg.
Zato imaju i u planu da kupe Nadara za male pare.A kvalitet je vec dokazao u igrama repke.
Bolton mi je klimav pogotovo jos ni menagera nisu odredili,pa je sve to na staklenim nogama.
i navijaci su im na rubu zivaca.Prvo ih onaj bivsi trener raspalio a i lose su im igre.
Dosta puta su upropastavali dobre rezultate i gubili poene na kraju tekme.
e jedino tada bi stoke i bio odlican izbor za saju, ako prodaju ovog shawcross-a sajino je mjesto u odbrani osigurano zasigurno.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 jan 2010, 00:07

Safete idi u Manchester staces u Boltonu!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 07 jan 2010, 00:59

Hanite malo krajisnici :D svaka cast Safetu zaista ga cijenim kao igraca koji igra srcem i izgara u svetom dresu ali nemorate svaki put napominjati da je iz Krajine i faliti se zbog toga.Sta bi rekli da je Dzeko naprimjer Krajisnik ili recimo da ima 5-6 reprezentativaca iz Krajine kao naprimjer iz Istocne Bosne nebi se moglo zivjeti od vas.Safetu zelim puno srece u karijeri bez povreda i da predze u Englesku abd. i da pruza i dalje dobre partije u repki.Nebi se slozio sa nekima sto kazu da bi lakse izborio mjesto u Boltonu nego u Stoke city prije svega sto u Boltonu na njegovoj poziciji igraju Gary Cahil i Zat Knight koji su dobri igraci,nekazem da su bolji od naseg Saje Krajisnika :mrgreen: al ipak su oni Englezi kojima bi vise davali sansu mada i u Stoke bi tesko bio u prvoj ekipi ako nikog ne prodaju ali ipak nesumnjam ja u naseg Saju legendu i daj boze da ode iz Turske bar ce u Engleskoj vise para zaraditi.Sretno Sajo!!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 jan 2010, 01:27

Ja sam trazio malo po netu o tom transferu.
Na skysport pise da "Nadarevic claims", znaci Nadarevic tvrdi. Nema nista da ga oni traze.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 08 jan 2010, 11:01

http://www.goal.com/en/people/bahrain/2 ... -nadarevic
Jestel znali da je Safet iz Bahreina :lol: :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 08 jan 2010, 13:24

rob do bagro je napisao/la:http://www.goal.com/en/people/bahrain/2 ... -nadarevic
Hahaha koji novinari :D

Kazu da je gotova stvar oko Nadarevica i Boltona, pa eto Safete ostvarila ti se zelja(nije jos ali nadam se da ce biti sve kako treba) da igras u najboljoj ligi na svijetu, sve najbolje!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 08 jan 2010, 13:47

Bit ce lijepo imati ponovo jednog reprezentativca u Premier ligi, poslije Konjica koji je nosio dres Coventry-a. Nadarevic je veliki ratnik i vjerujem da nece imati problema da se izbori za mjesto u prvih 11.
#divovi

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 08 jan 2010, 15:20

moustapha je napisao/la:Bit ce lijepo imati ponovo jednog reprezentativca u Premier ligi, poslije Konjica koji je nosio dres Coventry-a. Nadarevic je veliki ratnik i vjerujem da nece imati problema da se izbori za mjesto u prvih 11.
Pa vec sad imamo Begovica u Premiershipu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 08 jan 2010, 15:49

FC BAYERN je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:http://www.goal.com/en/people/bahrain/2 ... -nadarevic
Hahaha koji novinari :D

Kazu da je gotova stvar oko Nadarevica i Boltona, pa eto Safete ostvarila ti se zelja(nije jos ali nadam se da ce biti sve kako treba) da igras u najboljoj ligi na svijetu, sve najbolje!
A ko to kaže? Na goal.com ima samo ona ista vijest u kojoj on to tvrdi, ništa službeno niti iz nekog drugog izvora...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 08 jan 2010, 15:57

na otoku ce sajo biti miljenik navijaca svog kluba, u to sam siguran. englezi obozavaju ratnike, zato je mo konjic legenda navijaca coventry-a i derby-a bio!

