kobe24 je napisao/la:Hebem ti košarku, na šta je spao!
Vjerovatno je trejd u pitanju, jer Toke dosad uopšte u opciji nije bilo. Nemoguće da ne može biti ni taj 12. igrač, još im fale četvorica...
Toko je vec zadnju vise igrao
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
kobe24 je napisao/la:Hebem ti košarku, na šta je spao!
Vjerovatno je trejd u pitanju, jer Toke dosad uopšte u opciji nije bilo. Nemoguće da ne može biti ni taj 12. igrač, još im fale četvorica...
Onaj ko mu je dao posao je gori od njega !Baca pare na sve strane a nikad nece pobjediti !LenBias je napisao/la:ko li je ovom kiddu rekao da bi trebao po zavrsetku igracke karijere postati trener
Nisam ni mislio od ove utakmice, već od prethodne. Do meča sa Minnesotom on uopšte nije ulazio u igru. Zbog toga se ja nekako nadam da Mirzu čuvaju od povreda, jer je trejd već dogovoren...lumani je napisao/la:kobe24 je napisao/la:Hebem ti košarku, na šta je spao!
Toko je vec zadnju vise igrao
Isti sam, nikad ama bas nikad necu pogledati. Kako su mi omrzli ovo nema nigdje.mirzateletovicc je napisao/la:Nikad ovoga Brooklyna necu gledat, kad mirza ode iz tog kluba.Jedino kad bude igro protiv njih.
Pa kad ko Miske opali rafal po Kidd-u i klupiUnofficialpage je napisao/la:Jedva cekam kad Mirza ode u drugi klub u bude igrao protiv Brooklyna, da ih reseta
ne krizaju se nba i razvojna ligaUnofficialpage je napisao/la:Jedva cekam kad Mirza ode u drugi klub u bude igrao protiv Brooklyna, da ih reseta
Baš misliš da će neki evropski klub uspjeti ugovoriti pripremnu utakmicu kontra Netsa?Unofficialpage je napisao/la:Jedva cekam kad Mirza ode u drugi klub u bude igrao protiv Brooklyna, da ih reseta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.