FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Da je sudija sudio regularno (citaj dao crveni Taideru) molili biste Boga da ne produzi ni te 2 min 
Il Club più titolato al mondo!
Pa zasad se i ne mjerimo s tim na koje ti mislis. Cilj je trece mjesto a tu ta ekipa na koju ti mislim ne bi trebala bit konkurent Interu.
Znaci u poredjenju sa Romom,Fiorentinom i Napoliom smo tu negdje i to je bitno. Bice zanimljivo do samog kraja u borbi za LP.
I da, neko se bori za opstanak a neko za LP.
Znaci u poredjenju sa Romom,Fiorentinom i Napoliom smo tu negdje i to je bitno. Bice zanimljivo do samog kraja u borbi za LP.
I da, neko se bori za opstanak a neko za LP.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
to mi svi znamo i uvijek smo svi govorili,,Interu je cilj trece mjesto,,sa jos 2-3 igraca u januaru ne bi trebalo da bude u pitanju,,igrali smo sa Cagliarijem super,sa Atalantom super,sa Torinom super,sa Bolognom evo super,,al srece ni za lijeka,,eto Torino nam izjednaci u zadnjoj sekundi,,sa Cagliarijem autogol,,ovdje 2 precke,2x prazan gol,,nece i nece,,yebayigafarukzidane je napisao/la:mogu reci,,poceli ste igrati fin nogomet,,,,,,,gledao sam ppola sata tekmu i niste losi,,,mada realno to je jos daleko od nivoa prave pobjednicke ekipe,,,a zna se koja je to ekipa u italiji
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Neko igra LP a neko se bori da igra sljedece sezone
Pazi ovo, svi tvrde da im je cilj 3. mjesto a u glasanju ko ce biti prvak Italije za sezonu 2013/2014 svi glasali za shinter. Realnost je dobila novu definiciju
Pazi ovo, svi tvrde da im je cilj 3. mjesto a u glasanju ko ce biti prvak Italije za sezonu 2013/2014 svi glasali za shinter. Realnost je dobila novu definiciju
- Trequartista
- Kontakt:
Za ove remije ima i Mazzarijevog masla, uglavnom imate potencijala.
A ne znam ovo za januarski prelazni rok, ako će se inter pokušati pojačati, pokušat će sigurno i ostali, prvenstveno Roma i Napoli.
Ironija je da igrate bolje nego prošle sezone, a u ovom istom periodu ste na tabeli imali bolju situaciju.
A ne znam ovo za januarski prelazni rok, ako će se inter pokušati pojačati, pokušat će sigurno i ostali, prvenstveno Roma i Napoli.
Ironija je da igrate bolje nego prošle sezone, a u ovom istom periodu ste na tabeli imali bolju situaciju.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- OmarSivori
- Kontakt:
Kako ono kazu srecu treba zasluzit i sreca prati hrabre.adointer je napisao/la:to mi svi znamo i uvijek smo svi govorili,,Interu je cilj trece mjesto,,sa jos 2-3 igraca u januaru ne bi trebalo da bude u pitanju,,igrali smo sa Cagliarijem super,sa Atalantom super,sa Torinom super,sa Bolognom evo super,,al srece ni za lijeka,,eto Torino nam izjednaci u zadnjoj sekundi,,sa Cagliarijem autogol,,ovdje 2 precke,2x prazan gol,,nece i nece,,yebayigafarukzidane je napisao/la:mogu reci,,poceli ste igrati fin nogomet,,,,,,,gledao sam ppola sata tekmu i niste losi,,,mada realno to je jos daleko od nivoa prave pobjednicke ekipe,,,a zna se koja je to ekipa u italiji
Jest al zato ove sezone imas jaci Juventus,Romu,Napoli i Fiorentinu nego prosle sezone.
Fino to ide zasad al ima fakat baksuznih utakmica. Do treceg mjesta se moze al sigurno je da ce bit tesko.
Ja prvi glaso za Inter. Da su najgori u ligi ja bih klikno Inter iako znam da nece osvojit scudetto...
Fino to ide zasad al ima fakat baksuznih utakmica. Do treceg mjesta se moze al sigurno je da ce bit tesko.
