sta je ovo, oni kontaju mi arapi
SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Od ovih ko nema papire, ko stvarno ima kvaliteta za A tim treba provjerit. (sem ovih sto ranije bili tu)Batko je napisao/la:Još 5 mjesta, 2 golmana i 3 igrača, sve zavisno od forme u proljeće.
Kandidati:
Hrgota
Zahirovic
Šunjić
Hadžić
Ibričić
Stevanović
Rodić
Arslanagić
Bešić
Pandža
Prcić
Kvržić
Zec
Pavlović
M Vrančić
Bunoza
Cocalić
Tanković
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- legenda reala
- Kontakt:
Hoće li nam usvojiti ovaj tekst za himnu do Brazila
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ne znam, ovo je sve uredu, ali nemojte zaboraviti da j Brazil opasan, a posebno jer tamo postoji poveca grupa ljudi koja ce da bojkotuje SP. Ako si vec u mogucnosti da izdvojis lovu za siguran put, ja bi isao, ovako iskreno ne bih riskirao...matrix56 je napisao/la:Ideja vrijedna pažnje: Do Brazila se može i s 1.000 eura!
http://adf.ly/ZqodI" onclick="window.open(this.href);return false;
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Moraćeš se dobro oznojit' da bi na taj način zaradio pare vrijedne pažnje.matrix56 je napisao/la:Ideja vrijedna pažnje: Do Brazila se može i s 1.000 eura!
Tekst je davno usvojenlegenda reala je napisao/la:Hoće li nam usvojiti ovaj tekst za himnu do Brazila
[youtube][/youtube]
Skonto lik kako zaradit koju markuDukeOfWellington je napisao/la:Moraćeš se dobro oznojit' da bi na taj način zaradio pare vrijedne pažnje.matrix56 je napisao/la:Ideja vrijedna pažnje: Do Brazila se može i s 1.000 eura!
- legenda reala
- Kontakt:
Tekst nije usvojen, al danas na BHT-u gledam neku emisiju i napiso je sin od Safeta Isovića tekst neki i ovaj tenor ga u emisiji odpjeva i pravo dobro zvuči
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da usvoje 10 tekstova pjevaće se Jedna si jedina, u to budi siguran.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Upravo tako..ja licno nikada nijedan tekst necu priznati osim "jedna si jedina"Neutral je napisao/la:Da usvoje 10 tekstova pjevaće se Jedna si jedina, u to budi siguran.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Bas ce u manjem entitetu pristati na djelo sina Safeta Isovica .. Dodik prije pristane na godinu bez prasetine ..
Kad vec spomenu Dodika, da se prisjetimo i onog njegovog remixasamson je napisao/la:Bas ce u manjem entitetu pristati na djelo sina Safeta Isovica .. Dodik prije pristane na godinu bez prasetine ..
[youtube][/youtube]
P.S Da ovog Dodika nema, valjalo bi ga izmislit
A zašto, ako smijem pitati?Papastathopoulos je napisao/la:Upravo tako..ja licno nikada nijedan tekst necu priznati osim "jedna si jedina"Neutral je napisao/la:Da usvoje 10 tekstova pjevaće se Jedna si jedina, u to budi siguran.
NAPRIJED NARODE!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zeman je napisao/la:A zašto, ako smijem pitati?Papastathopoulos je napisao/la:Upravo tako..ja licno nikada nijedan tekst necu priznati osim "jedna si jedina"Neutral je napisao/la:Da usvoje 10 tekstova pjevaće se Jedna si jedina, u to budi siguran.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- legenda reala
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Nisam to pitao. Pitao sam zašto je bitno da bude taj i isključivo taj i nijedan drugi tekst?Bosniacum Lilium je napisao/la: E bas stvarno, vjerovatno vrijedja druge narode, za razliku od nekih komsijskih
NAPRIJED NARODE!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
a zasto bih ? Imali smo himnu koja nikog ne spominje, nikog ne vrijedja, a uz to i jako lijepog teksta..to sto su je ukinuli za mene nista ne znaci jer je to i dalje moja himna, a uostalom i svih "pravih" bosnjaka..eto zasto lafe..Zeman je napisao/la:A zašto, ako smijem pitati?Papastathopoulos je napisao/la:Upravo tako..ja licno nikada nijedan tekst necu priznati osim "jedna si jedina"Neutral je napisao/la:Da usvoje 10 tekstova pjevaće se Jedna si jedina, u to budi siguran.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
De pitaj Hrvate bi li oni mijenjali "Lijepu našu" ili Srbi "Bože pravde". Niko se ne odriče svoje historije i tradicije, a mi bi ko trebali.Zeman je napisao/la:A zašto, ako smijem pitati?Papastathopoulos je napisao/la:Upravo tako..ja licno nikada nijedan tekst necu priznati osim "jedna si jedina"Neutral je napisao/la:Da usvoje 10 tekstova pjevaće se Jedna si jedina, u to budi siguran.
Pa ovaj isti tekst je predlozen ima 2-3 godine.legenda reala je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nego cuj von Karkin. Ciji je ovaj?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Simpatična pjesmica.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano i 29 gostiju.