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 08 jan 2010, 16:06

Nakon što su brojni evropski mediji prenijeli informaciju da se Bolton i Stoke interesuju za usluge Safeta Nadarevića, kontaktirali smo našeg reprezentativca koji je za SportSport.ba rekao da postoji velika mogućnost da u narednih 10 dana preseli na Otok.

"Ne radi si o nikakvim špekulacijama. Istina je da su Bolton i Stoke pokazali interes za mene i moj menadžer mi je rekao da bi mogao karijeru nastaviti u Premiershipu", rekao je za SportSport.ba Safet Nadarević te dodao:

"Očekujem da ću u narednih 10 dana preseliti na Otok, odnosno u tom periodu sve će se konačno riješiti. Meni je lijepo u Turskoj, no san svakog igrača je igrati u najjačoj evropskoj ligi. Ne smijem se puno zamarati sa eventualnim odlaskom na Otok jer u nedjelju igramo kup susret Protiv Fenerbahcea i moje je da profesionalno obavljam svoje zadatke dok sam god član Eskisehirspora."

U razgovru sa Nadarevićem dotakli smo se i reprezentacija, a pouzdani štoper našeg nacionalnog tima rekao nam je da se nada da ćemo konačno sa Sušićem ugledati jedno veliko takmičenje.

"Sušića u Turskoj jako cijene i mislim da smo dobili kvalitetnog selektora. Drago mi je što će nas s klupe predvoditi takva legenda i nekako sam uvjeren da ćemo se plasirati na Evropsko prvenstvo."

Reprezentativac Bosne i Hercegovine u protekloj godini pružao je sjajne partije u turskom prvenstvu, ali i u dresu naše reprezentacije.

"Protekla godina za mene je bila više nego uspješna. Standardan sam u Eskisehirsporu, a mislim da sam i u reprezentaciju opravdao očekivanja. Sve je bilo lijepo u 2009. ali nekako ostaje žal za svjetskim prvenstvom, no šta je tu je. Moramo svi zajedno dignuti glave i uraditi sve da obradujemo naciju te da se plasiramo na Evropsko prvenstvo", zaključio je Nadarević.

Samo da mu ova prica ne propadne ko Hasagicu.Inace,covjek ako u bilo kojem engleskom klubu odigra barem 20-30 tekmi sljedece godine,to ce biti odlicno za njega.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 08 jan 2010, 16:11

Nakon što su brojni evropski mediji prenijeli informaciju da se Bolton i Stoke interesuju za usluge Safeta Nadarevića, kontaktirali smo našeg reprezentativca koji je za SportSport.ba rekao da postoji velika mogućnost da u narednih 10 dana preseli na Otok.
Dragi moj SportSport, ja sam o ovome uspio naći par članaka o tome da to Safet tvdi. Dajte mi jedan medij koji je to potvrdio sa njihove strane molim vas.

Safet zaslužuje da igra u Premiership-u, ima kvalitet za to i nije o tome riječ nego da se oko svake informacije o mogućem transferu odmah stvori takva frka da to nije normalno...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 08 jan 2010, 16:48

Momci ne kvarite temu "srca Bosanskog" sa ovakvim prepucavanjima molim vas...........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 08 jan 2010, 16:51

Dosta je sa prepucavanjima, moracu obrisati nekoliko posta dok nije sve otislo predaleko. :!:
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 jan 2010, 16:52

Malo je smiješno da su svi objavili ovu "vijest" o Boltonu i Stoke-u na riječ Safeta i njegovog menadžera. Bilo bi super da tamo ode, ali nisam odavno vidio bolji besplatan marketing. Strašan je bio i onaj kad se pisalo da Magath i Bajević traže Bekrića, ali ne vjerujem da je bio besplatan.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.