Ja prvi glaso za Inter. Da su najgori u ligi ja bih klikno Inter iako znam da nece osvojit scudetto...
a mi smo ovakvom igrom i bili bod iza Juventusa tj drugi na tabeli u ovo vrijeme,,problem je bio od februara pa nadalje,,sad nas zezaju samo ove glupe nerijesene sa Cagliarijem,Bolognom i Atalantom,,imamo jedan poraz ko i vi i najbolji napad lige,,al sta ces kad nemamo srece,,igrali smo istu utakmicu kao i sa Udineseom al nece pa nece,,
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 24 nov 2013, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Sve si sam rekao. Pitanje je bilo ko ce osvojiti scudeto a ne za koga navijate.
-
farukzidane
- Kontakt:
Juventus je ovdje za jedan korak ispred pratioca napolija,,rome,,fiorentine,,pa i inter je tu negdje,,,ako se nepojaca tesko moze do lige prvaka,,,
Nebitno koje pitanje ja bih uvijek gurao Inter. Pa cak i kad znam da su sanse za scudetto 5%.Iz inata prema hejterima.
Jel ti sad lakse ?
-
farukzidane
- Kontakt:
Ko ce osvojiti skudeto ovaj,,naredni,,i opet,,naredni,,,,da neidem dalje,,,se zna,,,glupo je o tome vise i govoriti

- Trequartista
- Kontakt:
Ma ima inter realnih šansi za LP, ostale ekipe će imati istih rezultata kao vi večeras. Nije što navijam za Juve, ali mi imamo Contea koji je doktor nauka i magistar kada su u pitanju utakmice protiv prosječnih ekipa, to ste i danas vidjeli, uostalom tu su i sudije.
Trebalo bi to biti otvoreno do kraja, ali iskreno Mazzari uvijek zariba na kraju sezone, pa se neću iznenaditi da tako bude i ove.
Trebalo bi to biti otvoreno do kraja, ali iskreno Mazzari uvijek zariba na kraju sezone, pa se neću iznenaditi da tako bude i ove.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
- ArthurBishop
- Kontakt:
Priznaj da nemaš više od 15 godina, da nam bude lakše svima. I tebi, i nama.farukzidane je napisao/la:Ko ce osvojiti skudeto ovaj,,naredni,,i opet,,naredni,,,,da neidem dalje,,,se zna,,,glupo je o tome vise i govoriti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Željezničar za život cijeli!
ima ima dosta viseArthurBishop je napisao/la:Priznaj da nemaš više od 15 godina, da nam bude lakše svima. I tebi, i nama.farukzidane je napisao/la:Ko ce osvojiti skudeto ovaj,,naredni,,i opet,,naredni,,,,da neidem dalje,,,se zna,,,glupo je o tome vise i govoriti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
farukzidane
- Kontakt:
Nije valjda da te toliko boli istina,,,,ili nemas mozga,,,pa nerazumijes .....ArthurBishop je napisao/la:Priznaj da nemaš više od 15 godina, da nam bude lakše svima. I tebi, i nama.farukzidane je napisao/la:Ko ce osvojiti skudeto ovaj,,naredni,,i opet,,naredni,,,,da neidem dalje,,,se zna,,,glupo je o tome vise i govoriti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ArthurBishop
- Kontakt:
Dođeš na temu sa namjerom da provociraš. Loše to činiš. Gramatički netačno, o smislenoj rečenici da ne pričam..farukzidane je napisao/la:Nije valjda da te toliko boli istina,,,,ili nemas mozga,,,pa nerazumijes .....ArthurBishop je napisao/la:Priznaj da nemaš više od 15 godina, da nam bude lakše svima. I tebi, i nama.farukzidane je napisao/la:Ko ce osvojiti skudeto ovaj,,naredni,,i opet,,naredni,,,,da neidem dalje,,,se zna,,,glupo je o tome vise i govoriti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U pravu si, nemam mozga, trolaj i dalje, valjda te na vrijeme vrate gdje ti je i mjesto.
Željezničar za život cijeli!
-
farukzidane
- Kontakt:
Nikakve provokacije ne radim, govorim istinu i kazem svoje misljenje ko i vecina a to sto tebi ne odgovara, brate, ja tu ne mogu nista, evo sada moram paziti na gramaticke greske, posto te to zanima,,,

A to da me neko vrati gdje mi je mjesto,,,ne budi smijesan,,, ako ti komentar ne odgovara,,,i necitas ga,,,
A to da me neko vrati gdje mi je mjesto,,,ne budi smijesan,,, ako ti komentar ne odgovara,,,i necitas ga,,,
-
farukzidane
- Kontakt:
Ado sta su ovo tvoji ovoliko nervozni,,,,kod ovih mojih nema ovakvog nasilnickog ponasanja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.