' " " $ се ово стварно $?!Phill Jackson je napisao/la:Kako da ne,pamtice po onom navijacu koji je nogom udario Milosevica,a ovaj ga pljuno haha,,al u tome i jest njegova velicina

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
' " " $ се ово стварно $?!Phill Jackson je napisao/la:Kako da ne,pamtice po onom navijacu koji je nogom udario Milosevica,a ovaj ga pljuno haha,,al u tome i jest njegova velicina
Prico mi onaj drug koji trenira u Borcu da su vas na noz,,ispravka na noge docekaliDragan-BL je napisao/la:' " " $ се ово стварно $?!Phill Jackson je napisao/la:Kako da ne,pamtice po onom navijacu koji je nogom udario Milosevica,a ovaj ga pljuno haha,,al u tome i jest njegova velicinaПа & се то ? $ у ",у $ & % $
Phill Jackson je napisao/la:U ledja ga lik udario nogom i to je to
Nije ga udario nogom u leđa nego je samo pomjerio baner nazad koji je taj igrac borca pomaknuo prilikom borbe za loptu,i vjerovatno ga je tad zakacio tim banerom,nenamjerno vjerovatno,a to kako je taj igrac borca reagovao pokazuje koliko je sportista i kakav je on uzor mladim ljudima koji ga gledaju.Pljunuti navijaca i to covjeka koji sjedi ispod kosa,koji je daleko od tkzv.vatrenih navijaca,je stvarno sramotno,i da je borac klub kakav se smatra da jeste i treba da bude,taj bi igrtac bio kaznjen adekvatno,mada je njemu i igranje u borcu dovoljna kaznaDragan-BL je napisao/la:То је " вјероватно & & је " % $,па не зна " " ? ' $ у госте.$,' $ у ? ?,? за " & врсте & % је & " - " "...
NIJE 6 nego 4 98:94 ...najbolji jagodic-kuridza sa 29 i zdravkovic sa 26 poenazverka je napisao/la:Uzeo Borac Celika 6 razlike na produzetak!!!
ja msm da mogu da pobjede jednu od ova 2 naredna gostovanjaDragan-BL je napisao/la:' $ " $ ' $ " +10 за ? $ " " & ? $ је све готово,? зато су ту $ " $ $ ' $ у супротно " ? " на 'Не ' & ' " она " Јованова & $ $ " & ",па ' " она $ % је " $ $ " &.' се " $ & ' све то " $ "...
% је ",остварена је & важна $ $ $ $ гостовања ($ " $)...
ocekujem plasman u ligu 6,a tamo cemo dobro ispusiti al nek mi samo udjemo u ligu 6Dragan-BL je napisao/la:$ се $ ' $ $ у &," Нове $ су ? паузу $ $ $ " ? ' ¥,? су ' $ $ $,$ ' се $ " ?...$ $ је " & ",& ' ?,? ове $ " се & за &,а са " се $ не зна...
sledeca protiv Slavije u I.Sarajevu...trebali bi dobiti sa obzirom na formu u JanuaruDragan-BL je napisao/la:86:69 " "...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.